iyide ben varlıklı bir ailenin çoçuğuyum mevcut hökümetlede aramız iyi elhamdürillah...sülalem rahat yani...koyun olan siz fakirler...
nihahahaha...
Printable View
Her şekilde yapalım,techturkey üzerinden değilde facebookdan etkinlik başlatalım her şehirde.
Almas'ın yorum başarılı :D
Bu protesto olayinin biyere varacagini sanmiyorum bu ulkede... Zengin adamin,sirket araclarinin ve kamu araclarinin vs. Umrunda degil benzin zamlari,fiyatlari.. Onun icin protesto yapacak kisi sayisi ses getirecek boyutta olmaz.kontak kapatsan kapattiginla kalirsin millet umursamaz.
boğaz köprüsünden bisikletle geçmek banada çok mantıklı geldi kalabalık şekilde bir protesto olsa 1-2 gün akşam haberlerinde çıkarız 3 üncü gün ne olur unutulur gider die 1-2 ay boyunca her cumartesi,pazar bisikletlere binip yapsak şu köprü işini bence anca ses getirir diye düşünüyorum meşalelerle falan birlikte uff çok eğlenceli olur hemde spor yapmış oluruz. :)
7-8 kişi yüklerim arabaya
hızımı aldım mı durdurabilene aşk olsun
edit:
endonezya'daki protestonun aynısı yapmazsak hiç bişey olmaz
bakanlığın önünde kitle trafiği 300 araba
İstanbulda veya baska bir sehirde bir protesto olursa ben gelirim...
Protesto,tepki göstermek yerine bisiklet alalım.Hemde bakanımızın dediğini yerine getirmiş oluruz.
http://www.havsaportal.net/havsa/haber69.jpg
http://www.bursabbspor.com/wp-conten...t-tu-96319.jpg
tum turkıye kontak kapatsın yolun ortasında kullananıda dovelım herkes seve seve kapatır
herkez eline bi direksiyon alsın e-5 i kapatalım yaya olarak :D
Devletin canı yanmadan ne yapsak işe yaramaz. Tüm ülkenin katılacağı çok sağlam bir organizasyon gerekli. Bu arada koyun keçi diyoruz da 2-3 koyun gerekeni yapsa herkesin bunu takip edip yapması gerekir. Yani koyun bile değiliz, ezik sürüsüyüz :)
En güzel protesto bana kalırsa benzin istasyonlarını kundaklamak ve 1 bidon benzin alıp makam araçlarını yakacaksın en güzel protesto bu olur bence
arkadaşlar şakada yapsanız da yakıp yıkmak nasıl bir mantıktır, anlamıyorum. devlete kızarak para kazanmaya çalışan vatandaşların canını yakmak çok iyi şeyler mi. lütfen biraz mantıklı düşünelim. böyle davranılırsa can alan teröristen ne fark kalınır.
mantıklı her türlü eyleme katılırım, seve seve. geçen zamlarda hazırladığım afişi arka camıma yapıştırıp en işlek caddelerde gezdim.
bisiklet protestosu güzel olur. ama konya da zor. zaten şehrin çoğu bisiklette.
kontak kapatmaya gelince. arkadaşların dediği gibi birçok kamu aracı, şirket aracı var. ben şirket aracı ile çok seyahat ediyorum. hadi sıkıysa ben binmem de. ne olacak adam işimi yapmıyorsan s.....tir git der.
yine en mantıklısı bisiklet