bunlar iyi günleriniz. yakında döt takası teklifide gelir.
Printable View
bunlar iyi günleriniz. yakında döt takası teklifide gelir.
Benden bi dalak,bi pankreas,bi safra kesesi,bide öd çalışır hacı abi.. bi ahırda samanım var..kabul ederseniz ben bu arkadaştan daha iyi teklif verdim,bendeki parça sayısı daha fazla :D
İyi dötünü vermemiş,bunada şükür...
daha neler görcez ya :D bu adamın benzin alışını düşünemiyorum ferrariyi alsa :D
hahahha adam fena kafa yasıyomus yarıldım ya
Hahahahha bu mesaji yazan sahsin karaciger tahminimce bitiktir hic girmeyin artik ne kullaniyorsa phahahahah :D
Bence takasta böbrekle karaciğer ucuzdan gider kendi değerlendirsin onları nakitte indirim yaparsınız :D
Arkadaşım polemige girmek mi niyetin?
ben kimseyi mal yerine koymuyorum, sözünüze dikkat etmenizi tavsiye ederim. bilmeyen arkadaşlar da olabilir ki 2. posta bakarsanız görürsünüz. Evet burası bir otomobil platformu, sahibinden.com ekibi değil herkes, herkes sahibinden.com kullanmayabilir...
mantıklı ve makul ahuhauhau
fiyattan değil ilan buysa eğer ( Ferrari 360 360 Modena F1 2004 Model 122.000 EUR Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 74964012 ) ,fotoğrafın bile tek olması öyle bir şüphe uyandırıyor.yanlış anlamayın beni.
İlanın sahte olmadığını biliyoruz sizin bu forumda yeni olmamanızdan dolayı ama ben öyle bir ilan açmış olsam tek fotograf ve aracın sadece sag arka köşeden yarım yamalak görünen bir hali ile "akşam takılalım mı hacı" gibi mesajlar beklerdim yani o yüzden bu mesaja da çok şaşırmadık :)