User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
29 sonuçtan 20 ile 29 arası

Konu: Galant'ın değeri

mKc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Minimum 15.000 TL eder bence bu aracın değeri. Zaten ne olduğunu bilmeyen adam da almaya kalkmaz ama şöyle bir sıkıntısı var satmak isterseniz 6 ay içinde zar zor satılır.
    HVAC

Aps - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kadioglu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Onu ben de biliyorum Apo.Baksana ben bile değer biçemiyorum Hep diyorum.Arabayı satmaya niyetlensem de ne zaman binsem vazgeçiyorum.Allaha şükür sorunu problemi de kalmadı.Motor daha 5000 civarında.Almanya dan forged piston getirtip taktım 1500 e.Turboyu yeniledim 1000 lira civarında.Bunun emsali ne almaya kalksam 20.000 vermek zorunda kalırım gibi geliyor bana.Zaten sıkılınacak bir araçta değil.Evladiyelik maaşallah.Kardeş sen starion araştırmalarını bıraktın mı?
    valla abi o siyah starion o kadar kotu bir durumdaydi ki bi ara seni arayip hikayeyi en bastan anlatirim
    hataydakine hala bakacak birini bulamadim ama o da cok eli yuzu duzgun biseye benzemiyor
    2.6 motor olan guzel ama fiyati pahali.
    4g63 onden ceker galant bakiyorum su aralar.

isin sakasi ben senin yerinde olsam asla satmam.

Alıntı BaTu-Rc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    eğer 15000 gibi bi rakama satılacaksa mıtsubishi tutkunu olrak gtc yi satıp almaya hazırım
    murat abi 15000 e satiyorum dese gider alirim suan

BthnKrkt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı littlevo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla abi o siyah starion o kadar kotu bir durumdaydi ki bi ara seni arayip hikayeyi en bastan anlatirim
    hataydakine hala bakacak birini bulamadim ama o da cok eli yuzu duzgun biseye benzemiyor

derse bende satmayı beklemem gider alırım bi kaç kere konusunu gördüm mitsu. forum sitesinde felan benim olmalı deim ama ne fayda..

Aps - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    derse bende satmayı beklemem gider alırım bi kaç kere konusunu gördüm mitsu. forum sitesinde felan benim olmalı deim ama ne fayda..
    ben bi ara 14-15 civari teklif ettim murat abiye kardes 20 lira veriyorlar dedi peki dedim

63owen63 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Murat abi bu arabayı lütfen satmıyorsun.. 15de etse 25 de etse farketmez. Aklının bir ucunda umarım öyle bir plan yoktur. Benim olsa bile 25'den aşşagı vermem, hele ki senin hic vermemen lazım Sakın verme abi
    Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot

Instagram : mehmetguliaytar

turbo&quattro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Amerika fiyatlari $3-4k civari ki burasi icin ciddi bir rakam. Tr de ne istenirse istensin kesinlikle hastasinin alacagi bir model. sahsi gorusum 10bin tl den fazla etmeyecegi .

timucintt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abi yıllardır CJP spec bu tip araçları nasıl oğuzla efeyle tunayla ve diğer bir çok arkadaşımızla nasıl takip ettiğimizi biliyorsun zaten zamanında ve halen
    Bana göre tip top kondiksiyondaysa aracın ederi 15-18 liradır benim gözümde... ama eğer masrafı varsa eskiği varsada 13-15 liradır... ama şu haliyle satışa çıkarsan rahat 15 e satılır aynı gün içinde... 20 lira ve üstü fiyat istersende daha uzun süre sende kalır 25 üstü rakamlar ise imkansız... ama satayım felan deme gelirim bozyazıya yakarım ormanınızı
    1991 HONDA CRX - TOTALLED
    1988 TOYOTA CELICA GT ST162 - SOLD
    1991 HONDA INTEGRA LS - SOLD
    1990 HONDA CIVIC EF - SOLD

85-92 OLDSKOOL COMING SOON

kadioglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bayağı bir yorum birikmiş.Mümkün olduğunca cevaplayayım :
    Alıntı ünalvti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ey maşallah Valla bu araba bende olsa 20 den aşağı yazmam böyle kıymetli bir arabanın bi eşini daha bulmak çok çok zor kazasız belasız günler dilerim
    İyi dilekler için teşekkürler.Türkiye de bir tane zaten.
    Alıntı matthardy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gercekten cok hos sanırım TR'de tek bir araca sahipsiniz.
    bildiğim kadarıyla üzerinde evo6'ının makinası var.7'de olabilir yanlışsam düzeltin.
    değer olarakta sanırım bir değer biçilemez,gercekten nadide bir araç bizim ülkemiz için.
    bilmeyenler için 10 15bin tl arası bir fiyat olabilir tıpkı nissan altima gibi.
    nissan altimayıda insanlar çok bilmez fakat onda CA18DE motor vardır ve turboladığınız an 4 kapılı bı 200SX'e sahip olursunuz

kazasız belasız keyifler sürüşler dilerim.
    Evet Türkiye de tek.Üzerindeki motor evo 1-2 ve 3 ayrıca eclipse bir de eagle taloon la aynı.Daha doğrusu taloon hafif farklı.Piston farkı var sadece.Ama sonuçta mitsubishi 80 lerin sonlarından 2008 e kadar bu bloğu kullandı.4G63 efsane bir blok ve 4G63 ler çok verimlidir.
    Alıntı o.b.k Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    O zaman şöyle diyelim;

