Nitto ve kumho önerimdir
arkadaşlar bugün biraz gezdim dolaştım iskitlerde..
220 tl ye continental gibi bi seçenek oluştu ? nasıldır sizce?
220 ortalama bi fiyat olmuş fena diil gibi. benim lastikleri o civarda almıştım. benim lastikleri veriyim ben size daha uyguna gelir![]()
almisken kaliteli bişey al onur, suan bende lastik arastiriyorum. kaliteli olmayan lastik erken sertlesir, fren performansi ve yagmurdaki tutunmasi iyi olmaz filan sana sorun yasatır...
haftasonu bi arkadasima da senin ebatlarda lastik bakicz, tanidik bi bayi sanirsam, uygun bi fiyat alirsak haber veririm sana burdan...
fordfocus2st-diesel edition-
suzuki swift GL
aynı ölçülerde bir çift arıyordum bu gün, Michlen 205 Tl fiyat verdi. modelini hatırlamıyorum.briston için 175 olur dediler.Konuyu bende takip ediyorum.
yıllardır tüm araçlarımda michellin kullanıyorum sorunsuz sıkıntısız sadece energy serisini önermem balon yapabiliyor onlar.. primiacy ve üst serileri güzel.. conti bir ara kullandım belli bir kmden sonra lastik çok fena ses yapıyordu hangi modeli hatırlamıyorum şimdi.. bridgestone potanza genel olarak iyi bir lastik sadece yağmurda çamurda dikkatli sürmen gerekir yola tutunma mukavemeti yağmurda zayıflıyor epey eylülde arkadaşın mini countrye aldık bizim içinde iyi tecrübe oldu bu kış..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
dün astra gsi aracıma 4 sıfır lastik aldım.önlere 195/55/15 arkalara 205/50/15 kumho ku31 modeli.daha 1 gün kullandım ama çok yumuşak ve sessiz gayet güzel pişman olmadım.ku31 modelini öneririm. bu arada geçen yıl 306s16 m vardı,onada sıfır toyo t1r almıştım,onlarda güzeldi ama soğukken arac kayıyordu ve daha ku31 e göre daha sertti.
arkadaşlar tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim...
bugün iskitlerden 210 tl ye bridgestone turanza err300 aldım... hallettim lastik işini...
memnun kalırım inşallah ses konusunda biraz zayıf gibi ama 5 yıllık bitik lastiklerden sonra süper sessiz geliyo![]()
petlas icin tanesi 125, hankook 712 icinde 135 icin fiyat aldim 195-60-15 icin,
gidip hankook aldim, daha oncede kullanmistim bittimi hemen sertlesir ama iyi lastiktir.
kisliklarda michelin alpin, onlarda 185-65-15 var, karda kista gayet memnun kaldim
pederin focunsunada yeni 205-55-16 olcusunde sava aldik yazlik, googyerin slovenyada urettigi lastikler, onlarda kaliteli
kislik lastik Nokian dan sasmayin derim. Finlandya uretimi muhtesem! Ben Achilles diye bir marka alip kisi atlattim ama nokian dehset ul vahset![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)