Hadi tipini es geçtimde. Sen ciddi ciddi almayı düşünüyormusun Bu tiple üstelik 45k $ istiyorlar. O paraya varya daha eli yüzü düzgün hali vakti yerinde anasına babasına saygılı arabalarda var onlardan da alabilirsin.
Hadi tipini es geçtimde. Sen ciddi ciddi almayı düşünüyormusun Bu tiple üstelik 45k $ istiyorlar. O paraya varya daha eli yüzü düzgün hali vakti yerinde anasına babasına saygılı arabalarda var onlardan da alabilirsin.
İnandığın Gibi Yaşayamazsan
Yaşadığın Gibi İnanırsın.
tipi ofsayt arabanın ama 30.000 tl ye filan gider yani
1 Dakkalık Saygı Durusuna Davet Ediyorum Genc Yasta Esini Kaybeden Corabım İcin
PEKİ ALAN , 98 yılına göre mi vergi verecek, 2012 ye göre mi? arada bi 106 gti parası kadar fark var da
gümrükten yeni çekilmiş ve satılmamışsa "0" araba kategorisine giriyor galiba..
--
her geçen yıl bir önceki yılı aratır hale geldi zaman...
tüm bakımları serviste yapıldı gibi cümle var![]()
tipten kaybetti ondan km yapmamıstır![]()
küçüklüğümden hatırladığım kadarıyla bir araba uzun süre kullanılmayacağı zaman o arabayı kriko ile kaldırıp takozların üzerinde havada asılı bırakıyorlardı. Lastikler yere değmeyecek şekilde. Çünkü yere değdiği zaman araba beklemeyle orantılı olarak çürüyormuş. Ama havadayken çürümüyormuş. Birde benim bildiğim otomobiller hiç kullanılmasalar bile en kötü 1 ayda bir marş basılıp çalıştırılması gerektiğini söylüyorlar. Çoğu kimse bilmese bile normal içtiğimiz suyun bile bayatı tazesi var. Yani cevap olarak söylemek isterimki. 14 yılın vermiş olduğu metal yorgunluğu vardır. her ne kadar 1 km bile yol yapmamış olmasına rağmen. İşleyen demir paslanmaz işlemesi gerekiyordu. İşletmedikleri icin sıkıntı olur.
İnandığın Gibi Yaşayamazsan
Yaşadığın Gibi İnanırsın.
şey olsa çekilmez.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
aşık oldum arabaya süper))
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)