hacı beyazda şirket spec çok fazla. farklı renklere bakın derim en çabuk gelebileceklerden..
Teşekkür ederim, arayacagım ve aleyküm selam
Kardeşim görüşelim face'den veya cepten, numara yolla bana
Levo diger renklerin hemen hepsi metalik yada sedefli, hem renk opsiyonu var hemde süre etkilenebilir,en kolay bulunan beyaz oldugu halde araba yok
Varsa alayım hemen![]()
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
Dostlar günceldir, jetta aranıyor
Panik yapma yeğen buluruz.Torpido gözüne de 250 gram pastırma sıkıştırır yollarım.
![]()
Vw Cc & Mk 5 Gti
Tamam kardeşim top sende, Recep in daa house spec bir jetta bulalım![]()
Kardeşim sistemden baktım. 9 sayfa toplamda bizle beraber tüm bayiilerin stoklarına girecek Ağustos ortasına kadar tüm arabalara bakabiliyorum. Malesef Jetta Highline (beyaz-siyah veya herhangi bir renk) Temmuz sonundan önce gelecek araba yok. Değil bölge şefi kim gelirse gelsin bulamaz. Sadece sen comfort sunrooflu'da olur dediğin için 2 tane sunrooflu jetta comfortline var bunlardan biri doğuş oto maslak tarafından getirtiliyor platinyum grisi ( Temmuz 25'i civarı teslim), diğeri de tesadüfen bize geliyor jetta comfortline beyaz sunrooflu ( Temmuz sonu,Ağustos başı). Haziran ortasında gelecek bir beyaz highline daha gözüküyor bizde ( satılmasın diye satış müdürü adına opsiyonlanmış). Yardımcı olamadığım için üzgünüm.
Vw Cc & Mk 5 Gti
Sagolasın kardeşim, kısmetimiz nerdeyse elbet gelip bulacaktır bizi , aramaya devam![]()
sahibindende teslim tarihi verilen sıfır jettalar vardı highline konuştunmu onlarla ?
gerçi fiyatı çok yüksek tutuyorlardı sanırım o galeriler
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
vw' mi alıyoruz, fer-mas'dan özel sipariş mi geçiyoruz hala anlayabilmiş degilim,
Galerilerdekiler genelde faturası kesilmiş, şuan bir tane var görüştügüm pazartesi akibeti belli olacak 15 güne gelecek bi araç, sıfır fiyatının 2500 tl fazlasını istiyor galerici![]()
bizde para bağlayıp sırayamı girsek ne yapsak 2500tl iyi parajetta golf kovalarız haha
![]()
araç gelmeden fatura kesilebiliyormuki ?
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Lanet gelsin deyip, highline sunroof bora alacagım sonunda olacak !
Not : comfortline'a kadar düştüm jetta için![]()
Hayır araç gelmeden fatura kesilemez. Gelmeyen arabanın evrağı gelmez. Doğuş oto stoğuna giren araç bayiiye yola çıkarken bayii adına faturalanır önce. Sonra bayiiye ulaşır. Araç tırdan inince yara,bere var mı kontrol edilir. Yıkanır temizlenir. PDI yapılır. Sonra da alan kişi üzerine faturalanır.
Vw Cc & Mk 5 Gti
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)