avk yada vettess ıkıside iyidir..fark etmiyo valla :) ama avk volkan abiler mod işinde amerıkanlarda ustadırlar..
Printable View
biliyorum zaten Custom Garage'i duymuşundur beraber çalışıyoruz :) VGA Corvetteyi Lumina'yı falan daha birçok aracı biz yaptık :)
ama tabi sizin de olmanız benim açımdan iyi olur :)
Rx8 dusunuyorsan beni ara mertcan bu sene yine amerika yolları gozuktu bana.
haha bende gidiyorum sen nereye gidiyorsun zorbey ?
bunlardan 350 rx8 kullandım direk 350 diyorum rx8 o performansa cok fazla yakıt harcıyor zbmw fazla ufak boxer fitil eder porche ama yürümüyor mustang fena değildir derim g35 bu fiyata warm ıbilmiyorum ama 350 derim ben klas karizma tek eksi tarafa 2 kişilik olşu öyle aman aman 3.5 v6 lık motora göre performansı yok ama kuruçeşmeye gittiğimizde porche ferrarilerin arasında gördüğü ilgi kayda değerdi aslında öncelikle ne için araba aradıgınız önemli gazlamaksa evo subaruda derim ama kısaca bu soruya 350 z diyorum
dırek 911 : )))))
öncelik gazlamak değil tabikide :) gazlamak için mini cooperımda var baktığım araç biraz daha prestij arabası
düşünmeden 350 z yada g35 derim hiç düşünmeden hemde
yaz geldi kuruçeşmede gezerken porchlerin aralarından burun cıkarıp sana dönen bakısları fark ettiğin zaman yüzünde tebessüm olusur en basiti surdan kıyaslama yap ***** arac sitelerindekı kategorilere bir göz at sayısal olarak porcheyle 350 arasındakı nadirlik farkını fark edeceksin
corvette c5 :)
bence bir 350z güzel olur hem gösterişli hemde az sayıda. var.
c5 yada 911 ben tercih ederim c5 biraz daha havalı ama 911 daha kalite
yarınki corvette nin durumuna göre 350z de bakıcam :) ama performans bakımından çok birşey beklenelisi bir araba olmadığını anladım
sadece 3.5 v6 nın hakkını vermiyor diyelim gerisi perfct
Ştutgart'lı bir arkadaş derim ben. O fiyata bulurmusun bilmem piyasalarını bilmiyorum.
şturtgart lı arkadaşın turbosu olmuyor :)