hiç anlamadığım bi işe giriştim ama azim yaptım kastım , bizim web sitesini kendi isteklerim doğrultusunda deneye yanıla istediğim hale getiriym diyorumda ,,, şimdi , dünden beri araştırıyorum , kodlardan vss hiç anlamıyorum , onun için web paga maker diye bi program indirdim , istediğim herşeyi kod kullanmadan menülerden yapabiliyorum (menüler türkçe hatta) , siteyi oluşturuyorum , html olarak export ediyorum , masaüstünde bi klasöre index olarak çıkartabiliyorum (çift tıkladığımda google chrome a atab açmışım gibi , site gibi oluyo , index i notepad a atınca kodları gözükoyo hatta...) ,,, şimdi buraya kadar herşey iyi güzel ama bunu web e nasıl aktarıcam?(hosting satın alınmış , kullanıcı adı ve şifresini biliyorum kontrol panelinin , ama şuanki dandik siteyle alakalı dosyalar nerdedir , onlar nasıl silinir , onların yerine benim yaptığım index ve site görsellerinin olduğu images klasörü nasıl buraya aktarılır bi türlü çözemedim.)
Şimdilik çok yüzeysel bi şekilde yaptım herşeyi (olurda beceremezsem emekler boşa gitmesin hesabı) , ama bunu bi şekil öğrenebilirsem hem yazıları , hem görselleri , hem arka planı deneme yanılmayla ekleye çıkarta daha güzel hale getiricem.Hemde öğrenmiş olucam.Ama web e aktarımı bi türlü çözemedim.