Hepsine tek tek bakiyorum arkadaslar saolun yorumlar icin bide acentedanmi alayim yoksa netteki sitelerdenmi ne dersiniz bu konuda
Hepsine tek tek bakiyorum arkadaslar saolun yorumlar icin bide acentedanmi alayim yoksa netteki sitelerdenmi ne dersiniz bu konuda
2010 - 38 EK 138 2000 106 Qick
2010 - 38 VT 761 1999 1.4 iS HB
2011 - 38 YT 541 1992 1.5 EX HB
2011 - 06 LOL 97 1997 1.4 İS HB
2012 - 38 ZN 415 2001 Clio Sport
2012 - 38 BA 830 1993 Civic Sİ
Arkadaşlar kısmet olursa bayramda alanyaya gitmeyi düşünüyorum gezilecek görülecek yerler hakkında tavsiyeleriniz varmı birde hangi bölgenin plajını önerirsiniz ....teşekkürler
high power tuning [ subaru -honda]
Kemer çeşme bodrum gıbı yerlerde otele tıkılıp kalmak oldukca sacma. Ufak bır butık otelde kalın uygun fıyata, gunduzlerı plajlara gecelerı clublere takılırsınız.
bende turgayla aynı fikirdeyim eger aracınızla gidecekseniz tavsiyem TRKMEN PANSYON OLYMPOS TRKYE :: Olympos, Olimpos Aa Evler, Olympos Antalya Olympos Pansiyon Olympos Hostel Olympos Otel, Olympos, OLYMPOS Olympos Turkmen Pansiyon olimpos un en güzel pansiyonu doğayla içi içe sessiz sakin![]()
Kemer merkezden herhangi bir oteli seçin, bir gece aura bir gece inferno yaparsınız. Gündüzleride otelde takılırsınız. Problemsiz keyifli bir tatil olur
Kemerde bir çok otelin standartları aynıdır zaten çok takılmayın isme cisme![]()
Kuralları çoğunluğun koyması, çoğunluğun haklı olduğu anlamına gelmez. Bu sadece çoğunluğun kolay aldandığı anlamına gelir.
alanyada kalıyorum alanya içi oteller pek iyi değil .. Fakat Konaklı taraflarındaki oteller güzeldir..
Bu sene 1 ay boyunca incekum beach resort de animatörlük yaptım 5 yıdızlı bi otel gayet güzeldir tavsiye ederim
konaklama için ev var sıkıntı yok ama gezilesi yerler nereleri dağ taş mağara v.s
high power tuning [ subaru -honda]
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)