aşağı yukarı 1 yıldır Fuji S2700 kullanıyorum makina bu ;
http://images.800photovideo.com/bran...JFPS2700HD.png
fiyat - performans olarak düşünürsek,
10 üzerinden ; fiyat 7 ise, performans 10 derim,
kısacası fiyatına göre performansı çok çok iyi,
SLRdan önce geçiş aşaması içinde yeterli diye düşünüyorum,
tabi bunlar benim şahsi fikirlerim
çektiklerimden bi kaç tanesini bir ara paylaşcam![]()
Canon G12 kullanıyorum.Amatörler için oldukça iyi bir başlangıç makinesi,profesyoneller içinde taşınabilirlik olarak çok iyi.28-140mm f 2.8 lensi var.Adaptörlerle filtre kullanılabiliyor,
bir yerde okumuştum ; Canon sevgili gibidir,Nikon eş. Bir de Canon alınca akıl hep Nikonda kalır,ama Nikon alınca başka birşey düşünülmez diye
edit: ekşi sözlükmüş. http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=canon+vs+nikon
Pentax hakkında hiçbir fikrim yok ama kasası,küçük olusu ve lensteki o yeşil çizgisi beni benden aldıPentax'a sigma veya tamron lensler uyar değil mi? Çoğu kişi Pentax da lens sıkıntısı çekersin diyor
uzun zamandır pentax kullanıyorum simdiye kadar hic lens sıkıntısı cekmedim, pentax icin sigma ve tamron lensler var tabiki canon ve nikon lensleri kadar çok olmasada öyle sıkıntı çekecek kadarda az değil, kısacası pentax öneririm
fiyatlarına göre performansları, renk canlılığı ve kit lensleri çok iyi bence ama iso performansı iyi değil ve ışık az olduğundada bazen netlemede problem yasıyabiliyorum bunlar dışında problem yaşamadım şimdiye kadar![]()
Arkadaslar genel kullanim icin bir makine almayi dusunuyorum esimde bu ise merak sardi sanirim kurs egitimi alicak o yuzden bana kararsizligimda yardim ederseniz sevinirim 2 makine arasinda kaldim eos 600d ve d90 butce max 2000 tl
neden 600D ? mesela benim sattığım 500D ile farkı yok denecek kadar az, MP farkı var, videoda fps farkı var ve ekranı dönüyor. yani fiyat farkını o kadar da çok arttıracak bir şey değil bence. hele yeni başlayacaksa 500D üstünü almasanız daha iyi. bütçe açısından .
--
her geçen yıl bir önceki yılı aratır hale geldi zaman...
video çekim kalitesi 600d nin gayet başarılı gibi birde almışken orta yollu bir makine alayım diye düşündüm bir süre idare etmesi açısından aslında konu hakkında fazla bilgi sahibi değilim açıkçası tavsiyeler üzerine yönleniyorum mesala fotoğrafçımız d90 şiddetle tavsiye etti ama megapixel farkı ve video kalitesi yüzünden 600d yi bir türlü eleyemedim o yüzden halen araştırıp tavsiyeleri değerlendiriyorum
Fujifilm FinePix S2950 14.0MP 3.0" LCD 18x Optik Dijital Fotoğraf Makinesi (HD Video Çekimi) - Foto / Kamera - Hepsiburada.com
Makine indirimde. Normal fiyatına o parayı vermem ancak şuanki fiyatı dijital makine fiyatında. Az çok yorumları okudum. O fiyata alınabilir başka bir makine var mıdır?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)