Pug Rcz dusunur musunuz?
Printable View
Pug Rcz dusunur musunuz?
Bu ford gercek RS mi?
herhangi bir porsche modeli veya corvette :)
Liste güzel ama bence vette yada yazlık z4
e46 m3 :rolleyes:
Modeli yüksek olsun diyorsan RX8 R3...
Modeli önemli değil diyorsan kesinlikle 996 911...
Bunlardan RX8-911-Boxster S tercih ederdim açıkçası. Alternatif olarakta daha değişik,az araçlar düşünülüyorsa Alfa Romeo Brera 3.2 Q4-Hyundai Genesis Coupe-Opel GT.
Opel GT (Roadster) GT 2.0 Turbo 2008 Model 77.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 80843640
Pazartesi arenle ss motorsdaki corvetteye bakmaya gidiyorum buna gore bildiginiz temiz varsa haberdar edermisiniz??
Bu arada corvettenin yaninda mini ve 107 durucak
ona bakmaya gidiyorum zaten :) ararım :)
ss deki kırmızı temizse çok güzel cabrio olmasıda avantaj bence tam keyif sezonuda geliyor :D
yarın bakmaya gidiyorum o araca duruma göre alırım :)
c5 yada 911 'e rakip degil, hatta spor bile degil ama r32'de özel , kült bir arababa,zevklerle örtüşürse düşünülebilir.
sen bak arabaya begenırsen ben salı günü sanayideyim..benim arabanın yaz bakımını yaptırıcam..hosuna giderse getirirsin baktırırız sagına soluna.. temiz ise hayırlı olsun..eger tahmın ettıgım araba cıkarsa,çok sevınırım adına..zira inanılmaz bir arabaya sahip olmuş olursun..öncelik tabiki senindir kardeşim..bir corvette sever daha olması beni cok mutlu eder :)
yarın saat 6 gibi gidicem bakalım aren saolsun yardımcı olacak siz avk servise mi gidiyorsunuz?