Yeni başlayacaklar için Çin malı tüfekleri tavsiye ederim zira japon üretimi olanlar belirli kısıtlamalar yüzünden mermi atış hızı 270fps civarında olmakla oyun sınırın oldukça altında kalıyor; güçlendireyim dersin dişlileri bozar, dişli alayım dersin gearbox bozulur upgrade edilmeleri uzun zaman gerektiren masraflı tüfeklerdir.
Taiwan malı tüfekler de iyidir ancak başlangıç için yine de gereksizdir.
Benim tavsiyem ilk olarak Jing Gong markasından tercihin yapılması, çin malının iyisidir, dünyaca bilinen bir markadır.
Sizin forumda bakındım biraz anladım gbb aeg olayını ebb yi ilk defa duydum ama sanırım oda gbb yerını tutmuyo.Ama okudugum kadarıyla gbb ler 400fps üzerilermiş size katılmam için max 400olması gerek herhalde ama yine okudugum kadarıyla WE SCAR modelı gbb lerin fps ayarı varmıs.Yine gbb ler elektrikli olanlara gore sorunluymus gazları sıkıntı cıkartıomus 1000 1500tl ye bu gibi sorunlardan arınmış kusursuz bi gbb bulabilirmiyim acaba? Gbb gordukten sonra aeg ler cok basıt gelıo sesi olsun hissiyat olmaması falan gbb lerın yerını tutmuyor.
Instagram : WideBodySixty
hicbir forum yada takima uye degilim , amerikada yasadigim icin burda kendi arkadas cevremiz de yapiyoruz . ayrica tokyo marui nin saglamligi ve accuracy olarak cogu markadan onde oldugunu soyleyebilirim WE , WA , Maruzen , Ksc gibi bir cok markanin farkli modellerini kullandim , gbb seviyorum ben , bunlarin icinde we ve tm cok iyi bana gore .
Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
almadan once turkiye'de gumrukte yasayacagin problemleri ogren arastir derim , cnk bunlar gercekten birebir gercegi ile ayni silahlar , her nekadar uclarinda orange tip ( turuncu plastik ) olsa da , gumrukte isleme tabi olabilir . bak eleman cok ciddi airsoft cesidine sahip ve ciddi videolari vardir bunlari izleyerek fikir edinebilirsin .
Nishiyan240 - YouTube
Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
Sıkılıcagmızı zannetmiyorum ufaklıktan beri heves zaten.Şimdilerde para geçiyor elime fırsatı anca yaratabıldim.Hatta ist dogus uni de okuyorum okul içi bi grup kurmayı düşünüyorum.Amatör bişeyle deilde daha prof birşeyle başlamak istiyorum çünkü sürekli silah yenileme gibi bi imkanım yok bi kere alıp tam almak istiyorum (ne kadar bir kere alıcagma inanmasamda :P)
Türkiyede alabiliceğim biyer yokmu ille yurdışımı olması gerek diycem ama sen tr de deilsin sanırım
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)