kız cok hosmus gercekten![]()
kız cok hosmus gercekten![]()
1 Dakkalık Saygı Durusuna Davet Ediyorum Genc Yasta Esini Kaybeden Corabım İcin
Aren gideydin ya cekimlere, su kapiya vuran barzo sen olsaydin haha kirip girerdin vallahi : D
edit: fermuari cekince allah belani versin o fermuar kapatilir mi diye error verdi oradan ileri gidemiyorum![]()
rabbim bizden aldıklarını bu danimarkalılara vermiş...
hökümet gibi garı hepsi maşallah
Türkiye distribitörlüğünü mü aldınız aren?
fermuarı kapattım hemen kafamı tükürim dedim geri acmaya calıstım![]()
1 Dakkalık Saygı Durusuna Davet Ediyorum Genc Yasta Esini Kaybeden Corabım İcin
Bence müzik daha eğlenceli olabilirmiş. Ancak çekimler ve düşünce harika ellerinize sağlık. Ancak dediğim gibi insanlara alışveriş yaptırmak reklam ile zor iş. Burada müzik seçimleri çok önemli şarkıyı biraz ruh karartıcı buldum belki bu aralarda olan boktan ruh halimdendir![]()
Kula bela gelmez hak yazmayınca
Hak bela yazmaz kul azmayınca
harika yapmşlar ya..
iskandinav kızlara 1 numaradır 1 1 1 1 11 11 1 1
04Punto 89CivicEF 81Golf 94CivicEG 97CivicEK 93Uno 05Corsa 98Starlet
adamın kasayı zorla gördük ya orası olmamış![]()
güzel reklam başarılar dilerim.
gerçekten başarılı bir reklamsanki bütün kontrol senin elinde.. tebrikler
Mehmet Ali DİNÇ
M.A.D Custom Stickers
yok abi kazanamadım yaw.. hatunun da doğum günü yaklaşıyodu iyi giderdi beleş kotbiraz yardım alsak
![]()
![]()
71 Ülkede olan bi firmanın sahibi olmak biraz zor türkiye mümesilliği distiribitörlüğünü abim ve bir arkadaşı yapıyo türkiyede ürünler dahada ucuz olucak tüm bestseller gurubunun kumaş tedariğini bizzat yapıyorumşu an her aşamada faliyetteyim aslında firma bünyesinde 9 marka var fakat hepsi iin türkiye hazır değil
![]()
kanka o reklmda oynayanlar ölümsüz oluyolarmışda o adam ben olamam bizim hatun beni asar
Valla abi ciddi reklam ciddi proje abim ilk izletti aptal oldum reklam bu arada çok yeni yakında heryerde izlersiniz facebook vs. tech ailesine özel
kanka zaten ONLY vardı ama abimler cesaret edemiyolardı jack & Jones u baya adam ettikten sonra şimdi bu ONLY e bakıyo yakında cevahirdeki mağazaya ONLY köşesi açılıcak bakalım ONLY kızları çok iddalı oluyo türkiyede bu kdar iddalı kız var mı görücez![]()
Kanka ben anlamadım herkez o kadar güzel hatun içinde neden o çatala takıldı anlamadım bakmayaın arkadaşım o zaman![]()
Bence müzik efsane ben çok beğendim şarkıyıdı dinliyorum beğenenler reklamdan sonra indirebilirlerde![]()
güzel değişik bir reklam muhtemelen daha çok görürül bu tarz reklamlar ilk defa bu reklmada denendiğini biliyorm ciddi bir maliyet ama BS ye koymaz![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)