bu konuda sonuna kadar haklısınız ama ana haberde çıkmış artık birçok kişide görmüş .
Printable View
Tüm Türkiye gördü, techte haberleri izlemeyen 3-5 kişinin öğrenmesinden mi rahatsız oldunuz ? :)
Forumda kaza yapan aracın konusunu açmakta ne var ?
Herkes gördüğü kazayla ilgili ''forumdan olma olasılığı yüksek !'' araçların konularını açabiliyor..
Geçmiş olsun arkadaşa,umarım ciddi bişeyi yoktur.
beyler lıkn varmı yaw ızlıyekk
ben izledim. arkadan cayenne çarpmış araca arkası hasarlı ön tamponda yerinden cıkmıstı..
lınnkkk verınde ızlıyek yaw sunu :)
abi şu açıdan bakarsak arkadaş doğru olanı yapmış mesela biri s2000 alacak kazalı olduğunu burdan öğrenebilirler ***** kazalı arabaları kazasız diye itelemeye çalışıyorlar diğer yandan senin dediğin olay buradan birisi ise kendisi gerekli konuyu zaten açar bu bana saçma geliyor kaza yaptım deyip niye reklam ediyorlar ki kendilerini bende onu anlamıyorum saçma yani :soru:
Gecmis olsun guzel ve degisik tarzi olan bir s2000 umarim ufak biseydir
S2000 ön tarafıda hasarlıydı
ATV Web TV - Atv Ana Haber
hala 2 nisan düşmedi siteye
geçmiş olsun umarım kimsede bir şey yoktur
dkka kaçtı beyler ?
bazı sahtekarların kazasız boyasız deyıpte arabaya bakmak ıcın gıdılen yoldan sonra alıcak ınsan o kadar zamanemek sarfedıcegıne boyle acılması daha dogrudur...
Ama dıger taraftan mılletındeazı torba degıl buzesın adamda camurlukluk hasar vardır bılmemne arac patlamıs dıye yazılınca sagda soldada pert dıye dıllenebılıyo buda dıger tarafı...
Isın hak hukukuna gelıncede kımse kımsenın ozel malını mulkıyetını afıste edemez burasıda boyle
02 Nisan 2012, Pazartesi - ATV Web TV
24. dakka
Geçmiş olsun... Kaza işte yapacak bir şey yok ama...
Mal da canın yongası... Sever misin sabaha mı bırakırsın BMW sürücüsünü.
çok büyük geçmiş olsun park halinde vurulması kötü bi durum