User Tag List

Sayfa 15/19 İlkİlk ... 51314151617 ... SonSon
349 sonuçtan 267 ile 285 arası

Konu: Fenerbahçe-Galatasaray Derbisi Sizce sonuç ne olur?

mert_leon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı drummer582 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    9 puan fark var daha nekadar iyi olabilirsinizki? Acikcasi ben fb yeneceginden hic umutlu degildim gs alir diyodum yine yapamadi gs onunuzdeki maclara bakarsiniz artik
    bence siz bakın maçlarınıza dediğin gibi 9 puan var kaparsınız belkii

BRETE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bir araba görürsün arabayı hayal edersin, parayı biriktirirsin, sonra ötv'yi ve benzini hesaplamayı unutursun( her gün zam geliyor ) para yetmez, babayı alırsın hevesin kaçar

drummer582 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı İbrahim33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu takım ve camia olarak fenerbahçe antipatikliğine sahip olan taraf galatasaray olarak biz olsaydık ,siz gs bayrağıyla şampiyonluk kutlamazdınız...inanki o kadar antipatik bir camia ve takımsınızki , nefret ediyorum hepinizden...
    Bak olayi kisisellestirme,ben size bayilmiyorum.bak kendinde dolayli yoldan itiraf ediyosun fb basari kazansa tebrik etmezsin.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SekoLive Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tek başarınız bizi yenmek, bizim tek başarısızlıgımız size yenilmek eğer buysa mevzunuz haklısınız.

ama biz ligde olsn türkiye kupasnda olsn avrupada olsn heryerde bişeyler elde etmişiz. umarım sizde edersiniz
    Basarilariniz icin tebrik ederim,gs iyi bir takim...ama 12 senedir kadikoyde yenememeside cok ilginc

RSBurak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tartışma gereksiz bence. bende sevmiyorum fenerbahçeyi ama fenerbahçeli samimi arkadaşlarım var sorun takım bozuk yada renkler antipatik anlamadım gitti

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Basarilariniz icin tebrik ederim,gs iyi bir takim...ama 12 senedir kadikoyde yenememeside cok ilginc
    hani cocuk vardır bi matematikden başarısız diğer dersleri 5 ne kadar çalıssada olmaz bizimkide o misal illa bişi oluyor. hele son dakikada o direkden topun dönmesi bunun tam olarak kanıtıydı herkesi geçti direkden geri geldi... hala gözümün önünde oynuyo o direkden dönme sahnesi gift gibi.
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

redbaron - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    cekirge 3 kere sıcrar diye bilirdik bu fb nin kacıncı sıcrayısı artık sayamadım.Su tv deki ballardan sürüyorlar herhalde.Artık sampiyonluk marsları soylenmeye baslasın.tebrikler gs...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hani cocuk vardır bi matematikden başarısız diğer dersleri 5 ne kadar çalıssada olmaz bizimkide o misal illa bişi oluyor. hele son dakikada o direkden topun dönmesi bunun tam olarak kanıtıydı herkesi geçti direkden geri geldi... hala gözümün önünde oynuyo o direkden dönme sahnesi gift gibi.
    üzme kendini boşwer kısmet değilmiş bak keyfine ya çizgidem çıkanı mı dersim necatinin basiretsizliğimi dersin yapıcak bişi yok.

BAŞAR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    son dakikada o topun direkten dönmesi neyse de tam o sırada bir kaç fenevli arkadaşın sübhanekeyi tersten okuduklarını duydum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    son pozisyonda nekadar adrenalin yasadigimi anlatamam yalan oluyodu 12 senelik büyü

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mert_leon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    üzme kendini boşwer kısmet değilmiş bak keyfine ya çizgidem çıkanı mı dersim necatinin basiretsizliğimi dersin yapıcak bişi yok.
    ya futbolculara küfretmeyi sevmem engine etmediğim kalmadı o nasıl bi yavaşlıkdır o nasıl bi el ayak dolaşnmasıdır.

bide selcugun şutunda volkan can havli topa aparkat atmıs normalde elinin yanına çarptıgından içeri düşmesi gereken top kornere cıktı

sow un attıgı gol poizisyonu gibi saha içinde 3-4 pozisyon olduı hakem hepsine faul verdi bir tek gol olan pozisyona bişi vermedi...

