marstakinin asıl kimliği !
![]()
korkacak bişey yok bizim şahin abi bu marsın buz gibi topraklarından çıkmış geliyor hey yavrum hey
Uzaylıyada lavuk dedikya helal olsun bizeBu arada fotoğraf shopda yapılmış yani feyk feyk... neyk neyk? feyk ulan feyk
![]()
http://www.nasa.gov/mission_pages/me...-20080102.html
Shop falan degil gerçek mesajları bide okusanız.Bak linke indir ayrıntılı acıklamasıda war.
Kaya o.
" If everything seems under control, you're just not going fast enough. "
2-3 sene önce gazete de okumuştum ABD de nasa uzay araştırma birim i başkasını görevinden istifa ediyor ve basın toplantısında " ABD uzaylılar hakkında bildiği herşeyi dünyaya açıklasın " aynen bu yazıyordu hatta ozamn baya taki petmiştim yerli yabancı çoğu sitede büyük yankı uyandırmıştı ...
auhauhauhauha![]()
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
Evet haklısın sordum uzaylılara bunlar önceden berabermiş fotografını yolladı ,
![]()
" If everything seems under control, you're just not going fast enough. "
şaşırtıcı acaba ordada turbo dükkanı açsam iş yparmı uzaylılara turbo satabilirmiyim?
www.egeturbo.com
Turbo asker
LPG li UFO !!!
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
Kaan sen arkadaşla ilgilen ya bak alkolsüz kalmış dertli dertli düşünüyo yazık.
Uzaylı da olsa, insan insandır ( Arif - G.O.R.A )![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)