bence siz bakın maçlarınıza dediğin gibi 9 puan var kaparsınız belkii ;) :)
Printable View
tartışma gereksiz bence. bende sevmiyorum fenerbahçeyi ama fenerbahçeli samimi arkadaşlarım var sorun takım bozuk yada renkler antipatik anlamadım gitti :)
hani cocuk vardır bi matematikden başarısız diğer dersleri 5 ne kadar çalıssada olmaz bizimkide o misal :D illa bişi oluyor. hele son dakikada o direkden topun dönmesi bunun tam olarak kanıtıydı herkesi geçti direkden geri geldi... hala gözümün önünde oynuyo o direkden dönme sahnesi gift gibi.
cekirge 3 kere sıcrar diye bilirdik bu fb nin kacıncı sıcrayısı artık sayamadım.Su tv deki ballardan sürüyorlar herhalde.Artık sampiyonluk marsları soylenmeye baslasın.tebrikler gs...
son dakikada o topun direkten dönmesi neyse de tam o sırada bir kaç fenevli arkadaşın sübhanekeyi tersten okuduklarını duydum :D
ya futbolculara küfretmeyi sevmem engine etmediğim kalmadı o nasıl bi yavaşlıkdır o nasıl bi el ayak dolaşnmasıdır.
bide selcugun şutunda volkan can havli topa aparkat atmıs normalde elinin yanına çarptıgından içeri düşmesi gereken top kornere cıktı :D
sow un attıgı gol poizisyonu gibi saha içinde 3-4 pozisyon olduı hakem hepsine faul verdi bir tek gol olan pozisyona bişi vermedi...
harbi canım sıkıldı dışarı cıkıp koşasım var :Deli:
12 yıllık büyü 2-0 dan gelip 2-3 yapmayla harbi sağlam yalan olurdu :D
bide 20.dakikada bi pozisyonunz vardı atsanız belki maç 7-8 olacakdı :D
2-0 dan 2-2 olunca fenerbahceli oyunculardaki olusan korkuyu izlemekbile ayri bir keyifti :)
geçen sene son anda küme düşmekten kurtulan bir takım oldugunuzu unutmayın önce
60 dakıka top oynamadan bekledik nezaman golü yicez diye ki bağıra bağıra geliyorum dedi goller, o tamam bizden daha fazla süre daha ii top oynadı gs kabul
!!tebrikler !!
benim anlamadığım şu an fenerbahçeliler bende dahil sanki 5-0 evimizde kaybetmiş gibi hissediyorum, hissediyoruz ...
sevinenler neye seviniyor acaba?
f&f filminde bi söz vardı hani az daha seni geçiyordum diye aynı o muhabbette su an gsliler
ya GALATASARAY lı arkadaşlar buradan atıp tutacağınıza açın şu televizyonu tv8 i yada diğer spor haberlerini FLORYADA davulla zurnayla beraberliği kutlayan YÜZLERCE arkadaşınızın yanına gidin ;) ;)
Ya amma boş konuşuyosunuz a.k 8 aydır kulübe yapılmayan kalmadı,ama yinede yenemediniz neyin peşindedisiz gidin floryada beraberliği kutlayın