User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
32 sonuçtan 20 ile 32 arası

Konu: plazma tv yardım

Yiğit G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı savran murat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Akadaşlar Panasonic neo plazma tv almayı düşünüyorum, fiyattada indirimi yakaladım (1399tl) ama plazma / neoplazma / lcd/ 3D plazma tvler konusunda çok fikir sahibi değilim ürünün teknik bilgileri aşağıda yarum yapabilirseniz sevinirim

Çıkışlar: Optik Dijital
    Çözünürlük (piksel): 1920 x 1080
    Ekran boyutu: 42"
    Ekran formatı: 16:9
    Girişler 1: Kompozit
    Girişler 2: Komponent
    HDMI girişleri: 4 Adet
    Kontrast oranı: 5000000:1
    MODEL: 42GW30
    Parlamayı önleyen ekran: Var
    Programlanabilir zamanlayıcı: Var
    Ses çıkış gücü(RMS) (W): 2 x 10
    Ses geliştirme: V-Audio Surround
    Ses sistemi: Dolby Digital Plus
    Tipi: Full HD
    USB Girişi: 3 Adet
    Hz: 600 mhz
    Desteklenen Formatlar: (USB)MP3, JPEG [/SIZE][/SIZE][/SIZE]
    Ben panasonic 50" plazma kullanıyorum , bu fiyat çok güzel hemde neo plazma.Boyut sana uygunsa hiç düşünme al.En doğal renkleri en güzel siyahı plazmada alırsın.Sadece lcd veya led lere göre 1-2 cm daha kalın ve bariz ağırdır.Ben şiddetle tavsiye ederim.Ben lcd veya led lerin görüntüsünü sevmiyorum fazla keskin parlak ve doğal değil.Birde ben sürekli korku gerilim filmleri izleyen biriyim.Dediğim gibi en iyi siyah rengi plazmalar verir.O sebepten filmlerde gece-karanlık vs oldumu lcd-led ler sçıyor görüntüde...

Şuda alıcaklara yardımcı olur

LCD – LED ve Plazma TV Arasındaki Farklar Nelerdir?

LCD-LED TV’lerin Artıları Nelerdir ( + ) :

1. Renkleri olduğundan daha canlı ve parlak olarak gösterir.

2. 40″ ve daha küçük ekranlar Plazmaya oranlar biraz daha performans gösterirler. Bu nedenle 42″den ufak Plazma Tv üretilmemektedir.

3. Yüksek ışıklı ortamlarda eski tip Plazma Tv’lere oranla daha az yansıma yaparlar.

LCD-LED TV’lerin Eksileri Nelerdir ( – ) :

1. Yanma – kumlanma – karıncalanma sorunu (burn-in).

2. İzleme açıları dardır. En iyi izleme açısı için tam karşıdan bakmak gerekir. Yan açılardan bakıldığında renkler değişir, siyah kısımlar parlama yapar.

3. Gerçek kontras oranları düşüktür. Bu nedenle beyaz ve siyah arasındaki renk geçişleri iyi değildir. Siyah rengi hiçbir zaman tam siyah olarak göstermezler. Kontrastı düşük olduğundan görüntüdeki detayları göstermekte yetersiz kalırlar. Örnek. bir cisme gelen gölgelerin datığımı, bir yüze gelen gölgelerin oluşturulmasında zayıf kalırlar.

4. Hareketli görüntülerde hareket eden kısımda netliğin bozulması (dikkatli bakılırsa anlaşılır).

5. Plazmalara oranla çok daha az renk tonu verirler. Tam insan ten rengini yakalayamaması.

6. Renkler gerçek renklerinden farklıdır. Renkleri olduğundan daha canlı ve parlak gösterir. Bu sayede daha kaliteli bir görüntü veriyor izlenimi yaratır.

7. Yüksek ışıklı ortamlarda ekranın yansıma yapması (siyah filmli ekranlarda).

8. Plazma Tv’lere oranla daha yüksek radyasyon yayarlar. (Kaynak milliyet.com.tr – Gazi Üniversitesi)

9. Ekranda ölü piksel oluşma riski. Ekrana dokunma, darbe, yüksek nem oranı veya ani voltaj dalgalanmalarında ekranda ölü piksellerin oluşma olasılığı vardır. Ölü pikselsel sorunu yaşayanlarla ilgili kaynak: Google Araması

10. LCD Tv’ler, görüntüdeki siyah ve beyaz sahnelerin değişimine bakmaksızın her durumda maksimum güç tüketimi yaparlar.

11. 42″ ve üzeri ekranlarda Plazma Tv’ler LCD ve LED Tv’ye oranla daha iyi görüntü vermektedir.

