Ahmet seni Kemal Tosundan dolayı tanıyorum ( Non 21Turbo) Çok geçmiş olsun.Dayım trafik polisi benim.Sabah ilk işim plakayı bildirmek olucak.
Printable View
Ahmet seni Kemal Tosundan dolayı tanıyorum ( Non 21Turbo) Çok geçmiş olsun.Dayım trafik polisi benim.Sabah ilk işim plakayı bildirmek olucak.
ılgı alakanız ıcın cok tsk ederım canımız sagolsun demekten baska yapacak bısey yok bır umut cıkarsa...
çok geçmiş olsun kardeşim, en kısa zamanda inşallah bulunur
gecmiş olsun inşallah kısa sürede bulunur...
Geçmiş olsun fokum balıım,bi kaldıramadın su sırtını yerden ya la.. Resim ekle bakınalım bizde etrafa.
çok geçmiş olsun umarım en kısa sürede bulursunuz. :(
Toprağım geçmiş olsun. Bişi olursa anında haberdarsın..
geçmiş olsun arkadaşım
Geçmiş olsun.Umarım motorun sağlam halde bulunur.
Çok geçmiş olsun:( Allah belalarını verir inşallah bunların.
cok geçmiş olsun işallah bulunur foto koyda görürsek haber verelim
Geçmiş olsun. İnş en kısa zamanda neticeye kavuşturursunuz.
Kardeşim çok geçmiş olsun inş.bulunur.Motorunun bakımlarını yaptırdığın yere haber bırak derim ben.
ahmet abi geçmiş olsun. plakayı ve motorun özelliklerini ezberledim denk gelir ederse ararım hemen.
Arkasindan edilen beddualar acaba onu ne kadar ayakta tutacak... Cok gecmis olsun kardesim, Allah yardimcin olur..
geçmiş olsun umarım kısa zamanda bulunur alınteriyle alınmıs birsey baskasına yar olmaz layıgını bulurlar insallah
geçmiş olsun...
Geçmiş olsun kanka hayırlı olsun diyemeden böyle bir olay yaşanması çok kötü olmuş ya inşallah bulunur adi namussuz şerefsiz insanlar nasıl yapıyorlar kapının önünden alıp gidiyorlar. Keşke Antalya'ya giderken daha güvenli bir yere bırakabilseydin be kardeşim :(