muhtemelen evo 2001 kasa ve 10 yaş üstü araclara kasgo yapılmıyor diye biliyorum umarım yanlıs biliyorumdurda kasgosu vardır..
Printable View
şansa kısmete bak ya...yazık...
peki böyle bir durumda kaskomuz yok ve yüzde yüz masumuz karşıdaki aracın sigortası ne kadar ödüyor ? karşıdaki aracın sigortası yoksa ne oluyor ?
Evodaki insan(lar)a bişey olmaması sevindirici bitek, Evo'nun tam tampon üstü sac kısımdan yani zayıf noktasından vurduğu için (Transporter yüksek *****) böyle katlamış.. Birçoğumuzun sedan aracı bu kıvama gelir böyle bir olayda..
Bir TME daha pert oldu, ona üzüldüm en çok şuan
muhtemelen vardır devam ettirilen kaskosu
son kasko bedelinden hesaplıyor olabilir yada güncel piyasa bedeline bakılıyordur ;)
Sigorta şirketi tarafından güncel fiyatları araştırılıyor piyasada diye biliyorum.
içim acıdı hakikaten . bir tme daha eksildi
baya kötü olmuş. yazık iki tarafa da.
o vuranın varyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!
Allah herkezi kazadan beladan korusun kotu olmus TM
Cana bişey gelmemesi sevindirici yanı,bereket arka koltukta oturan yokmuş..
Güncel piyasa değerini araştırıp ona göre ödeme yapılıyor.30 a kaskoladınız 35 se piyasa değeri en fazla 30 alırsınız,25 se bunu öderler ama yasal olarak 30 ödetme hakkınız var. Piyasa değerinin aşırı üstünde kaskolarsanız da soruşturma vs durumları ortaya çıkabilir. Bildiklerim bu şekilde
çok çok geçmiş olsun okadar emek harca başına böyle bir olay gelsin nazar değmiş vallaha
umarım araç sahibi iyidir burası Türkiye olmaz denen her şey olabilir aracınız emniyet şeridinde dahi olsa bile...
türkiyede emniyet şeridi kadar tehlikeli bir yer varmı acaba, adı emniyet
yolun ortasında dur daha güvenli, ben çok korkarım emniyette durmaktan
çünkü kafalarda hep emniyet şeridi boştur diye salak bir düşünce hakim .
çok geçmiş olsun, çok daha kötü olabilirdi
Buyuk geçmiş olsun.. ne denebılırkı bu saatten sonra
bir efsane daha yok oldu :(, trafikte emniyetsiz tek yer emniyet şeridi.
böyle nadide bir aracın pert olması çok üzücü ...
Araç ankaraya yeni satılmıştı geçmiş olsun üzüldüm
çok geçmiş olsun en cok sevdigim kasadır tm.
konuyu okumadım hiç ama transporterin plaka gerçkten ilginç..
evoya gerçekten kötü olmuş , herkes transporter sahibinin üstüne gitmiş ama insanlık hali belki direksiyon başında kalp krizi fln geçirdi öyle vurdu olayı tam bilmeden yorum yapmak zor
çok geçmiş olsun ya üzücü :(
ümitköyde bi kaç kez görmüştüm o evo ise eğer çok derli toplu duruyordu yazık olmuş.
Buyuk gecmis olsun Bu transporter kullanicilari kendilerini ferrari şoförü saniyorlar kac sefer takistim bunlarla adamlar yuklu arac gormesin hemen yapisiyorlar pesine zavallilar
hasss.. olaya bak adam aracı arıza yapıo dıye kenara ceksın arabasına bısey olmasın dıe 1 saat kenarda beklesın hıyarın tekı gelıp tepesıne cıkıp hem bızı bı evodan mahrum etsın hemde sahıbının kıymetlısını harap etsın.acıkcası cok kotu bı durum sahıbıne gecmıs olsun .
yazık olmuş TME ye. bu farklı ve özel araçların aramızdan ayrılması üzücü.
Bu da, Evo'nun daha iyi tasarlanmış bir araç olduğunun göstergesi aslında.
Aracın kafes kısmı dışında kalan bileşenlerinin ezilip deforme olarak enerji bertaraf etmesi en iyi senaryodur.
O sayede aracın içindekilerin can güvenliği emniyete alınabilir.
Kaza anında deforme olmayan takoz gibi bir aracın içindekiler aracın iç cidarları ya da camlar ile "ikincil çarpışmalar" yaşayabilirler.
Yurdum dahilinde nedense hasar gören araca "çürük" gözü ile bakılıyor.
Metal ve plastiği tamir etmek insan tamir etmekten daha kolay...
katil transporter yaptığına bak. çok yazık olmuş efsane arabaya.
allah beterinden korusun
Cok uzucu boyle bir kaza, sabir diliyorum sahibine, eski aracim varkende bana boyle arkadan vurmuslardi..
valla çok yazık olmuş be,neyseki arza halinde dışarda kise olmaması buyuk şans olmuş.çok şükürki cana gelmemiş
geçmiş olsun :(
geçmiş olsun ...
Konuya bugün 3cü girişim her seferinde o transporter sürücüsüne içimden yardırıyorum...
yazık olmuş evoya geçmiş olsun araç sahibine :(
içim acıdı içim ciğerim yandı o evoyu o halde böyle bi kaza sonucu görünce.. Allah korumuş kimseye bişey olmamış ama benim evom olcak böyle bi olay olcak şoku atlatınca o transporterın sürücüsünün kafasını direksiyona vura vura beyin kanaması geçirtirdim kazada olmus derdim
o kadarda caniyim
mala gelsın cana gelmesın allah sabırlar versın evocuya nelıklerle almıstırr gecmıs olsun demekten baska bı cagremız yoktur :(
Cok gecmis olsun
transprter cıya hayırlı uğurlu olsun o evo içinde pat...n şerefsizin
çok geçmiş olsun...