zevk renk meselesi gayet doğal olabilirher kezin bir tarzı var..
ben beğeniyorum mesela bilhassa yeni kia nın şu miniye benzeyen bir aracı var soul acayip hoşuma gidiyor tasarımı duruşu yolda gidişi yeni kia sportagelar olsun ceed ler olsun keza hyundaide bu yeni i30 elantra ix35 ix55 falan tasarım olarak bence çok özgün ve bağımsız almanlarda bana tek kalemden çıkmış aynı araç gibi geliyor vw olsun audi olsun zaten audide artık kasayı ayırt edemiyorsun hangisi a5 hangisi a6 hangisi a4vw dede öyle jetta passat ikiz kardeş gibi dışardan..
![]()
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE!
http://www.torkgaraj.com/
Beğenirseniz çok sevinirim teşekkürler.
Çekimlerim : http://www.facebook.com/pages/Photog...09808212402660
bir araba alınıyorsa bunu vw hyundai marka olarak söylemiyorum ama insan bir farkının olmasını ister zaten bu fark için bodykit sektörü var jant sektörü var v.b
ama bir araçdanda kominist ülkelerdeki gibi her sokakda beşer altışar tane görmek yollarda sağında solunda her yerde aynı arabayı görmekde o aracı bence sıradanlaştırır hiç bir albenisi kalmaz ne kadar kaliteli olursa olsun pahalı olursa olsun göz eskimesi denen bir şey var bir araç piyasaya girer girmez yüzbinlerce satarsa o araç 3 ay sonra artık göz eskitir kimse gözünün ucuyla bile bakmaz..
bir araç vardır 10 yıl sonra bile döndürür baktırır az vardır o zaman bile dikkat çeker bu illa ferrari lambo olmak zorunda değil çok sıradan 4 kapı bir araçda olabilir ben mesela hala rover gördümmü 620 yada temiz bir 820 lerden o kasalardan dönüp bakarım misal..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Kimse kötü araba demiyor ki arabayı savunuyorsunuz. Sadece, "Türkiye'de işler öyle yürümüyor" diyoruz. Ortalama Türk alıcısı donanımlı diye hyundai'ye o paraları vermez diyoruz. Veren de satmaya kalktığında görür gerçek piyasa değerini diyoruz. Bu işler böyle. Adam A4'ün aynısını Exeo olarak çıkarıyor, yarı parasına ancak satıyor. Marka değeri diye birşey de var. Bravo neden satış rekorları kırmıyorsa i30 da o yüzden çok satmayacaktır. Hyundai gibi bir marka piyasada kendine yer edinmek istiyorsa önce rakiplerine denk donanımı çok daha uygun fiyata sunup piyasada çok satış yapıp güven kazanmak zorunda. Ortalama Türk tüketicisi, "ama golf'te bu donanımlar bile yokken aynı paraya satılıyor, o zaman ben i30 alayım" demez.
Your car is your story. So don't let someone else write the book...
2010 diesel otm i30 cw yi satıp , hiç düşünmeden yeni kasasını alırım.. İnşllah bu kasada da cw yaparlar..
^^ Insallah ; Masallah ile maneviyatiniz gelisir , guzellesir. Arabani gelistirmek guzellestirmek istiyorsan , para harcamalisin. ^^
Hyundai'nin son yıllarda sattığı en ucuz araba olan Accent Era'ya biniyoruz, biz 2. elini aldığımızda sıfırı 22bindi, şimdi ise 2. eli 20bine gidiyor. Elbette aradaki donanım farkını çıkarabilmek mümkün değil, bunun nedeni de zaten bu araca bu kadar verilmez ve her koşulda olduğu gibi ucuza kaçılması. Pazarda birgün arkadaşın getzini çıkardık, sunroof dahil en full donıma sahip. Bakanlar bak şurada getz var sizden düşük yazmış bunu neden alayım diyorlardı, hani en sonunda merak ettik, gittik baktık 2 hava yastıklı yol abssiz çelik jantsız modeliİnsanımızın gözü uygunlukta yani, donanım vs. ilk alıcının zevkidir, buna uyarsa illa ki zarar eder.
![]()
Instagram: mutusgarage
konu biraz hyundai vs diğer markalar'a dönmüş konunun hepini okuyamadım 3-4 sayfa okudum ama söylemeden edemeyeceğim bişey var, benim hocam accent yüzünden öldü ve eski modelleri hiçbir zaman güven vermedi bana.. umarım gelişen teknoloji ile bu tür üzücü kaza ve ölümlerin önüne geçilir..
![]()
Hyundai ın i30 için yaptığı açıklama o kadar ahmakca ve gerizekalıca ki farkına varmayanlarında vay haline beyniniz yıkanmış gibiböyle birşey varmı bizim sensörümüz burdaydı oraya gelmemiş o yüzden açmadı deniyo hadi anladım ulan önden şasi aşağıda kaldığı için açılmadı yandaki kapı bildiğin yamuk açılıyo sensör burda diye işaretlemişler ulan az kenara koysaydın o zaman orayada bitane koysaydın ne demek sensör orda değil MÜHENDİSLİK NEYE DİYORUZ BİZ KİMLERE MÜHENDİS DİYORUZ ? önce bunu sorgulamak lazım aynen almancıyım kimse kusura bakmasın araba yapmaya geldimi saniyedeki ustalarında yapanı var bir Hyundai bir VW nin g.tü olamaz g.tü
Vorsprung Durch Technik
bu havayastığı sensoru ile birçok konu mevcut ilk olarak hyundainin i30 ile ilgili resmi bir açıklaması varmı ben nereye baksam bunu goremedim
2. si havayastığı sensorle değil akselerometre ile yani ivmeolcer ile açılır
haliyle sensor burdaydı açılmadı diye bir açıklama çok komik oluyor![]()
ve inandırıcıda değil açıkcası
ve havayastığı açılmamış birçok marka model araç mevcut kaza anında
o anki durumu kimse tam olarak bilemediğinden yorumlaması güç ayrıca araçtaki emniyet kemeri vs durumlarıda aynı şekilde etkili bu duruma
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
neyse bir şeyler yazmışdımda değmiyceğini düşündüğüm için sildim...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)