konu güncellenmiş iyi olmuş
ben de makinamı satıyorum fujifilm finepix s5700,ilgilenen olursa pm'le detayları veririm.
konu güncellenmiş iyi olmuş
ben de makinamı satıyorum fujifilm finepix s5700,ilgilenen olursa pm'le detayları veririm.
Canon S2 IS'imi artık bir DSLR ile değiştirmek istiyorumAma arabam leylek ve kafamda çok plan var bendede yeteri maddiyat yok
![]()
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
benım kız gıbı d80 satılık arkadaşlar
grip extra pil hand strap..
sadece body satılık.. Lenslerim ve flaş satılık degıl... Bütün ürünler garantili, hiç biri tamir görmedi.
Everyone Nickli Üyeden Alıntı
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
O fiyatlara 2.el bulursun rahat 400d,dün gece bir çok ilanına rastladım.
Alırsın inşallah,benimde kaşıntım başladı dslr için![]()
okedir aldım. Arkadaslar bu konuda yazayım ilgili herkes burada. Arkadasa güzel k.k ile alabilceğimiz makina arıyoruz. Temiz eli ayağı düzgün bir makina varsa bildiğiniz yardımcı olursanız sevinirim
Dört tekerlekle uçar gider kelebek gibi
Otobanlarda açar renk renktir çiçek gibi
Güzel havada var mı onunla gezmek gibi
Ayağı yerden kesen güzellik otomobil
benım objektiflerim üst seri objektifler
Nikon AF-S DX 17-55mm f/2.8G IF-ED 2200$
Nikon AF-S VR Zoom Nikkor 70-200 f/2.8G IF-ED 2600$
bunları ömür boyu satmamak üzere aldım. Fakat piyasada ucuz objektifler mevcut 350 Liraya kadar max. işini görebilicek iyi objektifler alabilirsin.
Fiyatıda 1.200 YTL
Body
Grip
Extra Pil
Hand Strap
SD Hafıza Kartı
Pazarlıksız son fiyatı.
Everyone Nickli Üyeden Alıntı
Konuyu hortlatiyim.Hala makina almadım.
1000-1200 Lira'ya Canon, Nikon, Pentax vs. sıfır olarak alınabilecek en iyi makina nedir?
http://www.teknosa.com/Cultures/tr-T...AF_MAKINESI873
Canon EOS 450D'nin fiyatı 1899YTL'den 1549 YTL'ye düştü. Bence bunu alabilirsin. Kit lensi 18-55 pek iş yapmasa da makine olarak tercih edebilirsin. 12.2 MP güzel bir makinedir.
İncelemek istersen bu linke bakabilirsin.
http://www.letsgodigital.org/tr/18321/canon-eos-450d/
Bu arada ben Canon EOS 40D kullanıyorum. Onu da tavsiye edebilirim. Saniyede 6.5 kare fotoğraf çekme özelliğiyle özellikle motorsporları, otomobil gibi hareketli objeleri çekmekte birebir. Yüksek enstantanesi de mevcut. Ama fiyatı pek uygun değil.
Loading World's Best Magazine...
2.el d200 al bence yada biraz daha zorla(bayaa:P)d300 al
Ben de Canon 40D kullanıyorum, inanılmaz memnunum. Üstünde de Canon 28-135 EF lens kullanıyorum, çok iyi olmasa da kötü bir lens değil.
Eğer "illa garanti isterim" demiyorsanız, spotçulardan 1100 USD civarına sıfır body olarak bulabilirsiniz, geçici olarak da 50mm. f1.8 lens alırsınız, geçici bir süre için idare eder. Daha sonra da iyi bir lens alırsınız.
(50 mm. f1.8 dememin sebebi, öğrenmek için ve ileride de kullanmak için iyi bir lens olması)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)