Bir araba görürsün arabayı hayal edersin, parayı biriktirirsin, sonra ötv'yi ve benzini hesaplamayı unutursun( her gün zam geliyor) para yetmez, babayı alırsın hevesin kaçar
tartışma gereksiz bence. bende sevmiyorum fenerbahçeyi ama fenerbahçeli samimi arkadaşlarım var sorun takım bozuk yada renkler antipatik anlamadım gitti![]()
hani cocuk vardır bi matematikden başarısız diğer dersleri 5 ne kadar çalıssada olmaz bizimkide o misalilla bişi oluyor. hele son dakikada o direkden topun dönmesi bunun tam olarak kanıtıydı herkesi geçti direkden geri geldi... hala gözümün önünde oynuyo o direkden dönme sahnesi gift gibi.
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
cekirge 3 kere sıcrar diye bilirdik bu fb nin kacıncı sıcrayısı artık sayamadım.Su tv deki ballardan sürüyorlar herhalde.Artık sampiyonluk marsları soylenmeye baslasın.tebrikler gs...
son dakikada o topun direkten dönmesi neyse de tam o sırada bir kaç fenevli arkadaşın sübhanekeyi tersten okuduklarını duydum![]()
ya futbolculara küfretmeyi sevmem engine etmediğim kalmadı o nasıl bi yavaşlıkdır o nasıl bi el ayak dolaşnmasıdır.
bide selcugun şutunda volkan can havli topa aparkat atmıs normalde elinin yanına çarptıgından içeri düşmesi gereken top kornere cıktı
sow un attıgı gol poizisyonu gibi saha içinde 3-4 pozisyon olduı hakem hepsine faul verdi bir tek gol olan pozisyona bişi vermedi...
harbi canım sıkıldı dışarı cıkıp koşasım var
12 yıllık büyü 2-0 dan gelip 2-3 yapmayla harbi sağlam yalan olurdu![]()
bide 20.dakikada bi pozisyonunz vardı atsanız belki maç 7-8 olacakdı![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
2-0 dan 2-2 olunca fenerbahceli oyunculardaki olusan korkuyu izlemekbile ayri bir keyifti![]()
geçen sene son anda küme düşmekten kurtulan bir takım oldugunuzu unutmayın önce
60 dakıka top oynamadan bekledik nezaman golü yicez diye ki bağıra bağıra geliyorum dedi goller, o tamam bizden daha fazla süre daha ii top oynadı gs kabul
!!tebrikler !!
benim anlamadığım şu an fenerbahçeliler bende dahil sanki 5-0 evimizde kaybetmiş gibi hissediyorum, hissediyoruz ...
sevinenler neye seviniyor acaba?
f&f filminde bi söz vardı hani az daha seni geçiyordum diye aynı o muhabbette su an gsliler
ya GALATASARAY lı arkadaşlar buradan atıp tutacağınıza açın şu televizyonu tv8 i yada diğer spor haberlerini FLORYADA davulla zurnayla beraberliği kutlayan YÜZLERCE arkadaşınızın yanına gidin![]()
![]()
Ya amma boş konuşuyosunuz a.k 8 aydır kulübe yapılmayan kalmadı,ama yinede yenemediniz neyin peşindedisiz gidin floryada beraberliği kutlayın
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)