Bu nasıl sitedir öyle bayıldım ya herşeye, maaşallah hepsine.
Bu nasıl sitedir öyle bayıldım ya herşeye, maaşallah hepsine.
''Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya, cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur." Mustafa Kemal ATATÜRK
ılerde bır arap kızı dusurursem bende yapıcam![]()
GÖKHAN
532 225 48 10
hondacıyım ben,heryerde sıkışırım..
Afyonlu iş adamı , kollleksiyon dillere destan zatenburdaki araçlardan satılanlar oldu mesela cadillac coupe de ville , yeni mustang (saleen Limited Edition'du) , camaro ss lotus bi ara sahibinden de çok durdu.
Antalyada olan beyaz e30 m3 bu garajdan çıkmadır.
Mesela Coupe de ville ve mustang 120 şerden 240 bin dolara satıldı
Okurken Cadillac Brougham Limited editionu görme fırsatı buldum yok böyle ses , karizma![]()
Bu arada 1000 Hp'lik Malibu hala bu adamda![]()
''İçinde araba test pistine kadar olacak bir proje. Şimdilik fazla bir şey söylemeyeyim.''
demiş adam konusmasında, geçenlerde Türkiyede test pisti açılıyor gibi bir konu vardı yanlış hatırlamıyorsam, ilgisi olabilirmi ?
Koleksiyon muhteşem. Rüyamda belki görürüm.
Merak ettiğim. Bu araçların hepsinin plakası var mı? Yani trafiğe çıkıyorlar mı yoksa sadece yatıyorlar mı?
Biz sadece rüyamızda görüp,hayallerimizde yaşarız...
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
Maşallah çok fena ya böyle biryerde insan kendini kaybeder
yalnız siteye iphone la girme gafletinde bulundum dünyam karardı ciddi söylüyorum.. odanın içinde gezerken telefonu nereye tutarsanız orayı görüyosunuz :S parmakla saga sola döndürmeye gerek yok, sağa çevir sağ duvar sola çevir sol duvar vs.. kesin deneyin tavsiye..
güzel paylaşım..
Küp şeker işine ortak arıyorum![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)