User Tag List

Sayfa 4/4 İlkİlk ... 234
59 sonuçtan 58 ile 59 arası

Konu: Cam filmı ceza

BLuEBoY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı GokhanRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    filmden ceza yiyen araç 7 gün içinde filmlerin tamamını söküp trafik şubeden düşümünü yapmaz ise ilk çevirmede yada dediğin gibi parkdan dolayı alıkonmada v.s araç bağlanır tekrar cam filmi cezasıda yazılır.

hatta şimdi aracı cıkarmayı başardıysa tekrar filmli olarak 3ncü kez ceza yersede bu sefer kesinlikle muaneye sevk ediliyor ceza olarakta ekstra bişiler daha yazıyorlar o maddeyi hatırlayamadım ama aynı kuralı çok defa çiğnemekle alakalı sanırım.
    meni kaldırmak için filmleri söküp fotolarla şubeden çözdürdü aracı ve çıkardı araç şu anda bizde yani. ama bi ceza daha var şu anda. filmsiz iken yemiş oldu. tekrar şubeye gıtmesı gerekicekmi peki ?
    Alıntı AhmetYılmaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben bisikletle bile gitsem yanıma blueboyu alırım beyler kırılmayın...
    Murat Ç. ( ZiYa Corsa ) - ( KN 206 RC ) - ( VU GOLF VII ) - ( PM FABİA III)

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hatta beyler filmli araçlar trafikten men olmadığınızı sanmayın. geçen arkadaş araba aldı cam filmli. ve ilk çevirmede trafikten men olduğu ortaya çıktı. aracı araştırdılar ceza çevirmede değil plakaya yazılmış.

yine aynı şekilde bizim semtte bir arkadaş daha konusu geçtiğinde benimde başıma geldi hiç çevirmeye girmedim ilk çevirmede araç cam filminden men gözüküyor diyip altımdan aldılar dedi.

Alıntı BLuEBoY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    meni kaldırmak için filmleri söküp fotolarla şubeden çözdürdü aracı ve çıkardı araç şu anda bizde yani. ama bi ceza daha var şu anda. filmsiz iken yemiş oldu. tekrar şubeye gıtmesı gerekicekmi peki ?
    bence o cezanın üzerinden 10 gün filan geçtiyse yada geçince gidip şubeye durumu anlatsın. filmli diye bağladılar filmleri söküp gidip aracı cıkarmaya çalıştım bidaha yazdılar tekrar men olmuş olmayayım filan gibisinden durumu anlatsın. yani gittiğinde gene men varsa. çünkü düzeltilmezse bu sefer düşüm yerine muanelik olur araç
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)