User Tag List

Sayfa 12/15 İlkİlk ... 21011121314 ... SonSon
267 sonuçtan 210 ile 228 arası

Konu: yeni i30 satışa sunuldu

Mivec_4G63 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SONE-R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu tahrik edici bir mesaj olmuş ama söz konusu arkadaşın hyundai'nin başarılarından hazımsız olduğu gerçeğini gizlemiyor..
    Kendi görüşlerimi yazıyorum eski bir hyundai kullanıcısı olarak, edindiğim tecrübeler çerçevesinde gerek servis gerek araç bakımından, siz neden rahatsız oldunuz ona anlam veremedim, sizin görüşünüzün zıttını savunanlar hazımsız mı oluyor? Sana göre başarılı bana göre değil...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Fatih_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    edepsizliğe karaktersizliğe göre birşey yok.
    konu başından beri i30 u ezme çabasında olan sensin.
    sana kimse hyundai vw den iyi demedi zaten ama sen inatla hyundai ye laf yapmaya devam ediyorsun , kendi kendine vw ile hyundaiyi kıyaslıyosun anlamadım ne kullanıyosun
    O senin terbiyesizliğin

anlam veremezsin o normal , anlaman lazım önce bazı şeyleri

10 krktr

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Vtec-SEDAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Beyler yaklaşımlar falan genel olarak aşağılama speclerinin en üst seviyelerinde... Ancak evvel vw kullanıcısı ve 2010 model audi a3 sahibi bir vatandaş aracını takasa vererek;

aynı zamanda daha önce alfa romeo kullanan hali hazırda 2011 yeni opel astra kullanıcısı diğer bir müşterimiz kendi bindiği aracını akrabasına satarak kısmetse önümüzdeki hafta içi yeni i30 aracına binmeye başlayacak..

herkesin farklı tecrübeleri ve görüş açısı var. ürün bazı kişilerde farklı hisler bıraktığına göre tercih edilmeye başlanıyor..
    Alıntı H.CNGZ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bizim amcaoğlunda s2000 var, gördü yeni i30u, satıcam s2000i yeni i30 alıcam diyo ne desek vazgeçiremiyoruz.
    üstteki mesaja verdiğin cevap senin bu takasları hazmedemediğini gösteriyor.. vw veya başka bir alman otomobil firması, babanın fabrikası mı veya oradan maaş mı alıyorsun? hyundainin kendini geliştirmiş olması seni neden rahatsız ediyor...

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    böyle edepsiz, karaktersiz adamları forumda nasıl tutuyorlar anlam veremiyorum.
    En başda arkadaşın yazısı biraz ağır olmuş ama genel bir küçümseme ve aşağılama ile mesajlar yazıyorsunuz ben o mesajıda benle dalga geçdiğinizi anladığım halde cevap yazmadımki dalga geçilme hissi bile o edepsiz dediğiniz arkadaşdan bana daha fazla bir cevap verme hakkı oluştursada susmayı tercih ettim.. ama madem bu tip bir uslup tarz içindesiniz tabiki sizi destekleyen yandaşlarınızda olucak bu arkadaş gibi muhalefet yapıcak karşıtlarınızda bunuda göze alıcaksınız..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    üstteki mesaja verdiğin cevap senin bu takasları hazmedemediğini gösteriyor.. vw veya başka bir alman otomobil firması, babanın fabrikası mı veya oradan maaş mı alıyorsun? hyundainin kendini geliştirmiş olması seni neden rahatsız ediyor...
    Kendi açından bakıyorsun hep, sen söyle madem nedir bu alman düşmanlığı? her topicte almanlara sallıyorsun... 2010 model a3 satıp, i30 alan birileri var öyle mi? ben de diyorum '10 a3 az gelir s2000'i takasa koysunlar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    En başda arkadaşın yazısı biraz ağır olmuş ama genel bir küçümseme ve aşağılama ile mesajlar yazıyorsunuz ben o mesajıda benle dalga geçdiğinizi anladığım halde cevap yazmadımki dalga geçilme hissi bile o edepsiz dediğiniz arkadaşdan bana daha fazla bir cevap verme hakkı oluştursada susmayı tercih ettim.. ama madem bu tip bir uslup tarz içindesiniz tabiki sizi destekleyen yandaşlarınızda olucak bu arkadaş gibi muhalefet yapıcak karşıtlarınızda bunuda göze alıcaksınız..
    Adam 2010 model a3'ü i30'la takas edicekler desin bu dalga konusu olmasın, s2000 diyince mi dalga konusu oldu? fiyatları eşit nerdeyse neden bu kadar taktınız anlamadım

Vtec-SEDAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kendi açından bakıyorsun hep, sen söyle madem nedir bu alman düşmanlığı? her topicte almanlara sallıyorsun... 2010 model a3 satıp, i30 alan birileri var öyle mi? ben de diyorum '10 a3 az gelir s2000'i takasa koysunlar

aksam aksam bos konusma insanların canını sıkma. git akrabana arkadaşlarına yararlı faydalı ol onlara doğru yolu göster.

dünya senin yada senin arabanın etrafında dönmüyor
    "Hiçbir ülke yoktur ki, kendi içerisinde bizim kadar hain yetiştirebilsin.."

