Murad Şirin | Facebook
2000 5.28 m paket.
Printable View
Murad Şirin | Facebook
2000 5.28 m paket.
Bir söz okumuştum zamanında çok hoşuma gitmişti anonimdir.
"oldu olacak gezegende vw nin olsun" diye :D
Bu yazılarımdan sonra hadi lan diyeceksiniz ama fanatik olmasam bile vag sempatim oldukça yüksektir:)
Fiyatlara baktım
İ30 dizel en ucuz 50.700TL
Golf dizel en ucuz 48.400TL
İkisinin donanımını karşılaştırınca i30 açık ara önde , 2bin tl'lik farkta bu donanım için çok değil.
48binTL veripte üstünde çelik jantla gelmesi komedi zaten
fiyatlarda şaka sanırım...
kim alırsa alsın canım banane:D
Araba güzel de fiyat çok kalın :D
56bine golf alırım dizel daha iyi.
sensörler yeterli şiddeti görmediği sürece airbag açmaması normal, bende yan yatıp sürüklenerek kaldırıma vurmasına rağmen perde hava yastıkları açılmayan highline passatı gözlerimle gördüm ;) o zaman passatta mı kötü araba oluyor , tü kaka oluyor?
ki gördüğüm kadarıyla hyundai açıklama yapmış arkadaşta GOLF e olanı belirtmiş ayrıca aynı mesajda.
Şu memlekete vw el arabası getirse sıra olmazsa şerefsizim. :D
assan oraya ekspertizlerini yollattı hatta polisden evrakları bile aldılar kaza nasıl olmuş diye kazanın olmasında airbaglerinin açılmamasının bilirkişi heyetincede normal olduğunu assan açıkladı kaldıki ben her gün sanayideyim taklalı bir ton araç görüyorum airbagi açılmamış onlarca passat golf tiguan touareg gördüm taklaya girmiş..
meşhur bir sanatçının hanımı touareg ile takla atmış araç ustamızda perte çıkmış durumda araçda bir airbag bile patlamış değil hemen yanında bir tane taklalı sorento var ondada airbag patlamamış..
Bir de atladığınız bir konu var o da araçların airbaglerini aracı üreten firmaların yapmadığı.
Hyundai si de Mercedesi de VW side Dacia sıda neredeyse aynı üreticiden airbagleri alıyor ve aracına takıyor.
Aracında tasarımdan kaynaklanan bir hata olmadığı sürece "airbag açmamış hyundai bu işi bilmiyor" demekte saçmadır.
Ben diğer hyundai modellerinden yola çıkarak yazmıştım onu. Başlangıç donanımı olarak 2 ya da 4 oluyor, şimdi baktım i30da ilk gelenlerde 6 sonraki gelenlerde 8 standartmış. Üyelerin mesaj yazıp yazamayacağına karar verecek merci siz misiniz?
2000 model diyerek bence çok ileri gittiniz, eg kasadan bile geri i30. Tamam siz rahat uyuyun bu gece ne olur. :):)
Önyargıya gerek yok bencede dayı.Peşpeşe gidip incelemek yeterli olacaktır ;)
Hyundai bugün Amerika pazarıda dahil dünyaya araç üretip yolluyor.Belirli bir seviyeye geldiler ama iki aracı yanyana koy. C segmenti i30 ile golf 6.Civatasından,davlumbazına kadar kalitede fark oluyor.İçerideki plastikler, yalıtım malzemeleri,vaad edilen yakıt TÜKETİMİ ile kullanıcıların yakıt tüketimleri,koltukları,döşemeleri,sacı,camı vs...
Şuanki kasasını bilemem ama önceki kasa ile golf6yı yanyana koymam kendi yorumum.
dizele 7bin tl fark cok değilmi ya heleki bu fiyatlarda bu piyasada benzin+lpg daha mantıklı
birde şu 5.28 m paket örneği verilmiş bmw premium marka bir araçdır gidipde hyundai ile kıyaslanmaz çünkü hyundainin premium ayrı bir markası var zaten..
hyundai markası altında adamların zaten kia ve genesis markaları var..
5.28m olayını genesisle kıyaslasanız hadi neyse çünkü hyundainin premium markası genesisdir..
illa hyundaide bir lüks konfor teknoloji arayışında olunursa sonataya bakmanızı tavsiye ederim 2000 model sonata bile tcs anti patinaj sistemi,abs,esp,digital çift yönlü klima,hızlı sabitleyici,elektrikli koltuk,sunroof,deri döşeme,ısıtmalı koltuklar,airbagler ,elektrikli aynalar,bazı serilerinde bixenon far v.b gibi pek çok donanım mevcuttur. bu çok sıradan bir sonata nın alalade donanımı hemde 2000 li yıllardan bahsediyorum..
isterseniz kendi aracımın donanımını sayıyım bmw bunu yapamaz vw bunu yapamaz hyundai bunu nasıl yapmış dersiniz :D :D :D
Ulan şurda 10 sene önce hyundaiye bile binemezsin deseler güler geçerdim.
Harbiden yanına varamıyoruz şuraya bak, baba parası olmadan çalışarak kazanılmış parayla.