Ne vti aşkıymış kardeşim bu böyle, senelerdir herkes aşık...
Altın heleki düğünden toplanacak altın satılıp araba mı alınır?
Elinde olan nakitle al orta halli birşey, altınlar dursun bunun iyi günü kötü günü hastalığı sağlığı coluğu cocugu var.
İlla satcam diyorsan da git bir dizel araba al mis gibi bin, en azından cebinden cok para cıkmaz.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Ben dizel arabamı sattım 3 gündür benzinli aurise biniyorum, 150 lirama kan doğradı.
Dizel araba ile 150 liraya 2 hafta dolaşırdım.
bu arada benden aşığı olmasın, vtecten vazgeçip inş.206 dizel alıp egr iptali ile pisiklet gibi gezecem![]()
Seyyar Tayyar
Bir de yaşarken ölmek vardır.Allah korusun iş güç bozulmuş,borç gırtlakta, faturalar birikmiş elektriği kesmeye gelmişler.kapıda sen adamları karşılıyorsun.Mübalağa olabilir ama ben bunu yaşayan hiçkimseyi görmedim diyemez heralde kimse.Evlendikten sonra ben herşeyi defalarca düşünüp öyle harekete geçiyorum.Sorumluluk çok farklı bir duygu sen de tadacaksın.Vazgeç bence altın satıp araç almaktan.Düğünün tadını çıkart,keyif almaya bak.Düğün zamanı damatlar çok gergin olur herşeye kızma,eşini ve ailesini asla kıracak bir hareket yapma sürekli başına kakarlarHayat çok uzun,hayırlara vesile olur inşallah,mutluluklar dilerim.
ne vti'mış bee altınlara göz diktiriyo, sanarsınız m5.
yerinizde olsam krediyle berabar başka bi model düşünürüm.
altınlar durmalı bi köşede.![]()
Arabayi alirsin begenirsin hanım dırdır yapar hevesin kacar lanet edersin spor arabaya bazen öyle duruma geliyorumki anlatamam 2 araba var ama kendine 3. araç istemesinden kaynaklı dertler oluyor gerci biri sanayide yatiyor şuan 200sx im parcaları gelcek amerikadanaltin parasi ile almadım kenarda dursun onlar evladin olunca önemini anlarsın iyiki dersin ha vti yerine bi integra al 5 lira harca ne vti takarsın kafaya ne typer
oda 4 kapi
![]()
bro gerekli acıklamayı yapmış unut vtec filan al bıtane dızel ufak bısey yada bankaya koy çok pişman olursun.evliliğin bile bozulabilir bu lanet işlerden dolayı.bence hıc bulaşma inan buna bende çok ıyı tercube etdım evlenırken senın gibi sakın bulaşma bence.kımsenın dolduruşuna gelme.mutluluklar.
DRİLL
Dr.Ecu
al kardeşim.. içinde ukde kalmasın.. bu gençlik bir daha gelmez.. 50 yaşından sonra bineceğin mercedes bile olsa şu an bineceğin VTi'dan alacağın zevki alamazsın..![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)