Abi herturlu focus kalsin![]()
Abi herturlu focus kalsin![]()
NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE!
http://www.torkgaraj.com/
Beğenirseniz çok sevinirim teşekkürler.
Çekimlerim : http://www.facebook.com/pages/Photog...09808212402660
hic tahmin etmedigim bir sekilde focus kalsin dendi. anket yapsaymisim ezip gececekmis resmen. ama simdi bi mercedes bir cherokee kadarda degil tamam dizel mizel torku falan iyi ama memur spec bu araba yaa. uste para alip almamam cok dert degil acikcasi ama yuksek ve 4 ceker ayri bir sevda. zj kasalar icinde cok aman aman kotu seyler soylenmiyor gordugum kadari ile.
mercedes ise en basindan basli basina offffff dedirtiyor beni zaten inim inim inletiyor resmen![]()
eski kasa s yada w116 dusuk rakamlarda alininca bana parca parasi olarak sattirir focusu gibi geliyor![]()
abi bence 1 2 hafta kirala eşte dosta varsa bin sonra zaten koşa koşa dönersin focus'a![]()
Aquila non captat muscas!
b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz
iste etrafimda hic yok bu tarz araclar.
benim etrafimdakilere bakiyrumda bak soyleyeyim.
karsimda liseden sinif arkadasim iki onceki kasa astraya biniyor
solumda 1.6 baz model 2003 audi a4
sol caprazimdaki bayanda 2011 peugeot 207
onun yanindakinde eski kasa mondeo
karsi siramda soldan saga sirasi ile toyota verso fiat doblo peugeot partner megane ve bir focus daha...
demek istedigim hepsi memur bunlarin yaaa.. esek niyetine binsin gitsin gelsin zevkmis tutkuymus sifirin altinda eksi otuz. az yaksin parcasi ucuz olsun sorun cikarmasin dert acmasin akmasin kokmasin bayatlamasin benim on katim maas alan adam bile ayni zihniyet ayni mantik. surumu cok olsun 3e alayim 5e satayim nede olsa memurdan. sanki bizim totomuz toto degil eskitmiyor yipratmiyor sanki... modeli yuksek olsun ne olursa olsun... vs vs vs boyleee uzaaaaaaar gider.
Bende focus kalsın diyenlerdenim. Engel değilse biraz basılır + yazılım yapılırsa çok daha keyifli olabilir..
abi bi kardeş sözü dinle gözünü sewim mecera arama .. yarın senin mersedes yada jeep bozuluradamlara arabayı bi itelim bile diyemezsin
eski araba zor wallahi cook zor bende bi kadet wardı mahalleli selam vermiyordu araba bozulacak diye :/ bence sen bugun bi sayısal oyna en büyük riskin kaybolan 1TL'n olsun... Hani imkanın varmı bilmiyorum ama 2. bir araba olarak al
Aquila non captat muscas!
b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz
peki
yazilim olmuyor bunlara. oluyor ama sanzuman kirma riskin artiyor. cvt sanzumanda cok tavsiye edilen bir durum degil yani kisacasi. aracin kendi ayarlarindan sport olarak degistirdim. idare ediyoruz iste. basmaya basacam zaten soyle bir iki hafta icinde semsiye olursa artik yuzunu bile gormek istemyiorum bu arabanin ya. bu kadarmi tiksinir insan arabasindan vay aku yaa.
hafta sonlari sanki 458 italia temizler gibi temizliyorum ama![]()
bence aracınıza görsel birşeyler katın bazı araçları baz alıp binin ya da üzerine para ekleyebiliyorsanız tercih ettiğiniz daha yeni bir modele yönelin öteki seçenekler şuan için avantajlı degil bana göre =) kolay gelsin
yazik yazik gunah yazilir bak kor olur badem gozlu olur misali binilmezmi yaa getir ben bineyim o zaman ;P
otomatik vitesli focuslar başa beladır şanzıman çok çabuk bozulur aklı beyni karışır hemen sat focusu para harcamadan , bende vardı ordan biliyorum![]()
oyle bir durum soz konusu degil yada benim basima gelmedi diyelim. 50-60binde bir sanzuman yagini orjinal yagi ile degistiriyorum. aburuk suburuk vites gecisleri yaptirmiyorum gerekli gereksiz zorlamiyorum vs. vs. en azindan hepsi icin gecerli olmadigini dusunuyorum. ama bu benimde basima gelmeyecek demek degil tabiiki.
gerci surada bir sen ciktin ver diyen hadi bakalim yanliz degilmisim demek![]()
focus kalsın bencede daha dengeli bişey istersen kıy paraya 200E kompresör al bitane abi E2![]()
Peugeot Sport
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)