Fiyat 3000 euro civarı idi sanırım ama emin değilim. Herşey çalışıyor tabi ve joystick var.
Printable View
Fiyat 3000 euro civarı idi sanırım ama emin değilim. Herşey çalışıyor tabi ve joystick var.
tmm cok tsk ettım . ozaman gercektende guzel yapılıyorsa boyle sorunsuzca deger :)
Ekran isteyenler için uygun evet, bana göre değil. Ekranlı da ekransızda aynı benim için.
ben 2. el piyasasi bu kdr karisik bi arac gormedim,
yani kisacasi 08 model 100k ya kdr bi araca ne verilmeli asagi yukari?
valla karısık hakkatende 2010 model 70 bınde zenon paketlı makyajlı kasası satılmıstı 184 luktu hemde 4 gunde gıttı araba :) sıyah ıcı bejdı
sahibindende 108k tlde güzel siyah orjinal m paket 2009 model dışı siyah içi kırmızı bi e92 vardı km side azdı 63binlerde. Genelde hep yüksek çünkü kmler. Birazdaha pazarlık ile alına bilir.
Cuma günü 2008 177lik sahibi oldum bende deneyimlerimi aktarayım.
Araç ıspartadan geldiği için 7.1 ortalama gösteriyordu.Mazot alıp sıfırladım ortalama birden 11 12 lere çıktı 100km sonra kendine geldi şu an şehir içi 8.5 8.8 arası dolaşıyor.pancar otomatik golften sonra gücün keyfini çıkartıyorum hemde golfe(lpgliydi) yakın değerlerde yakıyorum.Yazılımdan sonra ne yakar fikriniz var mı ? :)Aracım 60binde. Hort için kusura bakmayın.
Niyet varsa sorunsuz on numara 2010 184luk vereyim bi tane hem en az yakan hem en cok giden
hort olacak ama :)
e90 makyajlı kasalarda hem 177lik hem 184lük varmış
peki şaseden sorulama dışında bunları birbirinden nasıl ayırabiliriz?
abi bizdeki lci 3,16 ıydı ve ilk gelenlerden 2009 du ama yeni tip motor vardı servisin demesi 2008 lci varsa belki onlar 177 didir en iyi çözüm bir bmw yetkili bayiği olur ozaman hem alıncak arabanın km hemde motoru hp si falan çıkar benim minin fabrika çıkış renk koduna kadar buldular anahtardan
donnım listesini döken siteler var onalara şasinin son 7 hanesini yazarsan kaçlık olduğunu rahatça görürsün (google donanım sorgulama bmw falan yazarsan bulursun)
gibi hala aktifse burasıda iş yapar
http://www.realoem.com/bmw/tr/select...e=1&series=E30