Transporterde fazla bişey gözükmüyor ama evonun arka tarafını öldürmüş. evo bi de önden bariyer darbesi almış. yazık olmuş. gecmis olsun sahibine.
Printable View
Transporterde fazla bişey gözükmüyor ama evonun arka tarafını öldürmüş. evo bi de önden bariyer darbesi almış. yazık olmuş. gecmis olsun sahibine.
yanlız transporterde kaput az egik far tampon evo pert ...
El freni çekili iken hasar hemen hemen 2 kat dahada artıyor yaşadık :( Allah sabır versin Evo sahibine.
gecmıs olsun,
evonun on koltugunda servıs posetı var sanırım servıste kontrol ıcın falan cıkarttılar yada baska bısı.
yuh yaa durduk yere yazık olmus güzelim araca üzüldüm valla standart bi arac olsa bu kadar üzülmezdim geçmiş olsun.
transporter de ne saglammıs evoyu parçalamıs 3 parca değişenle sıfır gibi olur
transporter kamikaze gibi dalmış resmen
evonun belini bükmüş nasıl şiddetli vurduysa
O evo benim olsaydi, transporterci su anda komada olurdu. Icim gitti be... Neyse Allahtan evo surucusune bisey olmamis. Evocunun herseyin disinda bir de transporterin surucusu icin oldurmeye tesebbusten dava acmasi lazim...
cok buyuk gecmis olsun :(
vay anasını ya geçmiş olsun arkadaşa
pisi pisi kaza valla gecmıs olsun arkadasa...
Transporter sürücüsü ne b*k yediğinin farkında mı acaba
Çok kötü olmuş be abi :S
geçmiş olsun öncelikle arabayada çok yazık ya şimdi toplayım 25 -30 bin tlye anca satılır :(
yazık olmuş valla evo ya anlamadığım nokta transporterin sürücüsü napıyorduda o kocaaaaa arabayı görmedi orda anlıyamıyorum bir türlü allah bilir şimdi evonun sürücüsünü suçlu çıkarırlar burası türkiye valla herşey olabilir. allahdan cana birşey gelmemiş mal yerine gelir can yerine gelmez ama. üzücü bir durum
Transportere bilmeden saydirmak gereksiz. Belki kalp krizi gecirdi vs ( amcam ayni sekilde direksiton basinda vefat etti ) . Gecmis olsun her iki tarafada. Can kaybi olmadan atlatilmis gerisi fasa fiso.
yazık olmuş evoya geçmiş olsun arkadaşımıza :(
İşte biz buna göz diyoruz.
Elalemin malında gözü olanın gözü çıksın.
Geçmiş olsun.
Evonun sahibi transporter sürücüsünü öldürse hakkıdır.Güzelim araba ne hale gelmiş..yazık
büyük geçmiş olsun..
transporter sağlam girmiş de nasıl birşey olmamış ona anlamadım. evo'yu perte çıkarabilecek kadar şiddete sahipse ona da birşeyler olması lazımdı.
Evo sahibinin yerinde olupta transport sahibini perte çıkarma düşüncesindeki arkadaşlar da kusura bakmasın ama biraz yanlış düşünüyor. Herşey olmuş olabilir o esnada. Araç giderken stop etmiş olabilir, direksiyon kitlenmiş olabilir, fren sistemi iptal olmuş olabilir, sürücü medikal bir rahatsızlık geçirmiş olabilir ya da cep teliyle mesajlaşıyor bile olabilir. Bilerek gelip çarpmamıştır ya.
O zaman Ferrari'sini perte çıkarttı diye sahibi, çarpan araç sahibini ve ailesini kurşuna dizsin o zaman var mı böyle bir mantık.
Evo sahibinin şu an yapacağı en mantıklı şey. aracının nadir ve özel bir parça olmasından ve perte çıkmasından dolayı transporter sahibine dava açmak olacaktır. Aracının değeri kadar bir meblağ kazanması gerekiyor. yoksa yazık olur yani.
harbiden olucak iş değil ya.
Kimseye bişey olmaması sevindirici. TME ' a yazık olmuş.
Kazayı görünce 2-3 hafta önce Kuzenime çarpan minibüsçü aklıma geldi. Kırmızı ışıkta durmayıp öndeki minibüs ile tost yapmaya çalışması sonucu çıkan görüntü.
http://i.imgur.com/2Zf6s.jpg
http://i.imgur.com/PX1Sz.jpg
Minibüscunun içine kaçmıştır bmw ... allah korumus ve arabanında iyi olması şansını artırmıs. zayıf bi araba olsa :( durum daha beter olurmus
geçmiş olsn sizede
Büyük geçmiş olsun.
Offf Evonun sahibine Allah sabır versin şimdi..Transporter da baya bi sağlammış.
yazık olmuş vallahi ya çok geçmiş olsun sahibine ..
transporterin plakada TommiMakinen...gerçek tomi benim kavgası olabilir..