Plazma Tv’lerin Artıları Nelerdir (+):

1. Sınırsız izleme açısı. Yan açılardan dahi mükemmel netlikte izleme imkanı.

2. LCD ve LED tv’lerde olmayan, gerçek kontras oranı. Sonsuz siyah renkler. Çok detaylı Görüntü. Kontras sadece siyah ve beyazla ilgili değildir. Tüm renklerin oluşumu için çok önemlidir. Örnek cisimleri vuran ışığın cisimlerde tonlar oluşturması gibi…

3. LCD ve LED tv’lerden daha fazla renk. Gerçeğiyle bire bir renkler. Gerçek insan teni rengi.

4. Hareketli sahnelerde anlık resim yenileme ve tepki süresiyle LED ve LCD Tv’lerden 1000+ kat daha hızlıdır. Tepkime süresi olarak gösterilir.

5. Full HD seçeneği vardır. Full HD de TV’ye çok yakından baktığınızda (1 metreden az) bile mükemmel görüntü verir.

6. 120.000 saat kullanım ömrü. (Günde 10 saat izleneceğini var sayarsak ömrü 33 yıl olurdu)

7. (İncelik arayanlar içindir.) Yeni nesil Plazma Tv’ler yeni çıkan LED Tv’ler kadar ince ve hafiftir. Şu anda en ince Plazma tv 2.47cm ile Panasonic Vierra Z1 modelidir. Panasonic 2011 yılında 8.8mm. ile dünyanın en ince en az elektrik tüketimini yapan modeli piyasaya sunacaktır.

8. Tepki süresi 0,001 (Led ve Lcd Tvlerden 1000-2000+ kat daha hızlı görüntü oluşturma). Bu nedenle hareketli görüntülerde asla bulanıklaşma olmaz. Bilgisayar oyunu meraklıları için en iyi seçim Plazma Tv’lerdir.

9. Parlaklık: 1.500 cd/m2. (Led ve Lcd Tv’lerde max. 500 cd/m2′dir. Hatta yeni nesil LED TV’lerde bu oran tasarruf için 400 cd/m2′ye düşürülmüştür) Üç kat daha fazla ışık gücü ve daha yüksek Hz (tarama hızı) olmasına rağmen, elektrik tüketimi yeni model LED TV’lerden %30 ila %80 daha fazladır.

10. LCD ve LED Tv’lere oranla daha az radyasyon yayarlar. (Kaynak milliyet.com.tr – Gazi Üniversitesi).

13. LCD ve LED Tv’lerdeki gibi ölü piksel oluşma riski hiç yoktur.

14. 42″ ve üzeri ekranlarda Plazmalar LCD ve LED Tv’lere oranla daha iyi görüntü vermektedir.

15. Plazma Tv’ler görüntüdeki siyah ve beyaz sahnelerin değişimine göre elektrik tüketimi yaparlar. Beyazın çok olduğu sahnelerde maksimum, siyahın çok olduğu sahnelerde minumum elektrik tüketirler. Test yapılan örnek bir sayfa http://forum.donanimhaber.com/m_37475227/tm.htm
    Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..

MSK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende 42 panasonıc kullanıyorum 42pz85 bayıla bayıla kullanıyorum. cop alacaksan panasonic olsun.

