120 tl 420 km bıle gıdıyor bu melet![]()
120 tl 420 km bıle gıdıyor bu melet![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
bende arabamda birşey farkettim sanki her zaman aynı şekilde vtec açmıyo bazen inanılmaz ciğerden geliyo ses bazen doyurucu gelmiyo ses sanki pisikolojik te olabilir benimkisi![]()
benmkide ole dengesiz alıstım artık sorun nerde diye aramıyorum biliyorum çünkü tüm rexler oyle
eger her zaman o randımanlı gibi gitse gecmedik araba bırakmıcamda korkuyorum denemye kötü gunune denk gelcek rezil olcaz die
Allahtan en kötü haliyle bile vti geçio
ben afr den de takip ediyorum afr de dengesiz oluyo kotu gittiğinde ama kötü giderken daha cok seviyorum kompresyonda cok güzel ateş atıo![]()
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
katılmamak elde değil hepimizin yasadıgı bir durum bu galiba yapıcak bişey yok onurcan yag cubugun orjınal dımı canım
ömerin dedigi gibi yüksek devir komp. bırakırsan alevleri izleyebiliyorsun ve o zaman diyorum bugün yarıs yok![]()
crx lerin hepsi dengesiz diye bişey yok ben 20000 km gazladım bu gün gidim yarın gitmiyeyim diye bişey olmadı valla her gün dip gaz![]()
SENSİN.
haloo bu ne yapıcagı bellı olmaz![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
konu rexten çok rex sahiplerine döndüDengesizlik bizde mi şimdi son karar bu mudur
![]()
Onurcan Korkmaz
Bemaps Chiptunıng
Otobanda her arac 100 150 arası gıttıgı ıcın trafık yoksa tabı sende o cıvar hızlarda gıttıgınden sana gıtmıyomus gıbı gelıyodurmesela kartalla 100km ıle gıdınce ucuo gıbı gelıyo pederın 3.20dızelle 200 le gıdınce 50 ıle gıdıyomusum gıbı gelıyo
bende bos dar sokakta basınca ucuyomusum hıssı yasıyorum otobanda basıyorum basıyorum gıtmıyo gıbı gelıyo
konu o değil ama yolun etkisi tabiki var fakat otobana denemeye cıkıldıgında bile aynı aracı 3-4 boy gecerken baska zaman 1 boy geçildiğiniz olabiliyo.
zaten aracın motor calısmasından afr degerinden ve eksoz sesinden o gun gununde olmadıgını anlıyorsunuz kullanmayan belki demek istediğimi anlamaz ama crx sahipleri cok iyi bilir bu durumu![]()
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)