yok bendede sorun yok 35 mm de ama benim makine zaten dx d5000 kullanıyorum hani tam karede de kullanabilirmiyim diye sormuştum , ben fx lerde kararma olur diye biliryordum dx modda olmuyor diyorsunuz dx modun eksik mp den başka ne gibi dezavantajı var ?
En büyük fark lensleri gerçek değeri üzerinden kullanabiliyorsun. Yani fx formatında 50 mm lik birblens dx formatında 1.5 katı yani 75 mm olarak çalışıyor. Yani lenslerin özellikle dx formatında bir lens değilse görme alanın çok değişiyor ve daralıyor. Birde tabii düşük ışık performansında fx formatında performan çok artıyor.
Ali Can Calis
valla olsaydı ıyı olurdu be abı
abı ıkıdebır almıcaz sonuçta uzun yıllar gıtsın ıstıyorum ilk açan ve ılk sahıbı ben olmak ıstıyorum o yuzden. Önceliğim marka olarak nikona özellikle giriş seviyesı makınelerınde canon elımde çok ufak kalıyor sevemıyorum grıp falan takmam gerekıyor onu takmak şart olduktan sonra nıkona takar hali hazırda elıme oturan makıneyı ıyıce buyuturm. Ustelık o perde sesi yokmu her çekişte yenıden dğmuşum gıbı oluyorum. Çektıkçe çekesım gelıyor![]()
DR. OWL
dslr fiyatları bıraz aşıyorfıyat performans dslr lardan tavsiye alalım ozaman? şuan fuji s6500 f kullanıyorum performans like lardan öte ama çok eski bir makinadır kendılerı bılen bılır
hatuna sıfır alıcam 2.el anca çokkk çokk temız olmakk kaydıyla yaniii
Yarın alacağım inşallah , özelliklerine göre fiyatı uygun geldi bana...Sizce nasıl ?
Teknosa Alışveriş Sitesi - Herkes İçin Teknoloji
600dye salça oldum da, o biraz pahalı kaçtı. Arkadaşım ne olacak lan 5-6 gece çıkma dışarı alırsın dedi, ama her şeyin yeri ayrı.![]()
Ben gelip incelediğim de, d3100ün daha düşük fiyatlı olmasını bekliyordum ama 550d'yle aynı fiyat burada malesef.Almadan döndüm, haftaiçi bir daha giderim, gelene kadar beklerim!
![]()
Arkadaş harbici Osmanmış))
Adam haklı.![]()
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
Fiyatı yanıyor!
Yeniçarşımdaki world puan kampanyası bitmeden 600d almayı düşünen arkadaşlara duyurulur.
Ayrıca kampanya ay sonunda bittiği için puanlar 1 haftaya yüklenecek.
Ürün Paralel İthalat Garantili IS II lensli link aşağıda
Canon EOS 600D + 18-55mm Lens IS II ÜCRETSİZ VE HIZLI KARGO ! - 1162936
World kartın %10 kampanyasıyla 1260TL ye geliyor.
Uzun düşünceler, kısa cümlelerle anlatılır.
Mehmet Deveci
bi hort yapalımm
yeni başlayacağım için düşük bütçe ile başlayayım diyorum sizce aşağıdaki makinalardan hangisini almalıyım...
Teknosa Alışveriş Sitesi - Herkes İçin Teknoloji
Fujifilm FinePix S2980 14 Megapixel 18x Optik Zoom 3.0inc LCD Ekran HD Dijital Fotoğraf Makinesi - Gold.com.tr
tabi ya ...
Fotograf cekmek icin fena degil ama hobi olarak yapicam ugrasicam edicem diyorsan 2. El dslr al derim
Biraz daha koyup canon 450d alirsin kit lensiyle. En azindan dlsrye alisirsin ayarlari gorursun kurcaliya kurcaliya cozersin o isi.
Yada okurum arastiririm kursunada giderim sanatci ruhluyum dersen direk slr al sanat yap o butceyle en kral slr makinayi alirsin![]()
Everyday I ** çapuling...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)