Böyle bir arabanın birkaç farklı değeri vardır;

-Senin gözündeki değeri; sanırım en az 25 bintl

-Başka bir galant vr4 hastasının gözündeki değeri; 20 bintl

-Normalde galan vr4'ü bilmeyen ama özelliklerine bakınca "vay be, güzel arabaymış" diyen japon hastası potansiyel alıcının gözündeki değeri; 15-18bintl

-"Sağlam, japon arabası. Biraz yaşlı. Parçası da zor bulunur. Çok da yakar. Ama güzeldir bu, alacaksın, bineceksin. Taş gibi araba." diyen alakasız bir alıcı gözündeki değeri; 10 bintl

-Arabaya ulaşım aracı olarak bakan ve önceliği parça, yakıt ve ikinci el olan standart Türk alıcısı gözündeki değeri; 5 bintl

-Acil bir durumda satman gerekirse galerici veya takasçı gözündeki değeri; 0 tl

Şahsen benim gözümdeki değeri 15-20 bin tl arasında.

Amerika'da buradakinden bile kıymetli olabilir. Çünkü orada parçası da bol, piyasası da hareketli. O yüzden Türkiye'yi buranın şartlarına göre değerlendirmek gerekir.
    Çok güzel yorumlamışsın.Ancak müsadenle bir kaç ekleme yapmak isterim.
    Arabayı sadece ulaşım aracı olarak görenler için 5.000 değildir bence değeri.Öyle bir insan bu arabayı kapıya sokmaz.Bunun sebebi yedek parça değil yakıttır.Makul kullanımda makul yakıyor ama gazladın mı inanılmaz yakıtı.Ben bu yüzden 2. bir araba bulunduruyorum.Haftada bir gün filan biniyorum galanta Ha bir de benim gözümde bir değeri yok.O yüzden bu konuyu açtım
    eğer 15000 gibi bi rakama satılacaksa mıtsubishi tutkunu olrak gtc yi satıp almaya hazırım
    Çok teşekkürler.Ama hep söylediğim gibi satmayı düşünmüyorum
    Alıntı mKc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Minimum 15.000 TL eder bence bu aracın değeri. Zaten ne olduğunu bilmeyen adam da almaya kalkmaz ama şöyle bir sıkıntısı var satmak isterseniz 6 ay içinde zar zor satılır.
    Valla daha önce bir ilan vermiştim.700 civarında favorisine ekleyen vardı (tahminim bir yüzü benim arkadaşımdır ) 50 civarında mesajla teklif ve bir o kadar da telefon almışımdır.Bunlar yaklaşık 2 haftada olmuştu.Kısacası bence bir aracın ya da bir şeyin satılma süresi istenilen fiyata bağlıdır.
    Alıntı littlevo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Sağolasın kardeş.Aslında sana eclipse ya da taloon da yakışır
    Alıntı 63owen63 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Murat abi bu arabayı lütfen satmıyorsun.. 15de etse 25 de etse farketmez. Aklının bir ucunda umarım öyle bir plan yoktur. Benim olsa bile 25'den aşşagı vermem, hele ki senin hic vermemen lazım Sakın verme abi
    Panik yapma Mehmet.Baştan beri yazıyorum.Satmaya niyetim yok.Uğra binelim bir ara
    Alıntı turbo&quattro Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Amerika fiyatlari $3-4k civari ki burasi icin ciddi bir rakam. Tr de ne istenirse istensin kesinlikle hastasinin alacagi bir model. sahsi gorusum 10bin tl den fazla etmeyecegi .
    Yorumlar için teşekkürler
    Alıntı timucintt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi yıllardır CJP spec bu tip araçları nasıl oğuzla efeyle tunayla ve diğer bir çok arkadaşımızla nasıl takip ettiğimizi biliyorsun zaten zamanında ve halen
    Bana göre tip top kondiksiyondaysa aracın ederi 15-18 liradır benim gözümde... ama eğer masrafı varsa eskiği varsada 13-15 liradır... ama şu haliyle satışa çıkarsan rahat 15 e satılır aynı gün içinde... 20 lira ve üstü fiyat istersende daha uzun süre sende kalır 25 üstü rakamlar ise imkansız... ama satayım felan deme gelirim bozyazıya yakarım ormanınızı
    Aman kardeş.Orman yangını çıkarma başımıza
    Şaka bir yana Timu evi alırken iki arabayı da satayım bir tane ekonomik araç alayım kredi çekmeyeyim demiştim.Baktım altından kalkabiliyorum vazgeçtim.Büyük konuşmamak laazım insanın başına ne gelir bilinmez ama Allahın izniyle bunu çocuklarıma bırakmak istiyorum
    Herkese yorumları için teşekkür ediyorum.Başınızı ağrıttıysam affola
    Nadide şeyler değerlidir.

63owen63 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende bir yerde cocugun sayılırım Murat abi :P Taa liseli halimi bilirsin sen :d
    Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot

Instagram : mehmetguliaytar

kadioglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 63owen63 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende bir yerde cocugun sayılırım Murat abi :P Taa liseli halimi bilirsin sen :d
    Sağolasın Mehmet.Ama benimkilerle güreşmen gerekebilir haberin olsun
    Nadide şeyler değerlidir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)