kesinlikle bu paraya 350z - ilerde resmen altın gibi değerleneceğini, supra muamelesi göreceğini şimdiden hissediyorum.. : )
kesinlikle bu paraya 350z - ilerde resmen altın gibi değerleneceğini, supra muamelesi göreceğini şimdiden hissediyorum.. : )
BBK90 CORSA OPC
bugün kırmızı c5'e bakmaya gittik yarın expertiz yaptırcaz daha sonra kısmetse el sıkışıcaz![]()
“The S2000 is nothing so much as a legend in its own time. If you don’t like it, you probably haven’t driven it hard enough.” - Jalopnik
AVK da gostericekler arac 86000 milde kirmizi biraz bakima ihtiyaci var neticede 99 model icinde yipranmalar var bi dosemeci sart![]()
911 carrera tercihim olurdu
Vmax Performance
Ümit H. Doğan
C5 derim bendearalarında en iyisi o 'bana göre tabi ki' ((:
Alıcağınız araba şimdiden hayırlı olsun kazasız belasız..
evet şase yürüyen şanzıman ve motorda birşey yoksa geri kalan halledilir illakiTabiki öncelik döşemeden yana olur
![]()
“The S2000 is nothing so much as a legend in its own time. If you don’t like it, you probably haven’t driven it hard enough.” - Jalopnik
beyler bende aracımı satmayı düşünüyorumda satıp üstüne para ekleyip 80-90k tl civarı bişeyler alıcam.2000 tarzı yıllardaki arabaları almak ne denli sağlıklı olur
özellikle 911 var aklımda porschedir sağlamdır diyip alınabilirmi benim sıkıntım ne kadar problem masraf çıkarması..
bostancı sanayinin içinde renocunun önünde c5 corvette var kırmızı gri kaplama var üzerinde sordum 70 bin tl istiyoruz dediler araç yatıyor orda ilgilenen varsa baksın
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)