User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
50 sonuçtan 39 ile 50 arası

Konu: Paintball airsoft silah öneri ve bikaç soru??

Designer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı M_PROJECT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ne istedigini bilmen lazim once gbb mi yoksa aeg mi , gbb gas blow back yani co2 yada green gas ile calisan , gercekcilik hissi veren fps bakimindan aeglerden daha iyi olan turdur , aegler icin de fps si cok iyi olanlar mevcut , eger ki getirebiliyorsan Turkiye'ye ( ki bence zor ) tokyo marui urunlerini oneririm , bende bir kac model mevcut , hepsi gbb . ehobbyasia.com sitesinden alisveris yapiyorum ben .
    Dediğin siteye girip söylediğin markaya baktım abi fiyatlar pahalı biraz bu marke bu işin nike adidası gbi bişey sanırım.Bide üstteki yorumumda geri tepen duman atan tiplerden bahsettim sanırım onlar senın dediğin gaz lı olanlar?
    Instagram : WideBodySixty

Thracian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Designer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bazıları atış yaparken yan taraftan baya duman falan cıkartıyor geri tepiyo onların farkı nedir baya bi gaza getrıo adamı gercek hissi verıo iç dış full metal ve o tarz bişey istiorum aslında durbunudur lazeridir bıkaç aparatıyla birlikte 1000liraya kadar cıkabilirim
    Adı GBB - GAZLI, GERİ TEPMELİ, bende var gercekten muthis, ayrıca EBB ler var elektrikli, geri tepmeli

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tokyo mariu airsoft u baslatan, ilk ureten firma fakat o kadarda iyi degildir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ne istedigini bilmen lazim once gbb mi yoksa aeg mi , gbb gas blow back yani co2 yada green gas ile calisan , gercekcilik hissi veren fps bakimindan aeglerden daha iyi olan turdur , aegler icin de fps si cok iyi olanlar m,evcut , eger ki getirebiliyorsan Turkiye'ye ( ki bence zor ) tokyo marui urunlerini oneririm , bende bir kac model mevcut , hepsi gbb . ehobbyasia.com sitesinden alisveris yapiyorum ben .
    Hangi forumda, hangi takımdasın, nlck nedir

0zan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yeni başlayacaklar için Çin malı tüfekleri tavsiye ederim zira japon üretimi olanlar belirli kısıtlamalar yüzünden mermi atış hızı 270fps civarında olmakla oyun sınırın oldukça altında kalıyor; güçlendireyim dersin dişlileri bozar, dişli alayım dersin gearbox bozulur upgrade edilmeleri uzun zaman gerektiren masraflı tüfeklerdir.

Taiwan malı tüfekler de iyidir ancak başlangıç için yine de gereksizdir.

Benim tavsiyem ilk olarak Jing Gong markasından tercihin yapılması, çin malının iyisidir, dünyaca bilinen bir markadır.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sizin forumda bakındım biraz anladım gbb aeg olayını ebb yi ilk defa duydum ama sanırım oda gbb yerını tutmuyo.Ama okudugum kadarıyla gbb ler 400fps üzerilermiş size katılmam için max 400olması gerek herhalde ama yine okudugum kadarıyla WE SCAR modelı gbb lerin fps ayarı varmıs.Yine gbb ler elektrikli olanlara gore sorunluymus gazları sıkıntı cıkartıomus 1000 1500tl ye bu gibi sorunlardan arınmış kusursuz bi gbb bulabilirmiyim acaba? Gbb gordukten sonra aeg ler cok basıt gelıo sesi olsun hissiyat olmaması falan gbb lerın yerını tutmuyor.

TechTurkey M_PROJECT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Thracian Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hangi forumda, hangi takımdasın, nlck nedir
    hicbir forum yada takima uye degilim , amerikada yasadigim icin burda kendi arkadas cevremiz de yapiyoruz . ayrica tokyo marui nin saglamligi ve accuracy olarak cogu markadan onde oldugunu soyleyebilirim WE , WA , Maruzen , Ksc gibi bir cok markanin farkli modellerini kullandim , gbb seviyorum ben , bunlarin icinde we ve tm cok iyi bana gore .
    Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hicbir forum yada takima uye degilim , amerikada yasadigim icin burda kendi arkadas cevremiz de yapiyoruz . ayrica tokyo marui nin saglamligi ve accuracy olarak cogu markadan onde oldugunu soyleyebilirim WE , WA , Maruzen , Ksc gibi bir cok markanin farkli modellerini kullandim , gbb seviyorum ben , bunlarin icinde we ve tm cok iyi bana gore .
    Abi şu gg ile ilgili bi bilgilendirirmisin beni yazdım yukarda sorularımı.Bende gbb alıcam sanırım aeg ler cok basıt kalıyor onların yanında.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dediğin siteye girip söylediğin markaya baktım abi fiyatlar pahalı biraz bu marke bu işin nike adidası gbi bişey sanırım.Bide üstteki yorumumda geri tepen duman atan tiplerden bahsettim sanırım onlar senın dediğin gaz lı olanlar?
    gbb gazli olanlar evet , tepmesi fln gayet gercekci hissiyatlidir , airsoft isi ucuz degil , bir heves baslayip ileride sikilacaksan cin mali malzemeler le baslamani tavsiye ederim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi şu gg ile ilgili bi bilgilendirirmisin beni yazdım yukarda sorularımı.Bende gbb alıcam sanırım aeg ler cok basıt kalıyor onların yanında.
    almadan once turkiye'de gumrukte yasayacagin problemleri ogren arastir derim , cnk bunlar gercekten birebir gercegi ile ayni silahlar , her nekadar uclarinda orange tip ( turuncu plastik ) olsa da , gumrukte isleme tabi olabilir . bak eleman cok ciddi airsoft cesidine sahip ve ciddi videolari vardir bunlari izleyerek fikir edinebilirsin .

Nishiyan240 - YouTube

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sıkılıcagmızı zannetmiyorum ufaklıktan beri heves zaten.Şimdilerde para geçiyor elime fırsatı anca yaratabıldim.Hatta ist dogus uni de okuyorum okul içi bi grup kurmayı düşünüyorum.Amatör bişeyle deilde daha prof birşeyle başlamak istiyorum çünkü sürekli silah yenileme gibi bi imkanım yok bi kere alıp tam almak istiyorum (ne kadar bir kere alıcagma inanmasamda :P)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Türkiyede alabiliceğim biyer yokmu ille yurdışımı olması gerek diycem ama sen tr de deilsin sanırım

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)