içi bu şekilde navili olan modeli nezaman gelicek :D
Printable View
içi bu şekilde navili olan modeli nezaman gelicek :D
abı 2013 te gelebılır 2013 fotolarında bıxenon farlısı derı koltuklusu park asıstanı kendı kendıne park eden ve navılısı gelır dıye tahmın edıyorum onlarda gelırse lıste fıyatı 56 bın tl araba 54 e fln verıyorlar onlarda eklenınce 60 dan asagıya olmaz :D
hazıran ayında megane 4 cok ıddealı gelıyor gt lıne modelı 1.6 130 bg 320 nm torkluk bır canavar :D bırde start stop sıstemı serıtten ayrılma degıstırme kamerası var gunduz led farları koltukları farklı gerı gorus kamerası cam tavanı uzun far asıstanı olucak fıyatıda dedıklerıne gore en fullu 60 bın gıbı rakam olucak tanıtım fıyatı yaparlarsa 57 bın tl olur :)
Sahibinden.com da bir tane 2. el ilanı yok. 1 tane 0 km ilanı var galerinin biri koymuş o da resmi yok. Satış fiyatı biraz fazla geldi galiba. Yinede bir önceki kasanın önyargısı ile bakıyor da olabiliriz aracı. Golf ile broşür fiyatı olarak arasında 2.000 - 2.500 TL bi fark var. 2.eldeki likiditesi açısından ve hyundai nin çok yakan dizel motorları da dikkate alındığı zaman golf yerine bu aracı tercih etmek biraz zor gibime geliyor.
navili olan bn gördüm :) sanırım necvox falan öle bişi getiriyo orjinal navisini :)
Hyundai atılımda.Şu kalite önyargısını bir aşabilirse alt üst eder piyasaları.
bu arada i30 un ses kalitesi mükemmel :) inanamadım müzik sesini duyunca.
yeni kia ceedde çok şık olmuş i30 un aynısı :)
http://www.otomobildunyam.com/wp-con...ceed-front.jpg
http://3.bp.blogspot.com/-UEqPUup4kC...atchback-3.jpg
valla abı yenı kia ceed megane 4 i 30 ortalık cok fena kızıscak :D
bence c sgmentine renk gelicek güzel olucak yıllardır hep aynı araçların tekeli vardı c segmentinde golf golfe gücü yetmeyen astra..
Vw Ceo'sunun i30'u incelerken videosu vardı. Paylaşıldı mı bilmiyorum. Şaşırmıştı bayağı :)
onun yeniside var bu sefer açıklama yapmış bir yere geçen yabancı bir otomobil formunda denk gelmişdim bulursam koyarım kısaca adam geriyim kötiliyim derken farkında olmadan övüyor nasıl bu kadar ucuz maliyetli ve kaliteli araç üretiyorlar gibisinden bir laf ediyor gene :)))
dün trafikte bir mavi bir de koyu kırmızı olan renklerden gördüm. çok beyendim ve dikkatimi çekti ikisi de orjinal jantlarla yere baya yakın duruyorlardı. özellikle sanruf çok şık gösteriyor aracı.
ben fiyatlara çüş diyorum. alanlara da hayırlı olsun diyorum.
2005 2006 kasa civiclerin sıfırı varken bakardım da hondanın sitesinden, düzü 31 32 falandı heralde. Şimdi o paraya jazz var. Artık sıfır araba almak çok zor
bu paralara satarlarsa helal olsun ne dıyelım.