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Ne ayaksın ya sen?

Vtec sedan yazmış sen kimsinde ona yalancı muamelesi yapıyorsun yok a3 verip i30 alan varmış

İsteyen istediği arabasını takasa koyar senin niye zoruna gidiyor?

Şurda millet güzel güzel konuşuyor bozma muhabbeti

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Buranın tadı kaçtı, sohbet etmesini bilen birileri gelirse yine gelirim. Selametle

Fatih_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Adam 2010 model a3'ü i30'la takas edicekler desin bu dalga konusu olmasın, s2000 diyince mi dalga konusu oldu? fiyatları eşit nerdeyse neden bu kadar taktınız anlamadım
    2005 stı ile 2010 a3 de aynı fiyat , a3 yerine stı koyunca abartılmış olunmuyor mu yada aynı fiyat diye vette c5 koyunca ?

resmen dalga geçmek için yazmışsın şimdi toparlamaya çalışma.
    konu başından beri okuyorum yazdıklarını sabır sabır bir yere kadar.
    neyine çekemedin i30 un anlamadım ki

hayır biri çıkıp hyundai vw den daha iyi dese tamam haklısın diycem ama öyle birşey de yok
    34 TE 3516

Para için değil , mutluluk için çalış

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    1hafta tatil sana , arkasında duramıyacağın laflar etme

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    takmadım insanların kişisel nedenleri vardır.. hayata her kez sizin kadar basit bakamıyor.. adam a3 alır bu adam benim arkadaşım örnek veriiym 2 sene biner tayini şehrin bir ucuna çıkar her gün evinden işine git gel 1 haftada a3 sportbackle 300 tl lik benzin yakar ve o adam derki dizel gene aynı konforda bir araç alıyım fazla açılmadan.. bir başkası 2010 model a3 alır kendince bir nedeni vardır satar belki iş kurucakdır belki başka bir şeyden derki dizel daha ufak bir araba alıyım insanların kısaca nedenleri vardır.. hayat o kadar toz pembe değil dalga geçilmeyede o yüzden müsait değil..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

TechTurkey Dragger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Amma boş konuştun yahu!

Adam hyundai bayisinde çalışıyor, karşılaştığı durumları paylaşıyor, neyin dalgasından bahsediyorsun sen?

Bu forumun yarısı da o adamı tanır, fikirlerini önemser senin sıfatın ne neyin peşindesin?

mmustu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya millet ne yarak kürek işlerle uğraşıyo çözemiyorum artık

ulen para adamın keyif adamın ister i30 alır ister gider 86 model merso alır size ne akü

TarikS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    60 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dun ben de Maslak'taki bayide biraz inceledim, direk test surusu(beyaz, dizel-otomatik vardi) teklif ettiler ama isim vardi yetisemedim kapanana kadar;

Ic mekan tasarimi ve kalitesini begendim, disaridan da cok guzel gorunuyor. Kapilarin acilip kapanirkenki sesi ve verdigi his cok cok basarili. Oturus pozisyonunu ayarlayinca icerideki ortam gayet net, koltuk destekleri fazlasiyla yeterli, ic mekan genisligini de basarili buldum.

Fiyata yorum yapmiyorum cunku bana su anki butun 0km araba fiyatlari sacma geliyor, alisamadim daha Ancak piyasaya bakinca kesinlikle alinir

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Megane 1.6 DCi Gt line türkiyeye geliyor.. 130 hp dizel.. rekabet kızışacak..

Vtec-SEDAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Megane 1.6 DCi Gt line türkiyeye geliyor.. 130 hp dizel.. rekabet kızışacak..

"Hiçbir ülke yoktur ki, kendi içerisinde bizim kadar hain yetiştirebilsin.."

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Vtec-SEDAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

yok ya çok çirkin.. ne de olsa o bir hyundai.. buna 50 milyar mı verilir? ederi 20 lira..

hala bıraktığım yerde otluyorsunuz demişti bir politikacı.. beğenmeyenler de aynı kafada

ÜSTÜNERC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya beyler parası olan gıder alır kımsede karısamaz.bızde elantra 2011 elantra aldık dıye mıllet demedıgını bırakmadı.hyundaiye o kadar para verılırmı oylede boylede soylede.arabaya bınen dedıklerını gerı alıyor.herkesın zevkı kendıne tabıkı ama hyundai eski hyundai degıl. amerikada guvenlık odulu falan almak kolay iş degil hyundai bunu basarmıssa demekki bıyerlere gelmıstır.herkesın zevkı var kımısı wv alır kimisi citreon alır.zevk ısı.ama i30 un yenı kasası gayet basarılı olmus.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)