keşke ankarada yapılsa meclisin oralarda falan,daha etkili olur.ama herzamanki gibi konuşmadan öteye geçmez bence bu işler. Yapılsa bile %5 indirim yapar sonra bi ara gene bindirirler,ciddi bir halk ayakalanması falan gibi bi şey olacakki sallasınlar. diğer türlü 100 kişi 200 kişiyi sallamaz bunlar
Ya arkadaşlar, ne kadar iyimser koyunlarız biz. Yok poster asalım, yok trafiği kapatalım, yok zart yapalım, yok zurt yapalım. Oldu olacak enerji bakanlığı önünde durup koyun gibi "meee" diye bağıralım. Bu iş böyle olmaz. 1 ay 2 ay önceden sosyal medya aracılığı ile örgütlenilir, buluşulacak yer belirlenilir herkeze duyrulur. Yürüyüş yapılır, bağrılır çağrılır, basın toplantısı yapılır ses duyurulur 2 hafta sonra buluşmak üzere dağılınır vs. Bu kadar polyanna olmayın.
böyle durumlarda basın açıklaması vs olaylar işe yaramaz sert tepkı olmadığı surece kavga saldırı olmadığı surece devlet gerı adım atmaz butun halkın sokağa dökulup eylem yapması gerek
teke tek kapışsak ya...
Pankartlara g..te giren pompalı pankart yapalım ben Ankaraya gelirim bunun için yeterki organize olalım.Bisikletke Ankaradan Eskişehire geçelim 100 bisiklet iyi olay olur valla tabi önce herkese bisiklet lazım.
2010 - 38 EK 138 2000 106 Qick
2010 - 38 VT 761 1999 1.4 iS HB
2011 - 38 YT 541 1992 1.5 EX HB
2011 - 06 LOL 97 1997 1.4 İS HB
2012 - 38 ZN 415 2001 Clio Sport
2012 - 38 BA 830 1993 Civic Sİ
pompa zaten köküne kadar girdi ..pompacılarda nemalanmasın sonra halimizden![]()
benzin için yürürsek polisten bizi kim koruyacak?jop gaz vs.. herşeye alışmak lazım şimdiden evde deneme yapmak antremanlı olmak lazım bu memlekettem böyle
bence hiç kimse bişi yapamaz paşa paşa benzin istasyonundan yine benzininni alır....devam eder...
gariban 106 gti....
bisiklet derseniz bende var zaten geçenlerde yeni aldım ..uyar bana
Vendetta maskesi ile takılıyorum trafikte piçligine bir polis geldi niye böyle geziyorsun dedi maske ile araba sürmek suç mu dedim araçta stok olunca sinir oldu senle ugraşamam dedi gitti![]()
saatlerce yada tüm şeritleri kapatalım demiyorum zaten. Ama ses getirecek bi şekilde kapatmak lazım, yani en azından bi 15 dakika emniyet şeridinin haricinde araba geçirmedik mi gayet güzel yankılanır. Öyle elimize bayrakları alıpta kuru kuruyada gitmicez. Öncesinde basına haber verip öyle yaptık mı eylemi o 15 dk 5 dk'da olsa ses getirir.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)