biliyorum aynı durum bende de var, inşallah bu yazdan sonra bende discovery alıcam, sürekli başka yatırımlar peşinde koşmaktan arabaya para kalmadı bari sen al ben de kendimi motive edeyim :)
Printable View
birer ornekle aciklayayim hemen :D
sofor mofor yaau s class neticede 91 modeli bile zimba gibi mubareklerin.
http://image.cdn.sahibinden.com/phot...7119716vnc.jpg
GC dedgiinz zj kasa sanirim.
http://www.oly4x4.com/4saleimg/97%20MAR%20ZJ%201011.JPG
benim kasdettigim kasalar bunlarin aynilari neredeyse. simdi gelde focusu koy bunlarin yanina :) jeep olarak ogrendigim kadari ile akgun aydin servisin kendi ustasinin eski araci. degisen falan yok iki parcada lokal boya var. avrupa versiyonu hic bir sorun gozlenmedi kayislar falan yeni degismis. lpg sistemi olarak 4000 liralik bir brc sistem var uzerindeki yalap salap yapilmis bir sistem degil kesinlikle. sorunsal olarak calismayan en ufak bir vidasina bile rastlamadim. avrupa versiyon oldugundan km olarak yuruyor ve 205binde.
s classe tabiki neticede ben hep diyorumda bazı arkadaşlar kızıyor ama o araçların arkası lüks yapılır çünkü değerli şahsiyet iş adamı,millet vekili,bakan,başbakan v.b artık her kimse arkaya oturur.. önde genelde şöför ve yanda makam koruması olur hatta bazı s classelerde ön yolcu tarafında bu yüzden özel silah bölmeleri falan vardır ben bir tanesini görmüşdüm zamanında :D
ben alirsamda arkada ailemizin en kidemli protokolunden oglum oturacak iste zaten. ben soforu oldugumda annesi korumasi annesi sofor oldugunda ben korumasi olacam :D bizim aile birliginin en buyugu en degerli sahsiyeti o neticede :D
benim buradaki karamsarligim arada kalmisligim iki farkli tarzda arabayada ozel ilgim olmasi. neticede ikiside bir devlet memuru icin luks kacacak. kacmis madem hangisi kacsin. hangisinin kacari daha az olur onun derdindeyim acikcasi.
S Class başkadır temizini bulduktan sonra düşünmeye gerek yok ama sorun çıkartırsa üzer sanki. :)
Yakıt sorun değil diyorsan kesinlikle s320, bir hafta bin sonra bir çok araba kağıt gibi gelicek emin olabilirsin :)
ikisi arasında şahsi tercihim gc olurdu daha sportif daha özgür bir yanı var neticede offroad aracı.. ona güzel ibr kafalıklı lcd tak birde öne dvd player tamamdır tadından yenmez arkada çocukların otursun tv izlesin oyun oynasın sende önde keyifli keyifli yol al. :)
Ne yazıkki focus diyeceğim hocam. Zaman kötü. :(
Bence focus kalmalı ama illaki seçim yapılacaksa Jeep'i alırdım.
bence hayatının hatasını yaparsın focusa devam yakıtı iyi düşün arabadan çok.....
ben de kesinlikle focus kalmalı diyorum. ;)
5,2 V8 mi
aklını mı kaçırdın sen benzin 5 TL oldu
hayattan zevk alamıyosun galiba
:D :D :D
aralarında en iyisi focus hiç heyecana gerek yok
alıncak mersonun durumunu bilmiyorum ama 320 olmazda e200 olur c200 olur focus verilip merso alınır baş tacıdır. zaten benzinle dizel arasında pek bi fark yok.4.5 mazot 5tl benzin tüp takarsın paşalar gibi mersoya binerim dersin.:)
focusa gelince ben otokoçta bakım yaptırıyordum okadar kafa yedirttiki komple şanzımanı manuele çevirip satmayı düşünüyordum beyin felan herşeyi degiştirip 1500 ben harcadım, sattıgım kişide komple şanzıman aldı biniyor şimdi :D şuanda arıza çıkarmaması hiç çıkmarmıcak anlamına gelmiyor genelinde hepsi yapıyor.