TME nin plakasını gören varmı ?
hiç bişey değilde sınırlı olan arabalar yok oluyor transportercıya sıkıntı yok kasko war benim abi öder diyordur :D adama anlat derdini anlatabilirsen zor... Tomyy miş Makinen miş :( zor
Çok geçmiş olsun ya gerçekten çok üzüldüm:(
ozaman BMW de arkadan kazalı :)
adam resmen ayagı gazda girmiş işte.
trans. araçtan indikten sonra ne dedi acaba ? tepkisi nasıl oldu.
kesin ne arıyosun abi sen bu şeritte falan demiştir kodumun.
:( geçmiş olsun.can kaybı olmaması sevindirici
Evoya yazık olmuş ama hasara baktığın zaman normal gibi görünüyor. Büyük ihtimalle evonun el freni çekiliydi transporter da da yük vardı. Evonun ön taraf bariyerlere dayandığı içinde gelen bütün yük arabanın arkasına bindi o nedenlede transporter ın alacağı darbeyide kendi emdi.
En güzel kasa evo lardan biri daha gitti.Üzücü.. Can kaybı olmaması sevindirici.
büyük geçmiş olsun. yaralanma olmaması sevindirici.
konuyu en başından okudum. transporter sürücüsü yerinde kendiniz olsaydınız na yapardınız sorusu aklıma geldi. belki öküzün biri transportera makas atmaya kalkarken sıkıştırdıda oda refleksle sağa kırdı kaza yaptı vs. vs. hemen adam asıp kesmeye başlıyorsunuz. kimse durduk yere canını malını heba etmez. bende böyle bir kaza atlattım. araç sürücü okul servisi kullanıyordu, trafik polislerini aradım firma sahibi çağrıldı. şöföre sağlam bir ceza yazılıp birde işten atıldı. milleti döverek terbiye edemezsiniz gerekli yerlere şikayetinizi yapın takip edin ancak yollar bu şeklide temizlenir.
kötü bir kaza, Murat_ileri arkadaşımız haklı , olayın nasıl gerçekleştiğini tam olarak bilmek imkansız...
İsterse biri sıkıştırmış olsun, ben yine de dayağımı atardım. Konuya girdikçe sinirleniyorum. Canımdan çok sevdiğim arabama birisi zarar verecek, bende sakin kalacağım öyle mi?
Koca otoyolda önünü görmüyor musun? En az 100 metre ilerisini görür bir insan. Hele kazanın olduğu yer dümdüz yerdir. Biri seni sıkıştırsa bile frene basarsın, bodoslama girmezsin. Resimlere bakın, fren izi bile yok.
O transporter sürücüsü, her türlü muameleyi haketmiştir bana göre.
Ha ben sinirlinin önde gideniyim, yolda biri aynama çarpsa iner ona da saldırırım, başkası bişey yapmıyor olabilir. Fakat şu konuya bakan 10 kişinin 9u, arabasına böyle haksızca çarpan böyle bir sürücüye saldırırdı...
gürsel merak etme bu foruma giren herkes inan en az senin kadar aracına düşkündür. bende çok asabi birisiyim ama dayakla terbiye edilmiyor insanlar. benim anlatmak istediğim transporterı kullanan sen olsan tavrın ne olurdu?
Bilinçli yapılmadıgı sürece kimseyi dövme hakkın yok üstadım ;) yolda uyumuş olabilir kalp krizi geçirmiş olabilir eşinden ayrılmış çok dalgın olabilir babasını annesini kaybetmiş olabilir zevkden 4 köşede olabilir vs vs vs vs netice itibari ile kaza ve ne kadar önlemde alsan olmuşun önüne geçemiyorsun, görüldügü üzre kimse vw önüne geçememiş,sen kalktın adamı dövdün adamda eşini dostunu çagırdı kırıgın bir tanesi silahı kafana dayadı yada ayagına sıktı ne yapacaksın ? başına gelmeden böyle agrasif davranma adı üstünede KAZA sakin ol,yazdıklarımıda sert okuma lütfen herkezi başına herşey gelebilir sakin olmak lazım öfke ile kalkan zararla oturur sabır en iyi ilaçtır,bir yerden sonra ..... arabasına diyeceğin zamanda olacak inan gürsel ustam :)
Saygılar.
ilk baktığım zaman resimlere ben de aynısını düşündüm.
Ancak insanlık halidir, transporter sürücüsü kalkıp bilerek emniyet şeridindeki arabaya dalmayacağına göre illa ki bir sebep wardır. Hepimiz insanız, bir anlık dalgınlık olur, bağ dönmesi olur, bakarsın görmezsin ws. bir sürü hal hepimizin başına gelebilir....
Benim accordumda kaza boya nokta hata yoktu, bir akşam kamyoncunun biri geri geri gelirken kaputumla yakın temasa girdi, nokta hatasız arabanın kaput değişti, kazayı dediler bir hışımla indim aşağı da sürücünün halini görünce ses etmedim çağırdık polisi, CANA gelmesin dedim napalım...
Transportercıya kızanlara döwmek isteyenlere haksızsınız demiyorum ama dediğim gibi insanlık halidir, herkesin başına gelebilir, yeter ki ALKOL ya da AŞIRI SÜRAT nedeni ile olmasın kaza. Transporter'a bakınca da öyle 160-170 km ile çarpmış gibi görünmüyor...
Büyük geçmiş olsun tekrar, Rabbim hepimizi bu gibi kazalardan korusun..