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    led plazma olayı aslında birazda ayırdığın butçe beklentin ve istediğin boyuta gore şekil değiştirebilir

3d yüksek ozellikli bir led tv yi plazma fiyatına alamazsın

bütçeni yüksek tutarsan anca 3d düzgün bir led alabilirsin

sonuçta hepsinden memnun kalıcağın kesin

reyonda yan yanayken aralarında fark olsada evde sana farklı gelmiyeceğinden emin olabilirsin

bu arada 3d led duşunuyorsan ben kesinlikle LG derim pilli gozluk olmadığından çok daha rahat ve baş donmesi gibi şeyler yapmıyor

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

zübeyir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    3D alıcaksan ya samsung yada Philips al derim. gerisi yalan
    Scorpion TypeR

Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    3d almaya gerek yok bu senenin sonunda piyasaya gözlüksüz izlenen 3d tv ler geliyor.Aynı teknolojiyi nintendo 3ds de gördük.Hemde teknolojisi ucuz oldugundan uçuk rakamlarlada gelmicek.Gözlüksüz oldugu içinde başğrısı vs yapmıyor.O yüzden ucuzluk-kampanya vs olmadıgı sürece 3d tv ye para vermek mantıklı değil.

facia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kriter çok basit aslında eğer local diming yapabilen bir LCD veya LED tv alamıyorsanız, plazmadan vazgeçmemelisiniz... sony'nin x4500 serisi toshibanın sv680 serisi locak diming yapan güzel modellerdir. Ancak diğer tv lerde görüntü kalitesi tartışılır kenarlardan ışık süzmeleri gelir. Siyahlar siyah olmaz. Renkler çok canlı olur.

Eğer vivid renkleri seviyorsanız. LG veya samsung herhangi bir TV yi alabilirsiniz. Ancak ben gerçek renkleri severim naturel olmasını istiyorum derseniz. Baktığınız plazma pioneer KURO serisinden sonra alabileceğiniz (özellikle o fiyata) en iyi plazmadır.

Aklınızda soru işareti olmasın
    Everyday I ** Çapulling!!!

aslan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Plazma tv çok radyasyon yayıyor diyorlardı bir ara varmıdır gerçegi acaba?
    IMPOSSIBLE IS NOTHING

lucky Jackal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende 42" panasonic kullanıyorum,oturma odamdada Lg led tv var,ikisi arasında dağlar kadar fark var.Lg yi aldığıma bin pişman oluyorum panasonic i izledikten sonra.Bencede panasonic iyi bir seçim olur

BosphorusBoys - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende bu haftasonuna kdr 82 yada 101 led düşünüyorum
    hangi markaları önerirsiniz. Fiyatlar konusunda durumlar nedir ?

matthardy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evet bu sene gozluksuz 3d dalgası cıkıyor zaten gecen yıl toshıba bunu urettını duyurdu.
    3d'yi tvde gorunce acıkcası hayal kırıklına ugradık.
    bir arkadasımın salonuna samsung aldık normal yayını bıle 3d yapandan (guzel tuzlu bı cihaz) komple tatava bı alet cıktı.

bizde maç izlerken orta yapıcaklar kafayı cakıcaz sanıyorduk.

benim odamda toshiba 40'' full hd lcd var mukemmel memnunum.
    hem zamanında ucuza almıstım hemde bildin gunun en kötü 12-15 saati açık.
    ps3 pc digiturk turksat hepsı ona baglı resmen canım benım ya

tek derdi sesi çok kotu onuda gusel bir 5+1le cözdük
    Success is just like being pregnant.
    Everybody congragulates you but nobody knows how many times you were f*cked.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı aslan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Plazma tv çok radyasyon yayıyor diyorlardı bir ara varmıdır gerçegi acaba?
    yeni ürünse yani g v serileri veya neo plazma (panasonic en iyi plazmaları urettiği için ondan ornek veriyorum) ise normaldir radyasyonu.Ama o radyasyonlu dedikleri plazmalar bile ömür boyu karsısında otursan yinede mutant olabilecegin kadar etkilemez seni Yani o bizim 20 sene izlediğimiz tüplü tv lerin radyasyonunun yanına gelemez bunlar

Dou - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bahsettiğin indirimde olan model GW30E serisi

Ben odamda kullanıyorum aynısını, sadece 3d yok ben zaten 3d kullanmadığım için almıştım.

Gayet güzel bir televizyon hiç bir sıkıntısı yok 3 aydır kullanıyorum.

led/lcd teknolojisi ne kadar ileri olursa olsun, plazma kadar "doğal" görüntü veremiyor.

aslan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Birde şunu sormak istiyorum bu kampanyadan bizde yararlanalım diyorum nerde yakaladıgını söyleyebilirmisin?
    IMPOSSIBLE IS NOTHING

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)