focus otomatiklerin kronik hastalıgı şanzımanı ona göre yorum yapılsın ver geç diyorum abi :)
Eğer ikisinden birini ciddi düşünüyorsan S320 Derim. :) Güzel bir cila atıldıktan sonra ufak tefek bakımlarla + Jant Efsane olur :)
2 cvt şanzımanlı focusu olan tanıdığım var, 2si de kırdı şanzımanı uğraştılar bi dünya. Bence de elden çıkarın :)
Bence bütçene göre daha model yılı yeni daha farklı araçlara yönelebilirsin...
Tutku vs. güzel tabiide sıkıntı yaşarsan çok üzülebilirsin. Bencede focus kalabilirdi ama tabi yinede en doğrusunu sen bilirsin.
İlle de ikisinden biri diyorsan benz...
Valla şahsen 2.araç olmayacaksa bu şartlarda ikisinide tercih etmem bende. Ama W202 C200 Elegance v.s bakarım.
valla benimde aklim bir s320ye kayiyor bir jeep'e kayiyor. trigerim koptu kayis bosa cikti bosa donuyorum :)
ABİ ŞÖYLE BİŞEYE NE DERSİN?
Cadillac Seville 4.9 STS 1993 Model 19.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Yeşil renk - 78153324
samsundan alinmazki boyle araclar kimbilir ne parcasi ile toplamislardir. buyuk sehirlerde bile dogru duzgun bakamayan tiplerin altinda goruyorum. arti olarak Cevik Bir'in arabasi vardi bu kasa. cok hosuma gidiyordu kacirdim o zaman. aslinda olabilir bunlarda olabilir ama temizligi telkin edicek guven verecek bir arac olmali. bunun jantlari bile kolpa.
Yok ben fikir vermesi için attım , 17 - 27 arası var ilanlarda.
satılık vti var kanka :) napcan mersoyu felam 2. sınıf çek senet mafyası arabası
sevillede northstar motoru var o motor kesinlikle ekonomi olsun az yaksın amacı ile üretilmiş bir motor değil tam aksine amerikada bile amerikalıların çok yakıyor diye yanaşmadığı bir motor.
Bence focusa orijinal jantlarini takip yazilim yapalim :)
İlla takassa eski tarz buyuk amg jantli S cok guzel olur ama uste 5 lira aliyosan ve araba sifir gibiyse sorunsuzsa Jeep alinir. Nakit her zaman iyidir tupu belese gelir hic bisey olmasa
cheroke 5.7 olsa bi nebze 5.2 çok problemi motor ikiside saçlarını ağartır benzinli araç devri bitiyo litresi olmuş 5 lira bence satma derim
saclari focus agartti zaten memur spec :)
focus dursun yaa rahat rahat gezilir :D hemde daha yeni bi arac , diger aracların belli bi yası var sorun cıkarma ihtimalleri yüksek ..
focus iyidir ;)
dizel arabam olsa keşke,
yaşım sizin ki kadar yok ama..
bunu diyorum bıktım çünkü , 2binlira masraf edicem kendi arabama,zevk veriyor o ayrı mesele,
enjeksiyonlu arabaya , sıralı yerine normal tüp takmışlar,onunla uğraşıyorum,ama dizel olsa asla vazgeçmem en azından arabanın orasında burasında delik yok :)
Bu iki seçenek arasından Jeep i tercih ederdim. Hiç değilse amaca hizmet eder dağ taş yaz kış gezilir. Bu iki seçenek dışında benimde ilgimi böyle bi araç çekiyor.
Honda Legend 3.5 V6 1998 Model 27.500 TL Galeriden satılık ikinci el Siyah renk - 76949812
evet legend da güzel.
Jeepin fiyati cok sisik geldi bana.
15 gun once 1996 grand cherokee limited aldik, boyasiz, 104.000 milde. 15.000 tlye mal oldu.