ömer benım arkadaşım bir araba aldı zevkını sürecem derken başına talissiz birseyler geldi allahtan çok bisey olmadı oda gönlünce rahat rahat biner arabasına herkesın maddi durumumu farklı kıt kanaat bi zevkımız var onu yaşıyoruz ciddi bütclerimiz çok daha farklı yerlere gelir bu araçlar...
MSG GARAJ ANTALYA MUSTAFA GENÇ
listeyi komple copy paste yaptım yaw tasa.a vurmayın
piston var aracta ama kollar turbo kolu oldugu için bayagı agır orda kasıyo biraz aracı pistonun avantajını göremiyorum fazla
eger aracın gunune denk gelirse o fark 2-3 boydan fazla olurda huysuz gunune denk gelirse ne olur bilmiorum geri bile kalabilirm![]()
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
halo senıın ladayla denıyekmıı ?
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
bu denemeler sonrası aracı satıcam zaten bi kac eksiği kaldı onları tamamlıyım yürürüde güzel olunca vericem yaptım oldu bitti alan zevkini sürsün artık stock bi arac istiyorum zaten 2-3 aydır kullandıgım 100-150km ya vardır ya yok oylece duruyor benzin olmus coni moni rolling bile keyf vermiyo artık![]()
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
kadir gelde bir daha cag kebab a gidip yatik kebap yiyelim Sizin gibi gencleri antalyadada gormek isteriz
kesene bereket hacım allah razı olsun orda guzel bir çag kebab ismarlamıştın.
valla artık antalya ya gezmeye gelebilirim ama sende gel istanbula atasehre cık dönmezsın antalya ya ortamı antalya ya göre çok çok iyi hacım. deneyecek bir sürü araç çıkıyor karşına antalyada hep aynı kişiler arasında dönüyor denemeler...
MSG GARAJ ANTALYA MUSTAFA GENÇ
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)