harbi canım sıkıldı dışarı cıkıp koşasım var

12 yıllık büyü 2-0 dan gelip 2-3 yapmayla harbi sağlam yalan olurdu

bide 20.dakikada bi pozisyonunz vardı atsanız belki maç 7-8 olacakdı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya futbolculara küfretmeyi sevmem engine etmediğim kalmadı o nasıl bi yavaşlıkdır o nasıl bi el ayak dolaşnmasıdır.

bide selcugun şutunda volkan can havli topa aparkat atmıs normalde elinin yanına çarptıgından içeri düşmesi gereken top kornere cıktı

sow un attıgı gol poizisyonu gibi saha içinde 3-4 pozisyon olduı hakem hepsine faul verdi bir tek gol olan pozisyona bişi vermedi...

harbi canım sıkıldı dışarı cıkıp koşasım var
    aynen bende ona çok takıldım elmander boyu uzun aga napsın topa dokunmasınmı ayağının dibindeki topa ayagını sokuo fenerlilerde çözdü olayı bıcırklar sokuolar kafalarını hopp faul

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2-0 dan 2-2 olunca fenerbahceli oyunculardaki olusan korkuyu izlemekbile ayri bir keyifti

34btr1907 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçen sene son anda küme düşmekten kurtulan bir takım oldugunuzu unutmayın önce

60 dakıka top oynamadan bekledik nezaman golü yicez diye ki bağıra bağıra geliyorum dedi goller, o tamam bizden daha fazla süre daha ii top oynadı gs kabul

!!tebrikler !!

benim anlamadığım şu an fenerbahçeliler bende dahil sanki 5-0 evimizde kaybetmiş gibi hissediyorum, hissediyoruz ...

sevinenler neye seviniyor acaba?

f&f filminde bi söz vardı hani az daha seni geçiyordum diye aynı o muhabbette su an gsliler

mmustu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya GALATASARAY lı arkadaşlar buradan atıp tutacağınıza açın şu televizyonu tv8 i yada diğer spor haberlerini FLORYADA davulla zurnayla beraberliği kutlayan YÜZLERCE arkadaşınızın yanına gidin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ygtkrmdnz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2-0 dan 2-2 olunca fenerbahceli oyunculardaki olusan korkuyu izlemekbile ayri bir keyifti
    2-0 ken ağlıcaktınız, dediğin lafa bak. 2 golden sonra sen ne hissettin hele bi de, ben de ne hissettiklerimi söylicem

HaKo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Madem buyuk takimsiniz yenin artik bizi kadikoyde su durumda bile yenemediyse gs dahada yenemez.ben fb taraftari olarak,gs super kupayi aldiginda cikip gs bayragiyla gece yarisi dolastim.gs taraftari ayni duyarliligi gostercekmi inan sanmiyorum...
    işte ben böyle yorumlara görüşlere deli oluyorum ya Galatasaray sizi yenince mi büyük olucak neyin kafasıdır bu , 10 sene fb yener 10 sene gs yener bu rekabet hiç bitmez işin tadıda burda zaten boşuna böbürlenip ego yapmanın anlamı yok..
    .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 34btr1907 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    geçen sene son anda küme düşmekten kurtulan bir takım oldugunuzu unutmayın önce

60 dakıka top oynamadan bekledik nezaman gölü yicez diye ki bağıra bağıra geliyorum dedi goller, o tamam bizden daha fazla süre daha ii top oynadı gs kabul

!!tebrikler !!

benim anlamadığım şu an fenerbahçeliler bende dahil sanki 5-0 evimizde kaybetmiş gibi hissediyorum, hissediyoruz ...

sevinenler neye seviniyor acaba?
    Ya ilk satır inan cok gereksiz bi yazı olmuş. şurda kavga gürültü olmadan tartısıyoruz sanki bi tek siz biliyorsunuz geçen sene çok kötü oldugumuzu .

mustu abi ortalıgı germe

ibooo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ya amma boş konuşuyosunuz a.k 8 aydır kulübe yapılmayan kalmadı,ama yinede yenemediniz neyin peşindedisiz gidin floryada beraberliği kutlayın

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)