550D için su altı silikon kılıf aldım çinden2 haftaya sezonu açıyoruz bakalım neler yapacak, ya makine çöpe(hatun benide atabilir çöpe) yada oğlanın pipisini meşhur edicem
![]()
550D için su altı silikon kılıf aldım çinden2 haftaya sezonu açıyoruz bakalım neler yapacak, ya makine çöpe(hatun benide atabilir çöpe) yada oğlanın pipisini meşhur edicem
![]()
Valla büyük cesaretçok dandik çin mallarıda var ama artık kalite konusundada ispatladılar kendilerini. Aliexpresten bi dünya ürün aldım pek bi problem çıkmadı. En son bi kaç sayfa önce linkini atmıştım lowepro çanta aldım. Çakma olabilir diye düşünüyordum bugün benim fotoğrafçıda sohbet ederken sordum nası çanta diye baktı etti orjinal bu dedi 50 dolara aldım diyimce adamın suratı düştü 319 liraya satıyolar aynısını
![]()
Everyday I ** çapuling...
Dedigin sekil yaptim nex i gidip denedim . Yanlis anlasilmasin ama ilk makinadan alacagimdam dolayi da olabilir benim icime pek sinmedi . Simdi butceyi birazda daha artirdim gecen d7000 vardi forumdan kacirdim. 1.800 1.900 liraya kadar makina tavsiyelerinizi aliyim . Canon EOS 5D Mark1 , 60dveya nikon d7000 e bakıyorum sizin ekleyecekleriniz var mi![]()
paranın artanıylada turboya nosa gireriz
//Kartvizit-El İlanı ve daha fazlası tasarlanır basımı yapılır.
5d ff hicbir zaman eskimezharika bir alet fakat ff makine kullanacaksan L serisi lens sart yoksa tam performansini goremessin , cok rahat mark2 ayarinda fotograflar cekebilirsin 5d ile
Beyler makine arayanınız varsa başka yere bakmayın alın bunu bana dua edersiniz.
http://www.techturkey.com/forum/off-...a-satilik.html
düğün için haber verdim hiç laf etme Onur( o ara sen konum değiştiriyordun hatta )
valla gelince hemen deneyeyim dedim, doldurdum kovayı içine attım birşeyler bastım içine birde bir güzel duş fişkiyesiyle yıkadım problem yoksonra makina ile denedim güzelde çekimler yapıyor kova içinde işin doğrusu
1-2 haftaya çekimlerimi atarım buraya fikir verir
10 tl
![]()
Kapanmış ilan bi de ceza yemişim fotoğraf boyutu yüzünden
Arkadaşlar makine arayanlar kaçırmasın ölünün ölüsüne veriyorum böyle seti
http://www.techturkey.com/forum/off-...a-satilik.html
Elimde çok az kullanılmış Pentax K-5 var set halinde satmayı düşünüyorum ilgilenen varsa PM atabilir. Nikon D7000 ayarında bir makinedir,netten gerekli karşılaştırma ve bilgileri bulabilirsiniz,en büyük artısı sensörünün büyük olmasıdır.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)