yok dostum niye yanlıs anlayayım. İlan o, Dogru haklısınız esasında, bizim arkadaşa söylerim resim koyma konusunu...
Printable View
yok dostum niye yanlıs anlayayım. İlan o, Dogru haklısınız esasında, bizim arkadaşa söylerim resim koyma konusunu...
mıllet aklını peynır ekmekle yemıs.
dua edin testislerimden birini takas ederim dememiş :)
bizim insanımızdan hersey beklenir :)) cok içmiş ondandır bence
ne durumlara geldk ınsanların ferarı alcak parası yok organlarını satiyo. Takasa grersenz seker ve tansıyona ıyı baktrn pert bobrek para etmez.
olur olur iyi kendimi veriyim dememiş :D
hadi onuda geçdimde diyelim aldın o arabayı o aracın bakım parası kaskosu trafiği yıllık vergisini neresiyle ödiycek.. yani geriye ne kalıcak ki onları ödiyebilmek için neyini satıcak..
insanlar araba almanın değil tam aksine bir araca bakabilmenin önemli olduğunu anladıkları zaman zaten bu ülkede araba konusunda bence oturucak doyucak gelişmiş avrupa ülkelerinden bir farkı kalmıycak..
o aracın yıllık vergisi 5.400 tl trafiği rahat bin tl vardır hadi o kaskoda yaptıramaz kaskosuna gücü yetmez nerden baksan 20-30 bin tl arasında bir kaskosu vardır o aracın.. o aracın 6 ayda bir bakıma girmesi gerekir normalde hadi onuda geçdim yılda bir kez soksa bakımıda ucuzundan bir 5 bin tl desen servisde.. aracın normal kullanımda hiç gezmese olduğu yerde kapalı kontak masrafı yıllık 10 bin tlye gelir en az oda minumum normal şartlarda kaskoyu da eklsen yılda 2 kez bakımında soksan 40 bin tl yi bulur gezmeden sadece yıllık park yerinde masrafı..
böbregide cigeri de beş para etmez hissine kapılır adam hayır derseniz :D
aksam aksam koptum:D