Eğer ikisinden birini ciddi düşünüyorsan S320 Derim.Güzel bir cila atıldıktan sonra ufak tefek bakımlarla + Jant Efsane olur
![]()
Eğer ikisinden birini ciddi düşünüyorsan S320 Derim.Güzel bir cila atıldıktan sonra ufak tefek bakımlarla + Jant Efsane olur
![]()
2 cvt şanzımanlı focusu olan tanıdığım var, 2si de kırdı şanzımanı uğraştılar bi dünya. Bence de elden çıkarın![]()
.
Bence bütçene göre daha model yılı yeni daha farklı araçlara yönelebilirsin...
Tutku vs. güzel tabiide sıkıntı yaşarsan çok üzülebilirsin. Bencede focus kalabilirdi ama tabi yinede en doğrusunu sen bilirsin.
İlle de ikisinden biri diyorsan benz...
Valla şahsen 2.araç olmayacaksa bu şartlarda ikisinide tercih etmem bende. Ama W202 C200 Elegance v.s bakarım.
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
valla benimde aklim bir s320ye kayiyor bir jeep'e kayiyor. trigerim koptu kayis bosa cikti bosa donuyorum![]()
samsundan alinmazki boyle araclar kimbilir ne parcasi ile toplamislardir. buyuk sehirlerde bile dogru duzgun bakamayan tiplerin altinda goruyorum. arti olarak Cevik Bir'in arabasi vardi bu kasa. cok hosuma gidiyordu kacirdim o zaman. aslinda olabilir bunlarda olabilir ama temizligi telkin edicek guven verecek bir arac olmali. bunun jantlari bile kolpa.
sevillede northstar motoru var o motor kesinlikle ekonomi olsun az yaksın amacı ile üretilmiş bir motor değil tam aksine amerikada bile amerikalıların çok yakıyor diye yanaşmadığı bir motor.
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Bence focusa orijinal jantlarini takip yazilim yapalim
İlla takassa eski tarz buyuk amg jantli S cok guzel olur ama uste 5 lira aliyosan ve araba sifir gibiyse sorunsuzsa Jeep alinir. Nakit her zaman iyidir tupu belese gelir hic bisey olmasa
cheroke 5.7 olsa bi nebze 5.2 çok problemi motor ikiside saçlarını ağartır benzinli araç devri bitiyo litresi olmuş 5 lira bence satma derim
Bmw Nankördür Bakmazsan İnkar Eder.Mercedes Çilekeştir Bakmazsan İdare Eder,Bakarsan İhya Eder..
focus dursun yaa rahat rahat gezilirhemde daha yeni bi arac , diger aracların belli bi yası var sorun cıkarma ihtimalleri yüksek ..
focus iyidir![]()
dizel arabam olsa keşke,
yaşım sizin ki kadar yok ama..
bunu diyorum bıktım çünkü , 2binlira masraf edicem kendi arabama,zevk veriyor o ayrı mesele,
enjeksiyonlu arabaya , sıralı yerine normal tüp takmışlar,onunla uğraşıyorum,ama dizel olsa asla vazgeçmem en azından arabanın orasında burasında delik yok![]()
Serdar TURGUT
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)