User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
38 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Bu Model HONDA Hakkında Bikaç Soru ?

MaNiSaLı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şanzumanda sıkıntı olmayacağnı biliyorumda , hrv mi crv mi birisinde kronikmiş sorun sanırım . Yoksa arkadaşnda dediği gbi ef ve eg ler bile sorunsuz
    . .. ...

cemsultan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    O bahsedilen HRV'lerde cvt şanzıman, o da bakımları aksatıldığından sorun çıkarıyor deniyor.
    5 kapı hb'lerdeki şanzıman klasik sorunsuz otomatiklerden.
    - 50 km/h hızla giderken 27 metre ilerideki yayaya çarpmadan durabilirsin, 60 km/h hızla aynı yayaya 44 km/h hızla çarparsın.

ykavcioglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mekaniği kuvvetli olduğu kadar, sac'ı çok kötü
    incecik...
    şekli var ayrı mesele
    Seyyar Tayyar

Frid - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı timucintt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hayvanlar terli yapcak bişi yok
    yanlış anlaşılma olmasın diğer modeller şakır şakır japonlar kuru
    Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şu konuya bi güncel desek vede eklesek HONDA JAZZ 2002,2008 mi , HONDA CIVIC 2004,2006 ARASI CIVIC mi ???

Güncel ... konuyu hortlatma sebebim babamın golf satıldı : D

Jazz ların otmtk viteslerimi , hb civiclerin otm viteslerimi ???

Şimdiden sağolun , buara araç alicaz yardım biraz acil .... ?
    . .. ...

mert_can 41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    jazların otomatik şanzımanın bilmiyorum ama biraz konforsuz olduklarını duymuştum ben honda civic tercih ederim çok yakın bir abim de vardı çok bindim aracına hem konforludur ve sesizdir arabası 250,000 gelmişti içinde halen tık ses yoktu ve sorunda yaşamadı tek yaşadığı sorun kaza yapmıştı kazadan sonra tekerin ordan bir ses geliyodu okadar
    Alıntı MBALP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sanırım araç nazım hikmet ile Cemal sureyya' nin vakti zamanında ortak olarak aldıkları ve Ataşehir gecelerine adlarını altın harfler ile yazdırdiklari araç..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mert_can 41 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    jazların otomatik şanzımanın bilmiyorum ama biraz konforsuz olduklarını duymuştum ben honda civic tercih ederim çok yakın bir abim de vardı çok bindim aracına hem konforludur ve sesizdir arabası 250,000 gelmişti içinde halen tık ses yoktu ve sorunda yaşamadı tek yaşadığı sorun kaza yapmıştı kazadan sonra tekerin ordan bir ses geliyodu okadar
    Cok sagol Gecenin bu vakti Msjin Icin

Ayrica Arkadaslar Yakin Cevrenizde Bildiginiz arac varsa Sedan civic vtec 2 de Olur hbaer Verirseniz Sevinirim ...

Saygilar
    . .. ...

Risendark - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Honda Civic 1.6 VTEC ES 2002 Model 24.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Yeşil renk - 132722638 bu kasa mükemmel diyebilirim motor ve şanzuman sıkıntısı kesinlikle yaşamazsın performansıda tatmin edici jazz alacağına bu kasayı al keyfine bak en azından performans var civicte
    Herkes ektigini Biçer bu hayatta...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    jazz'ların otm olanları acayip az yaktığını biliyoruz ama donanımlısını bulman lazım ki kayda değsin ama bn olsam vtec2 alırım daha oturaklı ikisininde piyasası çok hızlı heran satılabilir uçuk rakam istemedikçe bursada denon abide var güzel duruyor iletişime geç istersen kolay gelsin ...

http://www.techturkey.com/forum/otom...4000km-de.html

i-vtec07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    otomatikler 4 vites oluyo abi bunlar birkez binme fırsatım oldu tam konfor arabası motor sesi yok gibi bişey..sağlamlık yönünden yağını falan eksik etmesseniz 3 tane dsg eskitir bu şanzıman

KÖROĞLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    133 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    her iki aracı da kullandım,

2002 Elite denilen full olan jazz vardı. 7 ileri cvt şanzumanlı,

bence honda olmalarının dışında kıyaslanacak pek ortak yönü yok.

Jazz (Benim kullandığım) i-dsı motordu. Kendine has bir teknolojisi var 8 bujili mesela.

cvt olduğundan vites geçişlerini hissetmezsin, hep aynı devirde kalırken araba hızlanmaya devam eder.

Ekonomi konusundan otomatik araçlar içinde - Smart for two 4.5 Lt - rakipsizdir.

Direksiyondan vites değiştirebilirsin.

İç hacim tavan yüksekliğinden dolayı geniş, görüş açıları sorunsuzdur.

Arka koltuklar tamamen yatar, ufak tefek eşyalarını taşırsın.

Kesinlikle ekonomik / sorunsuz / aile arabası, her işini görür. Std kullanırsan yerden yüksek sayılır.

