gecmis olsun insallah en kisa surede bulunur
Printable View
gecmis olsun insallah en kisa surede bulunur
geçmiş olsun..
Yaw bizde alıcaz motor bizimde kapalı otoparkımız yok evin cam demir parmaklıklarına kitlicez.. Baska neler yapılabilir calınmaması için yaw.. Alarm , gps izleme vs ?
alarm ve gps akıllı cozumler olur yıgıt adamlar benım kalın essek kadar kılıdı ''makas kesmez'' oksıjenle kesmısler yerde yanık ızlerı var. Tedarıklı gelmıs serefsızler.
Geçmiş olsun kardesım bence sen hıc polısle ugrasma kendın ara motorunu hırsız bıldıgın kulagı kesık bı ınsana sor soruştur polisler ılgılenmıyo !
bu duruma bir cozum bulmak gerekiyor artik. hirsizlik ayyuka cikti. calinan mallarla ilgili kimse kilini kipirdatmiyor nasil bir teskilat nasil bir duzen nasil bir yargi sistemidir anlamiyorum ben artik. yok ona kosamayiz yok ona bakamayiz yok onla ilgilenemeyiz hic bir sey yapmiyorsunuzda neyin yogunlugu bu kardesim o zaman diyemiyoruz hep içimize atip giren kazigi kendimiz sindiriyoruz her seferinde. bir gram bile guvenim kalmadi bu ulkeden ve gelecek icin cocogum icin cok daha fazla kaygi ve endise duyuyorum.
motorun elimde olan resimlerini ekledim arkadaslar ilk sayfada günceli.
geçmiş olsun Allah yardımcın olsun.
tşk ederim resimler 1 . sayfada güncel...
Çok geçmiş olsun.Motorcuların kaderi maalesef bu.Uygun bir otoparkımız yoksa sürekli çalınma endişesi.. Benim motosikletiminde iyi bir alarmı ve disk kilidi var ama yinede içim rahat uyuyamıyorum.Biliyorum ki 10 tur zincir dolasam bile kafaya koyan alçak götürür.. Umarım bulunur motosikletin
Geçmiş olsun umarım en yakın zamanda bulursunuz :(
Öncelikle geçmiş olsun abi motorun çalındığı yere çok yakınım karabayırdayım bende büyük ihtimalle çingeneler çalmıştır eğer onlardaysa denk gelme ihtimalim yüksek şu zamana kadar hiç parçaladıklarını falan duymadım kullanır biyerlere bırakırlar inş kaza yapmamışlardır ben motoru beynime kazıdım buralardaysa görürüm
kamera kayıtlarını ınceledım sabah 05.20 de sokaga bır scooter gırıyor ve oralarda dolasıyor arka sokaga gırıyor ordan cıkıyor karsı sokaga gırıyor sonra tekrar bızım sokaga gırıyor en son cıkıyor ve ortadan kayboluyor, hemen ardından beyaz kasalı bır kamyon 05.30 da sokaga gırıyor 7 dakıka kaldıktan sonra 05.37 de sokaktan aynı sekılde cıkıyor ve sonrasında bır hareket yok.
Buyuk ıhtımalle bu kasalı kamyona atıp goturduler motoru.
o kamyonu daha once bızım sokakta hıc gormedım sabahın 05.30 unda ne ısı var bızım sokakta onuda anlamadım gayet sapa bır sokaktır cıddı suphelı arac. Yalnız sıkıntı su kı bu kamyonun ve orda dolasan scooterın plakalarını ızledıgım kameradan tespıt etmek ımkansız.
Bır sansım daha var onu kullanmaya calısıyorum.
Bırde normal sartlarda cevredekı kamera kayıtlarını toplayıp suphelı bıseyler gozlemek polıslerın ısı ama adamlar kıllarını bıle kıpırdatmıyorkar valla helal olsun
Aynı gece bızım sokaga 3 tane ekıp arabası gırıp cıkıyor farklı farklı saatlerde oda apayrı bır konu.
Geçmiş olsun kardeşim, Nolcak yakında 15.000 kişi şartlı salıvermeden dışarı çıkıcak, hırsızlık, tecavüz, gasp, kapkaç dizboyu olacak ben böyle adaleti s.keyim.
çok geçmiş olsun ahmet kardeşim geçen senede bizim yiğenin hyosunu götürdüler onunkide direğe kalın zincirle bağlıydı bendede motor var ***** bu alanda en çok çalınmaya meyilli popüler motorlar belli aslında ybr125 cbr125 cbf150 rr600 gt250 nedenide parçası çok değerli para ediyor kuryecilerde çok kullandığı için bir kısmını.. aslında alarm gps de pek fayda etmez bu işde en faydalı şey hırsızın çalmaya tenezzül etmiyceği bir motor almakdan başlıyor sonra güvenlik önlemlerini arttırmak mesela gemi zincirleri olur ondan bulup motoru onla zincirlerseniz ciddi anlamda kastırmaları gerekir ama almak isteyen her şekil alıyor bir forumdaki arkadaşın motorunu hyo gt250 kurtuluşdan tekerlekdeki zinciri sökemeyince tekerleği söküp kamyonun arkasına atıyorlar motoru.. tekrardan çok geçmiş olsun ama ben inanmıyorumki bu senin şevkini kırmaz motor virüsü bir kere girdiyse kanına yenisini alırsın inşallah hatta çok daha güzelini alırsın inşallah bozma moralini..
Çok geçmiş olsun, inş yakın zamanda bulunur.
Geçmiş olsun inş en kısa sürede bulunur
Geçmiş olsun.Polislere pike yap mobeseden yakalarlar.