350z 1 sene kadar kullandim ( sahip oldugum en kotu aracti ) z4 ve mustangde arkadaslarimda vardi kullandim uzun sure . Bu listede kesinlikle c5 tercihim olurdu .
350z 1 sene kadar kullandim ( sahip oldugum en kotu aracti ) z4 ve mustangde arkadaslarimda vardi kullandim uzun sure . Bu listede kesinlikle c5 tercihim olurdu .
spor görünen bir araç düşünüyorum![]()
“The S2000 is nothing so much as a legend in its own time. If you don’t like it, you probably haven’t driven it hard enough.” - Jalopnik
ozaman temiz c5 aranıyor![]()
“The S2000 is nothing so much as a legend in its own time. If you don’t like it, you probably haven’t driven it hard enough.” - Jalopnik
farklı olsun yanlasın diosan tabiki 350z , gürültülü sekil olsun diosan corvette , spor olsun yeni olsun sıkıntısız geziyim diosan rx8![]()
istanbulda s2000'e binenleri görseniz artık (sözüm meclisten dışarı) ayrıca daha yeni sattık s2000i
hep corvetım olsun ıstemısımdır goruntusu ıstıhamı mukemmel![]()
www.honda-tech.com
hakana ulaş eski aracı c5 satılıksa aracı olur yardımcı olur. corvettin piri hakotech zaten. kendi c6ya terfi etti.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
Temiz 106 gti gerisi traş![]()
DTi
başka zaman arasan bulamayacağın s2000 ler şu an satılık ve birkaç araç aşırı temiz.
ama listene göre benim sıralamam,
c5
350z
rx8
diye giderşimdiden hayırlı olsun.
cabrıo dusunurmusun kardesım dusunuyosan bu arabaya bı bak..hatta eger tahmın ettıgım arabaysa..ıkıncı corvettemıde alabılırım..(eger tahmın ettıgım arabaysa tabi..zamanında eröz abimizin (TT corvette z06) onun bı cabrıo aracı vardı ve ınanılmaz temızdı..bayada yukluydu..eger oysa ya sen al bunu yada ben alıym.. )
Chevrolet Corvette C5 1999 Model 75.000 TL Galeriden satılık ikinci el Kırmızı renk - 80826797
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)