Sinifina gore cok ucuzmus
Ki genede bos araclar
Tasarim ve donanimlar cok iyi, fiyatini hak edip etmedigine karar vermek icin test surusu lazimKalite, tatminlik ne alemde diye bakmak gerek
Gideri var gibi, tabi 2. ele dustukten sonra
Not: Ben Polo'ya da 45-50 lira vermem, Golf'e de 60+ vermem, gereksiz geliyor, mantigim almiyor![]()
Atladığınız nokta bu araç ile eski i30 arasında ki fark,
Eski a class ile son çıkacak a class arasında ki fark ile neredeyse aynı.
Eski i30 kullanıcısına ne sunuyordu da pahalı olsun?
Bu model ise compact sınıfta rekabetçi duruma gelmiş.
Ve evet eski i30a göre pahalı ama sınıfına göre uygun.
Bu fiyata bu donanımda dizel otomatik bir araç gösterin bana millet tutturmuş pahalıda pahalı hyundai genellikle türkiye piyasasına ucuz araçlarını yolluyor diye bu donanımları konforu vs yi kara kaşımıza gözümüze hediye mi edecekti?
Hyundainin hazmedilemediği nokta da zaten bu
Hyundainin sorunu şu ne olursa olsun 1 asırlık alman mühendisliği tecrübesi piyasada isim nam yapması kemikleşmiş bir segmentte simge olmuş araçlar üretip kronikleşmiş bir kesme satması alman gerçeğidir bunu inkar eden araba piyasasından anlamıyordur şimdi bom boş golf yap inanın binlerce satar hatta elektirkli camları abs si hiç bir şeyi olmasın bom boş olsun gene binlerce insan alır.. çünkü artık vw 1 asırlık verdiği emeğin ekmeğini yiyor bunda yanlış bir şeyde yok..
sıkıntı şuki hyundai kaliteli yapıyor tasarımı güzel donanımı dolu ama o almandaki asırlık tecrübe emek vermişlik oturmuşluk piyasada yer etmişlik kemikleşmiş bir kesim yok ama hyundai diyorki ben golf kalitesinde araç ürettim o fiyatada satarım hatta ondan pahalıyada satarım golf nasıl satıyor bende satarım işde olayın sosyalojik bir boyutu var.. golf satar sen satamassın neden satamassın o golf 40 yıldır iyisi kötüsü piyasada 4-5 nesil görmüş geçirmiş sende ne var i30 olarak 5-6 senedir piyasadasın ve diyorsinki bende bu piyasada varım bunu demek için iyi araba yapmak yetmez fedakarlıkda yapıcaksın buda nasıl olur fiyattan kırıcaksın en azından cazip bir hale geliceksinki insanlar sana yönelsin..
sen istediğin kadar doldur aracı insanlar gene gider senin dolunu değil golfün en boşunu alır bu sosyolojik bir gerçek..
ve be inanıyorumki i30 çok kaliteli güzel bir araç oldu buna eminim tasarımı ile içi ile motoru ile dört dörtlük bence şahane bir araç yapdılar.. pek çok açıdan golfdende iyi bence donanımı motoru tasarımı açısından ama işde bazı gerçekleride göz ardı edemeyiz.
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
polonun ederi en fazla 35 lira.. B segmentinde bir araba sonuçta..
Abi Bunlar donanımmı yaaa 2 sayfa donanım görende bişey sanacak :/ Allah Aşkınıza
Araca diyecek bişey yok ama volkswagenle kıyaslamak bence cook gereksiz ...
abi fotoyu senden aldım mesajlarımı sana karşı yazıyor gibi olmasın....
Bu arada polo zaten 36 lira arkadaşlar... Volkswagende Trendline Sportline Comfortline Higline Bunların arasında Plus ne bilim Fun R Edition şeklinde ek donanımlı araçlar var.. Volkswagen alanlar boşunu alıyor sonrada Uzak doğu araçlarda görüyor waaayyy diyor... Alman onu yapalı yıllar olmuşsonra audi pahalı volkswagen boş
bu muhabbet sürer gider.. şu aracta donanım olarak bi ekstra cam tawan carpıyor gözüme
![]()
Aquila non captat muscas!
b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz
gerçekten aracın ön hatları çok güzel olmuş
neyse o zman sana bi hundai alalım yaaama allah aşkına elini vicdanına koy donanım listesini bi oku
yazıktır yaa
kapı cebi diye donanım mı olur .... ://
araba gerçekten dolu camurluk paçalığı war
Stepneyi nasıl unutmuşlar yada 3. bi sayfa war paylaşmamışlar mı![]()
Aquila non captat muscas!
b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz
Dediklerin doğru tamamen doldurmuşlar boş şeyle oda bakanın kafası karışsın diye ama bu konuda yazdım , golf'ün en boş'u ve dizel'in en boş dizeli arasında ki donanım farkı var yani yok değil.
Ben marka takıntılısı değilimDacia'da alırım hyundai'de alırım hiç farketmez.
Fiyat/performansa bakarım ben.
Bundan 3 yıl önce Polo sınıfındaki araçlara baktığımız zaman dizel-otomatik bir araç için üst sınır 35 civarındaydı, 22-24 liralara getz, aveo, colt, 206 gibi araçların dizelleri alınabiliyordu ki aracımın (tiptronik-benzinli) 27 bin tl gibi bir etiket fiyatı vardı o dönemde. Dolar 1.60, Avro 1,90 civarındaydı. O zamanlara baktığımızda firmalar araç satamayıp kan ağlıyorlardı, bunun üzerine devlet ötv güzelliği yapmıştı hatta. Bugün bakıyoruz polo sınıfı ortalama araçların 35 bin TL gibi rakamlardan başlıyor fiyatları -firmaların sırf başlangıç fiyatını düşük göstermek için sattıkları baz donanımlı boş araçları saymıyorum- küçük ve dizel otomatik ve donanımlı derseniz önceki postlarda yazıldığı gibi 55 bin TL'leri bulabiliyor rakam, oysaki o aracın 3 sene önceki fiyatı 35 bin TL civarı idi. 3 senede 20 bin TL fark, bugün 35 bin TL'yi nereye yatırırsanız yatırın 3 yılda 20 bin TL gelir elde edemezsiniz, açıkçası ben maliyetlerin bu kadar arttığına inanmıyorum da, vergi derseniz 1600cc hacme kadar 3 yıl öncesiyle aynı vergi, devlete de yük bindiremezsiniz. Bugün bu sektörde bu fiyatla oldukça fazla bana kalırsa. 3 yıl önce araç satamayıp devlete el açıp ötv desteğiyle araç satıp, bugün yoğunluktan bilmem kaç ay sonrasına gün veren, an gelip de ukalalaşan bir sektörden bahsediyorum.
Madem konumuz Hyundai, yorum yapmadan geçmek ayıp olur, görünüş donanım olarak güzel, bizzat denemek lazım diyorum.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)