BMW de sadece opsyonel fark vardır. Kısacası alacakken dikkate edeceğiniz coupelerde pek elektrikli koltuk olmaz, olursa güzelde. Recaro koltuk varsa iyidir. Ekran varsa mükemmeldir. Geri kalan neredeyse herşeyleri aynı.
BMW de sadece opsyonel fark vardır. Kısacası alacakken dikkate edeceğiniz coupelerde pek elektrikli koltuk olmaz, olursa güzelde. Recaro koltuk varsa iyidir. Ekran varsa mükemmeldir. Geri kalan neredeyse herşeyleri aynı.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
163 lük yok e92 lerde dogrudur. 2010nun sonlarına dogru 184 lükler başlıyo sanırım ama nadirdir.
Orjinal m paket olunca fiyatta artıyo belki ondandır.
Bazı araç sahipleri orjinal m paket deseler de inanmayın sadece tamponla jantla yapılan ile fabrika çıkısı m paket donanım araçlar farklı fiyat olarakta farkediyo tabi.
2010'da başlıyor 184'lükler. Misal benim aracım 2010 Mayıs çıkışlı ve 184'lük. I-Drive ekranı sonradan takan bir arkadaşım var, yenibosnada adı Vural, birkaç araca montaj yaptı ve sorunsuz bir şekilde kullanıyor araç sahipleri.
tmm cok tsk ettım . ozaman gercektende guzel yapılıyorsa boyle sorunsuzca deger![]()
doğuştan araba manyağı
ben 2. el piyasasi bu kdr karisik bi arac gormedim,
yani kisacasi 08 model 100k ya kdr bi araca ne verilmeli asagi yukari?
valla karısık hakkatende 2010 model 70 bınde zenon paketlı makyajlı kasası satılmıstı 184 luktu hemde 4 gunde gıttı arabasıyah ıcı bejdı
doğuştan araba manyağı
sahibindende 108k tlde güzel siyah orjinal m paket 2009 model dışı siyah içi kırmızı bi e92 vardı km side azdı 63binlerde. Genelde hep yüksek çünkü kmler. Birazdaha pazarlık ile alına bilir.
Cuma günü 2008 177lik sahibi oldum bende deneyimlerimi aktarayım.
Araç ıspartadan geldiği için 7.1 ortalama gösteriyordu.Mazot alıp sıfırladım ortalama birden 11 12 lere çıktı 100km sonra kendine geldi şu an şehir içi 8.5 8.8 arası dolaşıyor.pancar otomatik golften sonra gücün keyfini çıkartıyorum hemde golfe(lpgliydi) yakın değerlerde yakıyorum.Yazılımdan sonra ne yakar fikriniz var mı ?Aracım 60binde. Hort için kusura bakmayın.
#eksikpazar
Niyet varsa sorunsuz on numara 2010 184luk vereyim bi tane hem en az yakan hem en cok giden
hort olacak ama
e90 makyajlı kasalarda hem 177lik hem 184lük varmış
peki şaseden sorulama dışında bunları birbirinden nasıl ayırabiliriz?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)