Konfor konusunda civic aks mesafesinden dolayı daha iyidir. (civic 2625 mm - jaz 2450 mm )

Linkteki gibi yapılsa güzel olur, ya da spoon jant +basıklık bence çok güzel.

https://encrypted-tbn1.gstatic.com/i...jy3MbEskQIEf_D

Civic herkeste var, envai çeşit modifye edilmiş şekli mevcut.

Performas olarak daha iyidir / yakıt olarak biraz daha fazla yakar.

iki araç ta sonuç olarak japon ve sorunsuz. (Bakımlı olanı bulmakta fayda var)

Ben olsam sunrooflu / sarı jazz alır. 50 MM yay + siyah spoon ile görselleştirip binerdim.

Araç yurtdışında honda fit olarak geçmekte. Detaylı bilgi için fitfreak.com'a göz atabilirsin.

edit: Ben sedan civicten bahsediyorum (euro) civic kullanmadım. Yanlış yönlendirme olmasın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlarım çok sağolun...
    Yalnız tam olarak civic hb mi jazz mı tam kararı veremiyoruz...
    Suanda jazz otm. Cvt şanzıman dahami iyi yani civic hb in sansumanina göre ???
    Yani civic sport mu jazz mı devam soru işaretine...

Bu hb civicin otm.tigi vtec 2nin otm. ile aynımı yani sorunsuzmudur...

Puffff ben alcak olsam bukadar araştırma yapmamda araba baba var bize güveniyor ...

Tamamen bana bıraktı yani !

Yardımlarınız çoook önemli benim için
    . .. ...

Gürhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yerınızde olsam jazz alırdım. amcam galerecilik yapıyor 7 ileri sunrooflu falan vardı 1 hafta durmadı satıldı satmak ıstesenızde hemen satılır bayanlar ustune atlıyor bu aracların

Kahn23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Alıntı MaNiSaLı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlarım çok sağolun...
    Yalnız tam olarak civic hb mi jazz mı tam kararı veremiyoruz...
    Suanda jazz otm. Cvt şanzıman dahami iyi yani civic hb in sansumanina göre ???
    Yani civic sport mu jazz mı devam soru işaretine...

Bu hb civicin otm.tigi vtec 2nin otm. ile aynımı yani sorunsuzmudur...

Puffff ben alcak olsam bukadar araştırma yapmamda araba baba var bize güveniyor ...

Tamamen bana bıraktı yani !

Yardımlarınız çoook önemli benim için
    Yalnız Jazz'lar 7 ileri. İç mekan konusunda belki ufak kalabilir ama vites ve yakıt konusunda üzmez sizi..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Tuna-EP3 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Honda Civic 1.6 VTEC ES 2002 Model 24.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Yeşil renk - 132722638 bu kasa mükemmel diyebilirim motor ve şanzuman sıkıntısı kesinlikle yaşamazsın performansıda tatmin edici jazz alacağına bu kasayı al keyfine bak en azından performans var civicte
    Tesekkur ederim ? Sanirim yavas yavas Olusuyor profil Bu Kasanin makyajlisi Gayet Mantikli ?..

edit. Bu Arada Ilandaki Arac sanirim Sizin Ve En iyi Siz Bilirsiniz Bu Kasayi...

Sanzuman olarak Sorunsuz Diyorsunuz Ozaman ??

Arti olarak dikkat et Diyeceginiz bir durum Yada Su ozellik Mutlaka olsun dediginiz ???

Sagolun .
    . .. ...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Carolita1907 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yalnız Jazz'lar 7 ileri. İç mekan konusunda belki ufak kalabilir ama vites ve yakıt konusunda üzmez sizi..
    Tesekkurler Jazz Da Piayasada suan Yok gibi birsey malesef varmi yakinlarinizda falan izmir civari ege civari...
    . .. ...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Gürhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yerınızde olsam jazz alırdım. amcam galerecilik yapıyor 7 ileri sunrooflu falan vardı 1 hafta durmadı satıldı satmak ıstesenızde hemen satılır bayanlar ustune atlıyor bu aracların
    Sagolun ... Varmi Tasiye Arac Bildiginiz ??
    . .. ...

Risendark - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Wink

Alıntı MaNiSaLı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tesekkur ederim ? Sanirim yavas yavas Olusuyor profil Bu Kasanin makyajlisi Gayet Mantikli ?..

edit. Bu Arada Ilandaki Arac sanirim Sizin Ve En iyi Siz Bilirsiniz Bu Kasayi...

Sanzuman olarak Sorunsuz Diyorsunuz Ozaman ??

Arti olarak dikkat et Diyeceginiz bir durum Yada Su ozellik Mutlaka olsun dediginiz ???

Sagolun .
    Abicim ilandaki araba benim yanlış anlama ben sadece örnek olsun diye koydum başka bi niyetim yok.arabadanda çok memnunuz ailecek sadece CRV almak istiyoruz o yüzden satılık...

