arabadan arabayı değişir o hesap, 175.000 ne ayrıca biraz yanlış olmasın
Printable View
olum berkan oyle diyosunda ben cok iyi biliyorum atakan diye bi arkadasimla k.gazdan ciktik istanbula bizim eve ordan bahcelievler ordan tekrar kumburgaz yapcaz:) depo fullun bi alt cizgisindeydi k.gaza dondugumde išik yaniodu ve yolda otobanda basarken bildiin benzin gostergesi gozumun onunde dusuo benim araba 1.2 falan diil abi ya 2.0 ruhu var icinde yada stroker kit fln var ben bilmiorum :hahaha: benim ev b.koy zuhuratbabada bahclievlerede calislara gittik emin pastanesinin ordan donduk gezmedik dolasmadik yani normal bi 1.6 araba o yolu yapsa en az ceyrek depo benzini kalmasi lazim gazlaya gazlaya:mad: yakindir allah izin verrse kurtulcam ztn lanet olasi motordan yasasin 1.4 turbo:D
gsi'dan inip doblo'ya binince dizelin gozunu seveyim diyorsunuz.. sanki hic bitmior mazot =)
huzur dizelde değil huzur parada. Paran varsa 100 oktan koyuyorsun ister kısa ister uzun yol fark etmez ister iş için istersen zevk için... parası olana dizel mizel fark etmez .. bide tugralın dedıgı dogruu ihtiyac meselesiii
benzin FTW
[QUOTE=DRaGGeR;207090]Fiatlarda en sorunlu motor 1.4 8v 72hp...
sorunlu derken mekanik hatalarımı kastediyorsun bu motoru bende kullanıyorum ne gibi bi sorundan bahsettin biraz yakıyo bu motor ama aracına göre gidiyo
tercihim benzinli..
dizelleri hiç mi sevimyorum, itici geliyor.
şimdiki aracmla 1 depo benzin ile (95 oktan alıyorum) depo 140 liraya falan doluyor.
şehir içi normal kullanımda 600-650km
şehirlerarası sabit hızla 750-800 km yol yapıyorum mutluyum :D
Berk o is nasıl oluyor?
Senin araba dizel gibi yakıyor o zaman...
trafik yok adamlarda:D
ben size bizzat 1.6 focusla 750 km yapan arkadaşımı getireyim :D
bizde öle trafik yok özgürün dediği gibi.
bide benim arabda 215*40*17 lastikler :D filtre, kat iptal, egzoz falan var :D
focusun deposu kaç litre bizm depo 45 olması gerek
Benim araba 400-420km gidiyor şehiriçi(aşırı trafik) 45ltre depo
BMW için konuşursak,
E90 320i yi 320D ye değişirim açıkcası.
kişisel bir tercih bence. ışıklarda kimseyle kalkmam, az yaksın derim, uzun yolda utandırmasın isterim. 320D ye birde çip atarım keyfime bakarım..
320D kalkısta 320i yi gecer, ısıklarda da kalkabilirsin :D
ee biri 150 hp biri 210 oluyo :D çoğu kalkışta çoğu arabayıda geçersin 420 tork la :heyoo:
Dizel iyidiiirrr:) bide az yaksa eheh:D