çarpan hala muamma her kafadan bir ses çıkıyor..
çarpan hala muamma her kafadan bir ses çıkıyor..
arkdadslar carpanlar faln bılınıyor sadece haber gundem yaratsın dıye yapılmıs bırseyarkdasa cok gecmıs olsun
![]()
yaniss arkadaşım çarpan bilinse önce ben bilirim dimi?o gece yanımda olan arkadaşlar başka bi çocuğu işaret ediyor şöför buydu diye başka bi çocuk şöför bendim diyor benim bşka arkadaşm kızdı diyor.. Alkollüydü kazadan sonra taksiciye birşey olursa kazayı başkasının üstüne atıp kurtulma çabasından başka bişey değil bu.. Para verip uğraşmadığı için sakin diyen arkadaşlar paradan önce insanlık gelir benim için öncelik oradaki yaralı kan içindeki taksicinin durumu benim o haldeki aracımdan daha önemli mal mülk illaki yerine gelicek ama sağlık geri gelmez
Kaskosu karşılamıyor kazada 3.kişi olduğum için şuanlık trafik sigortasıda araştırmadayız diyor..
Hasarı kendi cebimden yaptırıyorum neyazıkki.. Ama dava açtık işin peşini bırakmam hak hukuk devleti Türkiye..
saolun arkadaşlar geçmiş olsun dileği için..inşallah servisten çıkardığım zaman buluşur yüz yüzede tanışırız
geçmiş olsun diyorum, çok talihsiz bi kaza olmuş. sağlık olsun
1-) '93 Honda Civic Ex
2-) '96 Renault 19 RTi
3-) '91 Honda Integra LS
4-) '97 Renault Clio RSi
5-) '00 Peugeot 106 Quiksilver
6-) '01 Renault Megane Coupe 2.0 idE
Çok Geçmiş Olsun Allah Daha ßeterinden Saklasın En Azından Size ßirşey olmamış...
Ecu_Fast Jr.EVO_CzT
Kasko nasıl sizin hasarınızı karşılamaz ? buna çok şaşırdım
hakkınını ara tabi her türlü ama cebinden para çıkmasına çok üzüldüm
Tuhh tazık olmus yaaCan kaybı olmaması sevındırıcı.
DR. ECUADA HONDA SERVICE
ATA MOTORSPORTS ANTALYA
x6 sahibi bi s 2000 alır artık....3 kazayı nasıl kasko karşılamıyor veya sigorta onu anlamadım benim eşiminm aracınada çarpmışlardı park halinde onu karsıladı 3 araç olarak...
gariban 106 gti....
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)