Gelelim arabaya;
    -Abi arabada tek eksi diyebileceğim yan biraz kasa olarak (sacı ) ince sanki güvenli değilmiş gibi duruyor ama öyle değil bizzat akrabamda da aynısı vardı griydi arabayı pert ettik başka bi araba olsaydı emin ol içinden sağ çıkamazdık benim sadece kafam yarıldı 5 dikişle atlattık akrabamında kolu kırıldı neyse zayıf görünsede sağlam araba bide asfalt sesini içeri biraz fazla alır bilgin olsun.
    -Şanzuman mükemmel diyebilirim vites atışını hissetmeniz mümkün değil ve motor şanzuman uyumu mükemmel eğer şanzumanla oynamazsanız yani saçma sapan hareketler yapmazsanız ( mesela araba yürürken boşa atıp kesiciye girme gibi vs..) değişik hareketler yapmazsanız siz ve sizin çocuğunuz bile eskitemez kanımca... Ayrıca vtec 2 lerle herşeyi aynıdır bilginiz olsun parça bulamazsam diye korkmayın dış kaporta parçalrı zibille satılıyor motoru faln hiç söylemeyim zaten
    -1700 km yol yaptık zırnık yorulmadık çok rahat gittik sıkıntısız...
    -Bunun dışında bence jazzdan daha üstün bi araç bi kere daha oturaklı motor performası tatmin edici kalkışları çook aşırı seri yani çoğu stock arabayı tokatlarsınız...
    -Bagaj hacmi diğer arabalara göre çok geniş.İç hacmide jazzınki gibi bunaltıcı değil ferah bi araba...(kimsenin malını kötülemek için söylemedim sadece karşılaştırma olarak bu yorumu yaptım yanlış anlaşılma olmasın...)
    -2004 2005 2006 makyajlı kasalardan alabilirsiniz gönlünüz rahat olsun ama kilometresi düşük olsun bakımları aksatılmamış olsun mümkünse

Jazz'ı da sadece 7 ileri bi şanzumanı olduğu için tavsiye ederim onu dışında etmem çünkü jazzda vardı bundan önce arabada güç yok 7 ilerininde pek bi anlamı yok bence sadece araba daha rahat devirde gidiyor tek artısı bu... Karar sizin ben olsam civic tercih ederdim...İnşallah yeterli blgi vermişimdir eğer kafanıza takılan bişey olursa pm atın cevaplarım...
    Herkes ektigini Biçer bu hayatta...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Tuna-EP3 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abicim ilandaki araba benim yanlış anlama ben sadece örnek olsun diye koydum başka bi niyetim yok.arabadanda çok memnunuz ailecek sadece CRV almak istiyoruz o yüzden satılık...

Gelelim arabaya;
    -Abi arabada tek eksi diyebileceğim yan biraz kasa olarak (sacı ) ince sanki güvenli değilmiş gibi duruyor ama öyle değil bizzat akrabamda da aynısı vardı griydi arabayı pert ettik başka bi araba olsaydı emin ol içinden sağ çıkamazdık benim sadece kafam yarıldı 5 dikişle atlattık akrabamında kolu kırıldı neyse zayıf görünsede sağlam araba bide asfalt sesini içeri biraz fazla alır bilgin olsun.
    -Şanzuman mükemmel diyebilirim vites atışını hissetmeniz mümkün değil ve motor şanzuman uyumu mükemmel eğer şanzumanla oynamazsanız yani saçma sapan hareketler yapmazsanız ( mesela araba yürürken boşa atıp kesiciye girme gibi vs..) değişik hareketler yapmazsanız siz ve sizin çocuğunuz bile eskitemez kanımca... Ayrıca vtec 2 lerle herşeyi aynıdır bilginiz olsun parça bulamazsam diye korkmayın dış kaporta parçalrı zibille satılıyor motoru faln hiç söylemeyim zaten
    -1700 km yol yaptık zırnık yorulmadık çok rahat gittik sıkıntısız...
    -Bunun dışında bence jazzdan daha üstün bi araç bi kere daha oturaklı motor performası tatmin edici kalkışları çook aşırı seri yani çoğu stock arabayı tokatlarsınız...
    -Bagaj hacmi diğer arabalara göre çok geniş.İç hacmide jazzınki gibi bunaltıcı değil ferah bi araba...(kimsenin malını kötülemek için söylemedim sadece karşılaştırma olarak bu yorumu yaptım yanlış anlaşılma olmasın...)
    -2004 2005 2006 makyajlı kasalardan alabilirsiniz gönlünüz rahat olsun ama kilometresi düşük olsun bakımları aksatılmamış olsun mümkünse

Jazz'ı da sadece 7 ileri bi şanzumanı olduğu için tavsiye ederim onu dışında etmem çünkü jazzda vardı bundan önce arabada güç yok 7 ilerininde pek bi anlamı yok bence sadece araba daha rahat devirde gidiyor tek artısı bu... Karar sizin ben olsam civic tercih ederdim...İnşallah yeterli blgi vermişimdir eğer kafanıza takılan bişey olursa pm atın cevaplarım...
    Cooooook Cok Sagol Kardesim .... bakalim Artik Civic iyi Gibi . Daha Bilgi verebilecek Olan Varsa Kabulumdur
    . .. ...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)