User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
24 sonuçtan 20 ile 24 arası

Konu: Bunun açıklmasını birileri yapsın lütfen

Grs91
    Misafir
    Alıntı GokhanG Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Mitsubishi batmakta olan bir firma olmasından dolayı çeşitli firmalara geçmiş arge çalışmalarını satıyor yeni firmalarda zaten yapılmış olan arge çalışmaları için para harcamak yerine satın almayı tercih ediyorlar ama ben araştırdım bu chery denen sanırım mitsubishi motoru değil..
    bu bilgiyi nerden edinden okumak isterim bende eger bole bısı warsa

Gilga - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Grs91 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu bilgiyi nerden edinden okumak isterim bende eger bole bısı warsa
    2 sene evvel Ekonomist yada capital bu iki dergiden birinde çıkması lazım.. Bu arada evet biraz geniş kapsamlı olmuş mitsubishi dierek, satece otomotiv bölümünün durumu kötü ( mitsubishiciler kızdı bu lafa sanırım ama emin olun bende sizler kadar çok severim ve gerçekler böyleymiş)

T-MIVEC
    Misafir
    2 sene evvel Ekonomist yada capital bu iki dergiden birinde çıkması lazım.. Bu arada evet biraz geniş kapsamlı olmuş mitsubishi dierek, satece otomotiv bölümünün durumu kötü ( mitsubishiciler kızdı bu lafa sanırım ama emin olun bende sizler kadar çok severim ve gerçekler böyleymiş)
    evet bende duymustum bu haberi. yanlis strateji izlediklerini soyluyorlardi, luks oto fikrini tamamen kafalarindan sildiler daha sonrada.

Gilga - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Otomobilde batmaktan kurtulmaya çalışırken kamyonet üretiminde dünya lideri oldular nası alakasızlık anlamıyorum bunuda

Grs91
    Misafir
    auheauhea yok be ne kızıcam mitsubishi babmın deıl ki benim mitsubishi ıle ısım bıttııı evo 9 u aldık ztn gerisi benı ılgılendırmıo evo x fln hıkayee

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)