evren hatırlıyormusun urfa şevinleydi benim yanımdada gizemmi gamzemi bir kız vardı sizde bizim arkamızdan caddeyi bayagı karıştırdık,apaçilerden biride urfaydı haha bir tane yamuk yumuk filtresi vardı drag yapacağı zaman takardı hahahahahah
evren hatırlıyormusun urfa şevinleydi benim yanımdada gizemmi gamzemi bir kız vardı sizde bizim arkamızdan caddeyi bayagı karıştırdık,apaçilerden biride urfaydı haha bir tane yamuk yumuk filtresi vardı drag yapacağı zaman takardı hahahahahah
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
o nos tüpü benim arabadaydı hep gazlar gazlar bana verirdi ahaha
toplam 2 gün taktı çıkardı sonrada draglara giricek bir 306 gti a satmıştık
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
bir anımı anlatıyım urfayla yine gazlıyoruz s e girdik heycanlı şekilde baktık çevirme bir iki kukayı uçurduk gençler napıyorsunuz filan abi acelemiz vardı vs ehliyet ruhsat ver ,urfa dedi al abi geliyoruz 2 dk ya bastık bostancı dürüme 2 dürüm 2 ayran geldik geri al abicim acıkmışsınızdır hesabı aldık ruhsatı gazlamaya devam![]()
arkadaşlar o kameralar nasılsa iki kamera arası mesafedeki hız ortalamasına göre ceza kesiyor nasıl olsa diye ilkine tapa gaz girip ara sokaktan çıkarım diye düşünmeyin benim yeşilyurtta oturan sivri zekalı arkadaşım amaaan nasıl olsa ikinci kameraya gelmeden e5 e çıkıcam diye 1 hafta yardırarak geçmiş ilk kameradan. 2. hafta eve 6 tane aynı noktadan çekilmiş radar pozu gelmiş. Olm laz mısın diorum eveet dio.
IN BOOST WE TRUST
heheh : D benim cadde maceram cok uzun surmemisti kimseye yakalanmamisiz demekki![]()
durun bende sıze cadde hıkayemı yazıym caddeye ılkkez yemek yemek ıcn grdm arabayla aksam 11 civarı, şahinleym bı connect geldı durdurdu otoparka cekıp arabamı bagladı o saatte arabasz ve kz arkadasmla kaldk ortadalanet ettm bıdaha gtmem dye kız ısteme faslını caddedekı evde yapıcaksnz dedklernde fenalık gecrmstm her gıttğmde tedırgn oldugum tek caddedır kendısı
![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
aynen yalan yok.
var olmamı. yıl 2002 falan heralde elimde milkshake S virajında Rıdvan Dilmen gibi felaket telallığı yapıyordum.
S'e 2 araç tam gaz girer. önde accent arkada corolla
ben : corolla accent'e patlar
arkadaşlar : *iktir lan!
2 sn sonra viraj çıkışında 2 arabanında spin attığını görürüz.
arkadaşlar : olm ne şom ağızlı adamsın yaa.![]()
SimRacersTR.Net
Türk Simülasyon Pilotlarının Buluşma Noktası
geçen caddede gözümün önünde bir bmw çevirdi polis aşırı hız ve sesten ceza yazıyordu çocuk 18-19 yaşlarında e92 m3 sanırım.. çocuğun polisle konuşması ; çok uzatmada ne kadar yazıyorsan yaz acelem var![]()
![]()
Onurcan Korkmaz
Bemaps Chiptunıng
bende o hareketli dönemin sonlarına yetişmiştimDüşünüyorumda trafik diye birşey olmuyordu 2004-2005 senelerinde , herkes sakin sakin giderken biri makas attığı anda start verilmiş gibi hurala gürele yarış başlıyordu
![]()
Polis çevirmesi sadece bostancı iskelesinde sahil yolunda oluyordu ve s virajında apaçiliğin sınırlarını zorlayarak modifiye edilmiş araçların içinde bira içilir sonra cadde den bir tur atıp S den fantastik şekilde geçme çabası verilirdi
Şimdi radar koysalar ne olcak zaten ortalama hızın 7 km gece 2 den sabah 7 ye kadar![]()
13.06.2002
alın size eski gazcılardan bir kaçı
ben,özgün,ümit,sertuğ,sertuğnun kankası ve ercu
şaşırmayın bu arada sunroofsuz vtec varmı diyenlerede gelsin haha
![]()
o zamanlar sabancıda çalışıyordum resimleri çektiğim makina sony idi 2mp ama şu anki 10mp lerden daha kaliyeliydi..
2005.04.16
S'de apaçiliğin sınırları zorlanırken.
![]()
SimRacersTR.Net
Türk Simülasyon Pilotlarının Buluşma Noktası
98 99 dan kareler kurcalamam lazım biraz mc donalds zamanları..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)