Allah beterinden saklasın
allahım esirgesin. büyük geçmiş olsun. canlarına birşey olmamış iyi ki. havalar ısındığından beri benzer kazalarda ciddi artış var. tedbiri elden bırakmamak gerek asla..
M. The most powerful letter in the world.
çok büyük geçmiş olsun inşallah kendisinde birşey yoktur. son zamanlarda çok sıkça kaza haberleri duyulmaya başladı dikkatli olmak lazım.
Geçmiş olsun arkadaşa inş sağlık durumu iyidir.
Bye Bye Gti This is Vti
Bahçeye köpek aldık, eve hırsız girmesin diye köpeği çaldılar =)
araba FRD arkadaşlar. Kazaya sebep olabilecek birşeyde arabanın artık bozulup düzele düzele şaselerinin hamur olması olabilir. İstemediğin bir anda araba saçma tepki verebilir. Daha önce gri iken akordiyondu o araba. Sonra sarı oldu. Sonra bazı arkadaşlar orasını burası düzeltip temiz araba diye sattılar. Sonuçları budur. Ama merak etmeyin buda toplanıp temiz diye başkalarına satılır. Çöp olmaz.
IN BOOST WE TRUST
Çok geçmiş olsun bu arada haberin altındaki yorumu paylaşmadan edemedim !!
Hürriyet Haber Yorumları - Yorum Yaz
ben HÜR
07/04/2012 - 18:57
(genelleme yapıyorum) daha 22sinde enerji içeceğin içip, jölesini sürüp, eşofmanını giyip, anahtarı alıyorlar ellerine sonra da masum insanlar ya durakta, ya kaldırımda ya da evine giderken yolda ölüyor? Bu kültürü kim öğretiyor kimler yayıyor, neden engellenmiyor ? Kim dur diyecek ? Dedem mi ?
CAN CEYLAN
yazık olmuş işallah kendilerinde bişey yoktur. büyük geçmiş olsun
Hayırlısı be gülüm
dunde benimle ayni adi ayni soyadi tasiyan biri benim evimin onunde kaza yapmis...saka gibi ..kazada olu var herkes beni ariyor..tesadufun bukadari yanii..arkadasa cok gecmis olsun...
araç sahibine geçmiş olsun. fakat anladığım kadarıyla araç yeni satılmış yani kısa zaman önce kullanmaya başlamış arabasını. peki "Cin olmadan adam çarpmak" deyimi vardır hani biraz öyle olmuş sanki. hepimiz yıllardır araba kullanıyoruz ama her arabanın huyu suyu farklı arkadaşım. hele ki s2k gibi güçlü ve arkadan itişli bir arabayı kullanmak gerçekten arabayı tanımak gerektiren bir durumdur.
Gereksiz yere saçma sapan gazlamanın alemi yok. özellikle s2k kullanıcılarının çok gereksiz gazladıklarını devamlı görmekteyim. Grup halinde dolaşıyorlar ve gereksiz trafiği tehlikeye sokuyorlar genelde. Bende yeri geldiğinde gazlıyorum kimseye yapma diyemem sonuçta aynı boku bende yiyorum fakat daha mantıklı arkadaşlar.
SimRacersTR.Net
Türk Simülasyon Pilotlarının Buluşma Noktası
Geçmiş olsun arkadaşa acil şifalar,s2000 i herkes kullanamaz heleki lastikleri kötü ise saçma sapan tepkiler verebiliyor alışmadan hız yapmamak lazım..
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
eğer karıştırmıyosam daha perşembe günü ümraniye'de görmüştüm aracı
geçmiş olsun
her işte usta olmaya çalışan, her işin çırağı kalır.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)